Apple TV+: Νέα χιουμοριστική διαφήμιση με όλα τα αστέρια… εκτός από τον Jon Hamm

Apple, Apple TV+: Νέα χιουμοριστική διαφήμιση με όλα τα αστέρια… εκτός από τον Jon Hamm

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε μια νέα χιουμοριστική διαφήμιση με τίτλο “Everyone but Jon Hamm” που πρόκειται να προβληθεί κατά τη διάρκεια των αγώνων play off του NFL αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το Adweek.

Στο κλιπάκι, ο ηθοποιός Jon Hamm κάθεται σε ένα πολυτελές σπίτι και scrollάρει στο Apple TV+, διαμαρτυρόμενος (με χιούμορ) για το ότι οι πρωτότυπες τηλεοπτικές εκπομπές και οι ταινίες της Apple παρουσιάζουν πολλές διάσημες προσωπικότητες, εκτός από τον ίδιο.

Ο Hamm αναφέρεται σε πολλά αστέρια που εμφανίζονται, όπως οι Samuel L. Jackson, Billie Eilish, Tom Holland, Chris Evans, Jason Sudeikis, Tom Hanks, Denzel Washington, Frances McDormand, Jason Momoa, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Mahershala Ali , Octavia Spencer, Will Ferrell, Paul Rudd και Jon Stewart.

«Με τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ μπροστά και πίσω από την κάμερα, το Apple TV+ έχει σχεδόν όλους… εκτός από τον Jon Hamm», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Το Apple TV+ κοστίζει 4,99 $ το μήνα ή 49,99 $ το χρόνο καταφέρνοντας να ανταγωνιστεί εταιρείες όπως το Netflix και το Disney+. H πλατφόρμα προσφέρει σχεδόν 100 πρωτότυπες σειρές και ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της βραβευμένης κωμικής σειράς Tad Lasso.

«Σοβαρά, θα μπορούσα να είχα κάνει τον Lasso», σχολιάζει απογοητευμένος ο Hamm.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.