Internet

Apple Tv+: Νέα “Monsterverse” σειρά γυρίζεται σε 3D για να αξιοποιήσει το Vision Pro

Η σειρά “Monarch: Legacy of Monsters” που έρχεται στο Apple Tv+ φέρεται να γυρίζεται σε 3D προκειμένου να αξιοποιήσει στο έπακρο την εμπειρία και τις δυνατότητες που προσφέρει το Apple Vision Pro headset.

Σύμφωνα με τον Sigmund Judge του ScreenTimes, η τηλεοπτική σειρά Godzilla and Titans που βασίζεται στο franchise Legendary’s Monsterverse έχει γυριστεί σε τρισδιάστατη μορφή που υποστηρίζεται από το νεοανακοινωθέν headset.

Εάν οι πληροφορίες αποδειχτούν αληθινές, τότε θα είναι η πρώτη επιβεβαιωμένη εκπομπή TV+ που υποστηρίζει τις δυνατότητες προβολής βίντεο 3D του headset των 3.499 $ της Apple. Το VisionOS, το λογισμικό που τρέχει στο Vision Pro, υποστηρίζει ένα κινηματογραφικό περιβάλλον που επιτρέπει στους χρήστες να βιώνουν εκπομπές και ταινίες με τον ρυθμό καρέ και την αναλογία διαστάσεων που επιλέγει ο δημιουργός. Η δυνατότητα υποστηρίζει χωρικό ήχο και μπορεί επίσης να κάνει το περιβάλλον της εικονικής οθόνης να φαίνεται ότι έχει πλάτος 100 πόδια.

Η Apple παρουσίασε την τεχνολογία κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του WWDC της περασμένης εβδομάδας και αργότερα σε προσκεκλημένα μέλη του Τύπου, χρησιμοποιώντας κλιπ από το Avatar: The Way of Water του James Cameron.

Η Apple ανακοίνωσε την τηλεοπτική σειρά Godzilla τον Ιανουάριο του 2022, αλλά δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πότε θα φτάσει στο TV+. Η σειρά διαδραματίζεται μετά τη μάχη μεταξύ Godzilla και Titans που ισοπέδωσε το Σαν Φρανσίσκο και θα παράγεται από τη Legendary Television με τον συν-δημιουργό Chris Black να είναι εκτελεστικός παραγωγός και showrunner.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.