Αυτά είναι τα αγαπημένα σας Android skin [Αποτελέσματα poll]

, Αυτά είναι τα αγαπημένα σας Android skin [Αποτελέσματα poll]

Όπως ανακοινώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, η νέα σεζόν του Techblog.gr περιλαμβάνει αρκετά νέα πράγματα, όπως εβδομαδιαία Throwbacks και Podcasts. Κάθε Σάββατο πρωί θα έρχεται νέα ψηφοφορία, με τα αποτελέσματα της να ανακοινώνονται τη Δευτέρα το βράδυ. Την προηγούμενη εβδομάδα δυστυχώς αργήσαμε, οπότε αφήσαμε το Poll όλη την εβδομάδα και αυτά είναι τα δικά σας αποτελέσματα:

, Αυτά είναι τα αγαπημένα σας Android skin [Αποτελέσματα poll]

Όπως βλέπουμε, από τις συνολικά 968 ψήφους το αγαπημένο Android Skin των αναγνωστών του Techblog.gr είναι το OneUI της Samsung με 26%, κάτι που δείχνει ότι η Samsung έχει πλέον αλλάξει τη γνώμη του κοινού ως προς το λειτουργικό της σύστημα, μετά τις κακές στιγμές της εταιρείας με το γεμάτο bloatware TouchWiz.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το OxygenOS της OnePlus με 19%, το οποίο θεωρείται εδώ και χρόνια από πολλούς ως η καλύτερη εκδοχή του λειτουργικού συστήματος Android, προσφέροντας τα βασικά του Stock αλλά με αρκετές παραμετροποιήσεις από την OnePlus.

Τη τελική τριάδα συμπληρώνει το MIUI, το οποίο είναι αρκετά μακριά από το Stock Android και πιο πολύ φέρνει στο iOS, όμως η απλότητα που προσφέρει, μαζί με τα όμορφα animations αλλά και την υποστήριξη ακόμα και παλαιών συσκευών (αν και όχι τόσο γρήγορα) είναι μερικά από τα στοιχεία που έχουν πείσει τους κατόχους Xiaomi/Redmi/Poco συσκευών.

Στην τέταρτη θέση βλέπουμε το Stock Android των Pixel, κάτι που δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς ναι μεν σαν λειτουργικό είναι όντως από τα καλύτερα, αλλά τα Pixel δεν είναι κινητά για όλους. Στην πέμπτη θέση έρχεται το EMUI της Huawei, το οποίο μοιάζει αρκετά με το MIUI, όμως η Huawei έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο design, αν και χωρίς Υπηρεσίες Google Play.

Android One και LG UX είχαν από 6% και 2% αντίστοιχα, ενώ τα Zen UI, Color OS και Realme UI είχαν από 0%, κάτι λογικό από τη στιγμή που δε δημιουργήθηκαν με στόχο την αγορά της Ευρώπης.

Ευχαριστούμε πολύ όλους σας για τις ψήφους και ετοιμαζόμαστε αύριο για νέο Poll

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

MIUI πιο πανω απο pixel και emui?ooook…

Alexbobiria

Καλη φαση

ΠΑΝΤΟΣ

εμενα κατα τη γνωμη μου το καλυτερο ui skin ειναι της σονυ

djfapples

Συμφωνώ

sxp

Ο διαχωρισμός android one και pixel είναι λάθος. Είναι το ίδιο πράγμα. Μαζί λοιπόν στη δεύτερη θέση με 24%.

Supremo

Sense UI?
Δεν σας λέει τίποτα ε?
Το περίμενα.
Καληνύχτα…

leanton

Νέες εκδόσεις του Sense UI έχουν σταματήσει εδώ και δύο χρόνια. Κάποτε ήταν μπροστά από την εποχή του αλλά τα χρόνια αυτά είχαν περάσει ακόμα κι όταν έβγαιναν νέες εκδόσεις του.

Supremo

Και τι σημασία έχει που σταμάτησαν οι νέες εκδόσεις?
Ακόμα και οι παλιές είναι ανώτερες των σημερινών UI των υπολοίπων εταιριών. Δεν καταλαβαίνω δηλαδή που υστερεί? Δεν σταμάτησε η HTC να βγάζει συσκευές. Βγάζει αλλά λίγες (τόσες κανονικά έπρεπε όλοι να βγάζουν αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
Οπότε υφίσταται κανονικά το Sense το οποίο ήταν και είναι ακόμα για μένα ανώτερο του ανταγωνισμού. Εύκολο φιλικό περιβάλλον, σταθερότατο, χωρίς να χάνεται ο χρήστης και ειλικρινά δεν νομίζω ότι χρειάζεται καμία αναβάθμιση. Να την κάνει τι? Αφού όλα δουλεύουν άψογα ακόμα και μετά από 2 χρόνια. Έχω δοκιμάσει όλα τα UI πλην της Sony, δεν βρήκα πουθενά κάτι καλύτερο από το Sense.

Prideous

Επιμένω !
Λείπει η Sony !
Κρίμα γιατί πιστεύω έχει το καλύτερο skin και ας χρησιμοποιώ iOS

Chrpaplos

ρε παιδιά miui ; με τόσες διαφημίσεις;

djfapples

Αυτοί που έχουν xiaomi αυτό ψήφισαν κ είναι πολλοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.