Δευτέρα
10/11/2008

Athens Siblings, Blog για αδέλφια ατόμων που έχουν κάποιο πρόβλημα ψυχικής πάθησης

To Athens Siblings, Αδέλφια στην Αθήνα (και όχι μόνο), ατόμων που έχουν κάποιο πρόβλημα ψυχικής πάθησης είναι η πρωτοβουλία να γνωριστούν όσα περισσότερα αδέρφια γίνεται με σκοπό να αναπτύξουν σχέσεις γνωριμίας, αλληλοενημέρωσης, ανταλλαγής συναισθημάτων με τελικό σκοπό την πιο ομαλή δυνατή εξέλιξη για αυτούς και για τα αδέλφια τους.

Σκοπός των συναντήσεων είναι η από-ενοχοποίηση του να εκθέτει κανείς τα προβλήματα του αναφορικά με ένα θέμα ταμπού για την ελληνική κοινωνία. Τα αδέλφια φροντίζουν θέματα που τους αφορούν όπως: Το να κατανοήσουν τι συμβαίνει, το πώς, πόσο και μέχρι ποιο βαθμό θα βοηθήσουν τον αγαπημένο τους, το να παρουσιάσουν με τρόπο κατανοητό και απλό το οικογενειακό τους θέμα, το χειρισμό του άγχους και της ντροπής τους, το πως θα ζουν μια θετική ζωή και θα ζήσουν τα όνειρά τους.

Το δίκτυο επικοινωνίας και ενημέρωσης με τις λύσεις και τις καλές πρακτικές για εμάς και τους δικούς μας λειτουργεί και αποδίδει.

Θα τους βρείτε σε συναντήσεις σε καφέ στην Αθήνα ή σε αξιόλογες δομές ψυχικής υγείας από αυτές που υπάρχουν και αναζητούν.

Επισκεφτείτε το: Athens Siblings

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.