Apple TV+: Ανέβασε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο του “Silo” στο Twitter

Apple TV+ Silo, Apple TV+: Ανέβασε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο του “Silo” στο Twitter

Προκειμένου να προωθήσει το φινάλε της δημοφιλούς sci-fi σειράς “Silo”, η Apple μοιράστηκε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο της σειράς στο Twitter.

Aπό τη στιγμή που η πλατφόρμα επιτρέπει την ανάρτηση βίντεο μεγάλης διάρκειας, η Apple μοιράστηκε το επεισόδιο διάρκειας μιας ώρας μέσω του λογαριασμού της Apple TV+‌. Το επεισόδιο μπορεί να παρακολουθηθεί απευθείας στο Twitter, χωρίς να απαιτείται συνδρομή στο Apple TV+.


Αυτό το πρώτο επεισόδιο είναι επίσης διαθέσιμο στον ιστότοπο της Apple TV+‌ και μέσω των εφαρμογών Apple TV+ για όσους δεν έχουν εγγραφεί. Ωστόσο, απαιτείται συνδρομή για όποιον θέλει να παρακολουθήσει τα επόμενα επεισόδια.

Το Silo είναι μια από τις πιο πρόσφατες σειρές του Apple TV+ και βασίζεται στο μυθιστόρημα “Wool” του Hugh Howey. Βασική ηρωίδα είναι η Juliette ως η «σερίφης» ενός υπόγειου σιλό, η οποία προσπαθεί να αποκαλύψει τα μυστικά του αλλά και το τι συμβαίνει στην επιφάνεια.

Το 10ο επεισόδιο και το φινάλε της σεζόν του Silo πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή, 30 Ιουνίου. Η εκπομπή έγινε γρήγορα μια από τις πιο δημοφιλείς του Apple TV+ μετά την κυκλοφορία της και έχει λάβει θετικές κριτικές από θαυμαστές και κριτικούς. Παίρνει 8,1 στο imdb από 32 χιλιάδες άτομα και έχει πλούσιο καστ που περιλαμβάνει τους Rebecca Ferguson, Common, Tim Robbins και Ιain Glen.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.