Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν, η Apple κυκλοφόρησε την καθιερωμένη εορταστική ταινία της, η οποία αυτή τη φορά γυρίστηκε με ένα iPhone 13 Pro.
Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν, η Apple κυκλοφόρησε την καθιερωμένη εορταστική ταινία της, η οποία αυτή τη φορά γυρίστηκε με ένα iPhone 13 Pro.
Η ταινία γυρίστηκε από τον Jason Reitman και τον πατέρα του, Ivan Reitman, οι οποίοι έχουν προταθεί για Όσκαρ.
https://www.youtube.com/watch?v=S5WaFx8rx54
Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι ο Σάιμον ο χιονάνθρωπος και ένα κοριτσάκι που τον φροντίζει όλο το χρόνο.
Η Apple κυκλοφόρησε παράλληλα το βίντεο «κατασκευής» με σχολιασμό από το σκηνοθετικό δίδυμο, ενώ ρίχνουμε και μια ματιά στην τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση των ικανοτήτων λήψης βίντεο του iPhone, όπως φίλτρα ND, προσαρτώμενους φακούς και θήκες τηλεφώνου.
Η Apple στα 50 της δηλώνει ότι το iPhone θα παραμείνει στο επίκεντρο και στην εποχή της AI, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες κατηγορίες προϊόντων.
Η νέα έκδοση macOS 26.4 φέρνει ορατές βελτιώσεις σε browser, σημειώσεις, αγορές οικογένειας, υπότιτλους και emoji, με έμφαση στην πιο εύκολη καθημερινή χρήση.
Η Apple ανακοίνωσε το WWDC26 για τις 8-12 Ιουνίου, με online παρουσίαση νέου software, AI εξελίξεις, πάνω από 100 sessions και ειδική εκδήλωση στο Apple Park.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου