Bayern vs Chelsea, Για να ξεκινήσουν τα στοιχήματα για τον τελικό Champion’s League [infographic]

O μεγάλος τελικός είναι εδώ, το σπίτι έχει τροφοδοτηθεί με τόνους πατατάκια, βαρέλια μπύρας είναι ήδη στο ψυγείο και παγώνουν, τα ραντεβού με τα φιλαράκια έχουν κανονιστεί και πάμε να δούμε ένα infographic που μας δείχνει ενδιαφέροντα στοιχεία για τους δύο διεκδικητές του τίτλου.

Την Chelsea την ακολουθεί παντού (ναι, ακόμα και στο infographic) η ρετσινιά του αουτσάιντερ, για αυτό και τη γουστάρω τόσο πολύ. Ποιος είπε ότι οι εκπλήξεις είναι κακές; Ειδικά στην μπάλα, είναι πάντοτε ευχάριστες και δεν θα με χαλάσει καθόλου να δω την παρέα του Ντρογκμπά να κερδίσει την κούπα! Προσωπικές προτιμήσεις είναι αυτές, δεκτές οι απόψεις όλες και τα σχόλια. Εσείς τι προβλέπετε;

, Bayern vs Chelsea, Για να ξεκινήσουν τα στοιχήματα για τον τελικό Champion’s League [infographic]

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Παιδιά από ότι φαίνεται φέτος η κούπα ανήκει στην Bayern. Για το σκόρ τώρα πιστεύω οτι θα είναι 3-2 με νίκη της Bayern παρόλο που υποστηρίζω την Chelsea.

Dimos

Bayern οπως φαινεται αλλά πιστεύω και πάλι στην έκπληξη της Chelsea παρά τις σημαντικές απουσίες…..Η δική μου αγάπη με πλήγωσε φέτος//Glory glory Manchester United!!!!!!

tasos

η chelsea θα τους παιξει καλα πιστευω

George

Μπορεί οι Ισπανοί να μην είναι εκεί (Μπάρτσα ,Ρεάλ ) αλλά θα δούμε πολύ καλύτερο ματς από ενα κλασσικό “ελ κλάσσικο” παρόλου που οι απουσίες είναι αρκετές.Πολλά γκολ αναμένονται αλλά φέτος την κούπα την αξίζει η Bayern με την σταθερή και ποιοτική της αξία (Ρόμπεν , Ριμπερί , Σβαινστάγκερ , Λαμ ) αλλά και οι νέοι της θα βοηθήσουν ( Alaba , Kroos , Muller , Neuer ) ΑΛΛΑ η Τσέλσι είναι εξίσου καλή μετά από ένα μεγάλο come back ..
Θα δούμε πολλά γκολ 3+ …αν δεν δούμε το παιχνίδι ήταν FAIL ..και απλά τυχαία απέκλεισαν τα μεγαθήρια ..αν δούμε όμως αρκετά , σημαίνει ότι αξίζουν πολλά.Για τους παίκτες είναι παιχνίδι ζωής .Για διευθυντές η νίκη μονόδρομος για οικονομικούς λόγους .
Για εμάς απόλαυση!!!!!!!!

Spiros

Chelsea – bayer 1-0

Alex

Bayern-chealse 2-1

galaxynoteR

Chelsea-bayern 1-2

euaggelos71

Σιγουρα δεν θα ειναι τοσο ευκολο οσο δειχνουν τα σετ αποδοσεων, καθοριστικο θα ειναι το πρωτο 15λεπτο οπου εαν σημειωθει τερμα θα ανοιξει αρκετα το ματς, εγω παντως το βλεπω αρκετα μοιρασμενο και η προβλεψη μου θα εστιαστει στο να σκοραρουν και οι δυο ομαδες.

LefterisDroid

Υποστηριζω τσελσι πολλα χρονια!!! Οταν ο τορρες και ο ραμιρες εβαζαν γκολ στον βαλντεζ πραγματικα ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑ!!! Η τσελσι παρα τις σημαντικες απουσιες θα κανει την υπερβαση και θα
αλωσει το αλλιανζ!!!!

Apostolis

Σαν γνήσιο Panzerόσκυλο είμαι με την Bayern αλλά με στενοχωρει το γεγονός που θα χαρει μαζι μου και η ανοργασμική χοντρή πρωθυπουργός τους.

Tony Cool

Αντιπαθουσα ιδιαιτερως την chelsea τα τελευταια χρονια εξ αιτιας της βλαχο-νεοπλουτης νοοτροπιας που απεκτησε με τα λεφτα του Αμπραμοβιτς.Νομιζανε πως επειδη τα σκαγανε θα γινοντουσαν σε μια δυο χρονιες Μιλαν και Ρεαλ.Φαγανε τις κατραπακιες τους και συνηλθανε.
Φετος ομως πανηγυρισα τρελα την προκριση επι της απιστευτα αχωνευτης λογω της αλλαζονειας της (παιχτων και οπαδων) Μπαρτσελονα και την κατακτηση του τροπαιου επι της Bayern(την σεβομαι σαν ομαδα αλλα δε μου καθονται καθολου καλα οι Γερμανοι τελευταια!!!).Μπραβο της,πολλα κιλα μαγκια.

greek sniper

poutsa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.