Αυτά είναι τα πρωταπριλιάτικα αστεία της Google

Google πρωταπριλιάτικα αστεία, Αυτά είναι τα πρωταπριλιάτικα αστεία της Google

Πρωταπριλιά σήμερα και όλοι ετοίμασαν τα αστεία τους, από φίλους σας, ΜΜΕ αλλά και εταιρείες. Η Google φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από το «πανηγύρι» κι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ετοίμασε ουκ ολίγες φάρσες για τους χρήστες. Από παιχνίδια μέχρι εφαρμογές, δείτε τις φάρσες της Google για το 2018.

Βρείτε τον Wally
Η Google προσκαλεί τους χρήστες των Google Maps να εντοπίσουν τον Wally και την παρέα του –Wenda, Woof, Wizard Whitebeard και Odlaw- μέσα στα Google Maps. Αν καταφέρετε να τον βρείτε υπάρχει και μια επιπλέον πίστα. Για να τερματίσετε το παιχνίδι αρκεί να βρείτε τον Wally, αλλά αν έχετε όρεξη μπορείτε να ψάξετε και τους φίλους του. Ο πιο δύσκολος να εντοπιστεί από την παρέα είναι ο Woof. Για την ακρίβεια, η ουρά του. Το παιχνίδι θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα σε Android, iOS και την έκδοση των Google Maps για υπολογιστές.

Χούμους API
Μια ακόμη φάρσα της Google σχετίζεται με το χούμους και είναι μια API για αυτό. Η Google αναφέρει ότι υπάρχουν πάρα πολλά είδη χούμους με αποτέλεσμα στον καθένα να αρέσει διαφορετικό είδος χούμους. Επειδή η εταιρεία προσπαθεί να οργανώσει την πληροφορία παγκοσμίως, το χούμους δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση. Το χούμους API αναλύει τη γεύση σας χρησιμοποιώντας έναν προηγμένο αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης. Τα αποτελέσματα αποθηκεύονται σε ένα μεγάλο αποθετήριο big data για χούμους στο cloud. Η API περιλαμβάνει ένα μοντέλο μηχανικής μάθησης, υπολογιστική όραση και ένα ραβδί γεύσης.

Ανιχνευτής κακών αστείων
Μέσα στο κλίμα της μέρας, η ομάδα του Files Go αποφάσισε να ενσωματώσει κι έναν Ανιχνευτή Κακών Αστείων, ο οποίος θα απελευθερώνει χώρο από τη συσκευή σας όχι μόνο διαγράφοντας αρχεία και παλιές εφαρμογές αλλά και διαγράφοντας και τα κακά αστεία που λάβατε από τους φίλους και την οικογένειά σας. Φυσικά, ο Ανιχνευτής Κακών Αστείων χρησιμοποιεί ένα προσαρμοσμένο δίκτυο τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο μπορεί να ανιχνεύσει τα κακά αστεία στο τηλέφωνο του χρήστη, ο οποίος μπορεί να τα σβήσει με ένα απλό άγγιγμα.

Googz
H Google Australia πλέον μετονομάζεται σε Googz ύστερα από ανάλυση της αναπτυσσόμενης τοπικής διαλέκτου καθώς θέλει να προσαρμοστεί με τις ανάγκες των χρηστών. Ύστερα από την ανάλυση, η Google κατέληξε ότι οι χρήστες αναφέρονται στην εταιρεία σαν Googz κι αποφάσισε να προσαρμοστεί μετονομαζόμενη σε Googz. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεργαστεί με την Jazza.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.