Ασύλληπτο internet με ταχύτητες 1Gbps

COSMOTE Fiber, Ασύλληπτο internet με ταχύτητες 1Gbps

Η αρχή έγινε με την τοποθέτηση οπτικής ίνας από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη, έτσι ώστε να φτάσει 100% οπτική ίνα (Fiber To The Home) σε σπίτια και επιχειρήσεις και πλέον ήρθε η στιγμή για να φέρει η COSMOTE για πρώτη φορά, ταχύτητες 1Gbps στο δίκτυο COSMOTE Fiber.

Πλέον, περισσότερα από 730.000 σπίτια και επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση σε ασύλληπτες ταχύτητες internet με απεριόριστες δυνατότητες, καθώς ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps, για πρώτη φορά στο COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας, μέσω υποδομής οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι (Fiber to the Home). Δηλαδή, περισσότεροι από 1.800.000 πολίτες έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία ταχύτητας στο internet.

Για εγγυημένες ταχύτητες 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps στο σπίτι σας, μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ, ενώ όσοι από εσάς έχετε τη δική τους επιχείρηση, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, εδώ.

Και ποιος δε θέλει να έχει αυτήν την ταχύτητα στο internet, αφού κάθε τι που κάνουμε πλέον, γίνεται πολύ πιο γρήγορα, πιο ομαλά, χωρίς lag, με την εργασία, την εκπαίδευση και τη διασκέδαση να αλλάζουν ολοκληρωτικά μορφή. Σε έναν κόσμο, ο οποίος πλέον έχει πρόσβαση σε ταχύτητες 1Gbps, οι δυνατότητες γίνονται απεριόριστες, με τη συνολική ψηφιακή εμπειρία να αναβαθμίζεται, μαζί και η καθημερινότητά μας, συμβάλλοντας έτσι σε έναν πιο γρήγορο κόσμο. Από το downloading μέχρι το online gaming, όλα γίνονται σε δευτερόλεπτα, η διασκέδασή μας “αγνοεί” το lag, και η ένταση χτυπάει κόκκινα! HD και 4Κ σειρές και ταινίες παίζουν, χωρίς καθυστερήσεις σε υπερ-υψηλή ανάλυση και ποιότητα, ενώ όσες συσκευές και να συνδέσουμε στο δίκτυο, δεν επηρεάζουν την ταχύτητα της σύνδεσής μας.

Ωστόσο, μεγάλες αλλαγές δεν έχουμε μόνο στον τομέα της διασκέδασης, καθώς νέες τεχνολογίες μπορούν πλέον να έχουν εφαρμογή, με την Τεχνητή Νοημοσύνη, το Internet of Things, το Virtual Reality αλλά και τα αυτόνομα ρομπότ, να αλλάζουν την ποιότητα ζωής και να βελτιώνουν κάθε πτυχή της ζωής μας, με νέες παροχές στην Ιατρική την Εκπαίδευση αλλά και την ψυχαγωγία.

Οι επιχειρήσεις επωφελούνται τα μέγιστα από το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται με τις ταχύτητες 1Gbps, καθώς οι επιχειρηματίες σε σημαντικούς κλάδους όπως ο τουρισμός, η γεωργία, η κτηνοτροφία αλλά και η βιομηχανία, μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτήν την τεχνολογία, την ταχύτητα αλλά και τη σταθερότητα στη σύνδεση που προσφέρουν οι οπτικές ίνες, εντείνοντας τον ανταγωνισμό, “κοιτάζοντας στα μάτια” τις διεθνείς αγορές και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των επενδυτών ανά τον κόσμο.

Η COSMOTE ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας ψηφιακής εποχής, ανοίγοντας απεριόριστες δυνατότητες και συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός κόσμου όπου οι υψηλές ταχύτητες στο internet κυριαρχούν, βελτιώνοντας την καθημερινότητα όλων μας. Κάθε πτυχή της ζωής μας βελτιώνεται, είτε αυτή αφορά την εργασία ή τη διασκέδασή μας, με το προφίλ της κοινωνίας μας να αλλάζει με νέες προοπτικές για ψηφιακή ανάπτυξη να έρχονται να αλλάξουν τον κόσμο μας.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.