Apple TV Plus: Ένα νέο πακέτο που περιέχει τα Originals show του Αμερικανικού κολοσσού

Apple Event 2019, Apple TV Plus: Ένα νέο πακέτο που περιέχει τα Originals show του Αμερικανικού κολοσσού

https://youtu.be/RrdbT4hpwBk

Πέρα από την νέα υπηρεσία Apple TV Channels η εταιρεία ανακοίνωσε και το Plus πακέτο. Το Apple TV Plus ουσιαστικά θα προσφέρει στους συνδρομητές της το original περιεχόμενο της υπηρεσία, το οποίο θα είναι κάτι σαν τα Netflix Originals. Δυστυχώς, η Apple δεν ανέφερε πολλές λεπτομέρειες για το νέο πακέτο, αποκάλυψε μόνο το όνομα του και ότι θα είναι διαθέσιμο το φθινόπωρο για online και offline προβολή.

Apple Event 2019, Apple TV Plus: Ένα νέο πακέτο που περιέχει τα Originals show του Αμερικανικού κολοσσού

Για να ανακοινώσει το Apple TV Plus η εταιρεία έφερε στην σκηνή μία σειρά από διάσημους, όπως την Oprah Winfrey, την Reese Witherspoon, τον Steven Spielberg, τον Jason Momoa, τον Steve Carell, τον Alfre Woodard, το Big Bird της Sesame Street, και τον Kumail Nanjiani. Ωστόσο, δεν είδαμε κανένα trailer για τα νέα original show, που όλοι αυτοί οι διάσημοι ήρθαν να μας παρουσιάσουν.

Apple Event 2019, Apple TV Plus: Ένα νέο πακέτο που περιέχει τα Originals show του Αμερικανικού κολοσσού

Μερικά από τα original προγράμματα που θα δούμε στο Apple TV Plus, θα είναι ντοκιμαντέρ για τη ζωή των μεταναστών στην Αμερική, επιστημονική φαντασία για έναν κόσμο όπου οι κάτοικοι είναι τυφλοί, και παιδικά προγράμματα στα οποία θα συμμετέχουν οι χαρακτήρες του Sesame Street.

https://youtu.be/A-j8QaoTeWU

Τέλος, η Oprah θα έχει δύο ντοκιμαντέρ στην νέα υπηρεσία τα οποία θα τονίζουν την παρενόχληση στο χώρο εργασίας και την ψυχική υγεία. Υποθέτουμε ότι θα δούμε τα trailer όλων αυτών των show και θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία όταν πλησιάζει το φθινόπωρο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.