Άσχημα νέα για τους συνδρομητές της Hulu TV – Έρχεται άνοδος τιμών

Hulu TV, Άσχημα νέα για τους συνδρομητές της Hulu TV – Έρχεται άνοδος τιμών

Άσχημα νέα έρχονται για τους συνδρομητές τη Hulu + Live TV, καθώς το πακέτο Live TV της πλατφόρμας θα κοστίζει περισσότερο από τις 8 Δεκεμβρίου 2022.

H υπηρεσία συνδρομής βίντεο θα προσθέσει μια νέα επιλογή του πακέτου με 69,99 δολάρια το μήνα, που θα προσφέρει στους χρήστες Hulu (με διαφημίσεις), Live TV, Disney+ (με διαφημίσεις) και ESPN+ (με διαφημίσεις). Ένας νέος χρήστης θα έχει δύο επιλογές: να πληρώσει 69,99 δολάρια το μήνα και να παρακολουθεί τα πάντα με διαφημίσεις ή να πληρώσει 82,99 δολάρια το μήνα και να παρακολουθεί μόνο ESPN+ με διαφημίσεις.

Τον Αύγουστο, η Disney ανακοίνωσε ότι Hulu, Disney+ και ESPN+ αυξάνουν όλες τις τιμές τους, επομένως είναι λογικό να αυξηθεί και το κόστος του πακέτου. Δυστυχώς, η Disney δεν είναι η μόνη που ανεβάζει τις τιμές. Συγκεκριμένα τον Οκτώβριο, το YouTube αύξησε επίσης το κόστος του οικογενειακού προγράμματος YouTube Premium από 17,99 δολάρια το μήνα σε 22,99 δολάρια το μήνα. Και ας μην ξεχνάμε ότι το Netflix και η Apple επίσης αύξησαν τις τιμές τους πρόσφατα.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Software

Samsung: Το λογισμικό Good Lock επεκτείνεται σε πολλές χώρες

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα παράπονα αρκετών χρηστών της Samsung για την αποτυχία πρόσβασης στην σουίτα εφαρμογών Good Lock, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη σχετικά με τη χρήση των συσκευών Android της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Software

Google: Βελτιώνει τους χρόνους εγκατάστασης ενημέρωσης λογισμικού στα Pixel

H Google προχωρά στην βελτίωση του χρόνου εγκατάστασης των ενημερώσεων λογισμικού στα Pixel, που πλέον χρειάζονται λιγότερο συνολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Internet Metaverse Software

Metaverse: Ξοδεύονται δισεκατομμύρια για την αγορά εικονικής γης

Σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε εικονική γη τους τελευταίους 12 μήνες, καθώς άνθρωποι και εταιρείες αγωνίζονται για να αποκτήσουν έδαφος στο Metaverse.