Αυξήθηκε 75% η ενασχόληση με το gaming στην Αμερική λόγω κορονοϊού

κορονοϊού, Αυξήθηκε 75% η ενασχόληση με το gaming στην Αμερική λόγω κορονοϊού

Η πανδημία του κορονοϊού έχει πλήξει σχεδόν κάθε χώρα του πλανήτη. Οι περισσότερες κυβερνήσεις έχουν ζητήσει από τους πολίτες να μένουν σπίτι και να πραγματοποιούν μόνο τις απαραίτητες μετακινήσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη ενασχόληση με το gaming, τις streaming υπηρεσίες κάθε είδους, και τα λοιπά.

Άνθιση σε όλες τις online παροχές

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε πρόσφατα η Verizon, μία εκ των βασικών τηλεπικοινωνιακών παρόχων της Αμερικής, η ενασχόληση με το gaming αυξήθηκε κατά 75% σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Επιπλέον, η Verizon αναφέρει ότι αντίστοιχη αύξηση παρατηρήθηκε και στις υπόλοιπες online υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, πλατφόρμες video streaming, όπως η Netflix, είδαν αύξηση της τάξεως του 12%, ενώ η συνολική χρήση του διαδίκτυο αυξήθηκε κατά 20%.

Εντυπωσιακό είναι και το ποσοστό αύξησης στη χρήση VPN. Όπως αναφέρει η Verizon, οι χρήστες που χρησιμοποιούν VPN αυξήθηκαν κατά 34%, σε σύγκριση πάντα με τα δεδομένα που ίσχυαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία αφορούν αποκλειστικά την Αμερική. Αλλά, θεωρείται δεδομένο ότι αντίστοιχη εικόνα παρουσιάζουν και τα στοιχεία άλλων παρόχων ανά τον κόσμο, διότι οι άνθρωποι παραμένουν κλεισμένοι στο σπίτι εξαιτίας του κορονοϊού.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Κοντευουμε να στραβωθουμε ολοι!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.