Bestcovery.com, Τα καλύτερα προϊόντα των καλύτερων εταιρειών

Οι περισσότεροι καταναλωτές όταν αγοράζουν κάποιο προϊόν προσπαθούν να βρουν κάτι όσο το δυνατόν πιο καλό και λειτουργικό όσον αφορά στην κάλυψη των αναγκών τους σε όσο το δυνατόν πιο οικονομική τιμή. Και επειδή όπως έχουμε πολλάκις πει εδώ ότι το ακριβότερο δε σημαίνει πάντα ότι είναι και το καλύτερο, αυτή η διαδικασία πολλές φορές είναι αρκετά επίπονη και κουραστική και απαιτεί ειδικές γνώσεις και εμπειρία προκειμένου η επιλογή τους να είναι ικανοποιητική.

, Bestcovery.com, Τα καλύτερα προϊόντα των καλύτερων εταιρειώνΕμείς εδώ στο Techblog προσπαθούμε να είμαστε αρωγοί στη διαδικασία αυτή παρουσιάζοντάς σας και γράφοντας κριτικές για κάποια νέα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά. Όμως είναι ανέφικτο εκ των πραγμάτων να μπορούμε να καλύψουμε όλη την γκάμα των προϊόντων τεχνολογίας.

Ευτυχώς, όμως, στην προσπάθεια αυτή δεν είμαστε μόνοι μας. Υπάρχουν πολλοί ιστοχώροι στο web που είναι συνεπίκουροί μας. Ένα αξιόλογο site που αξίζει να αναφέρουμε και ίσως αξίζει κάποιος να συμβουλεύεται προτού προβεί σε κάποια αγορά είναι το BestCovery.

Στο Bestcovery μπορεί να βρεθεί το καλύτερο προϊόν εύκολα και γρήγορα. Υπάρχει πάντα ένα προϊόν σε κάθε κατηγορία που ξεχωρίζει ως το καλύτερο καθώς και προϊόντα που το ακολουθούν σε κατώτερες θέσεις.

Τα προϊόντα τεχνολογίας κρίνονται και ιεραρχούνται με γνώμονα τόσο τις απόψεις χρηστών που τα έχουν ήδη αγοράσει και έχουν ανακαλύψει τα πραγματικά μειονεκτήματα και δυνατότητες τους όσο και τις απόψεις εμπειρογνωμόνων.

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από περιγραφή που δικαιολογεί αυτή τη θέση, τιμές που κυμαίνονται, προδιαγραφές, καταστήματα που μπορούν να αγοραστούν, σχόλια – κριτικές χρηστών – εμπειρογνωμόνων κ.ο.κ.

Ο δικτυακός τόπος είναι χωρισμένος σε 8 μεγάλες κατηγορίες: Υπολογιστές, Ηλεκτρονικά είδη, Βιντεοπαιχνίδια, Κάμερες, Προϊόντα Υγείας και Ομορφιάς, Καταναλωτικές Συσκευές, Προϊόντα που σχετίζονται με τη ζωή σε εσωτερικούς χώρους (indoor living) (π.χ. εργαλεία) και τέλος Προϊόντα Λογισμικού και Διαδικτύου. Η κάθε κατηγορία περιλαμβάνει αρκετές υποκατηγορίες. Ο ιστοχώρος δεσμεύεται πως σύντομα θα καλύπτει χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και νέες κατηγορίες – υποκατηγορίες.

Συμπερασματικά, στο BestCovery μπορούν να βρεθούν προτάσεις μόνο για τους καλύτερους Η/Υ, μόνο για τις καλύτερες τηλεοράσεις, μόνο για τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές και πολλά άλλα κορυφαία προϊόντα στην κατηγορία τους.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones gstam

Bluetooth 3.0

Ανακοινώθηκαν οι προδιαγραφές της επόμενης έκδοσης του ασύρματου πρωτοκόλλου Bluetooth 3.0. Οι συσκευές που εφαρμόζουν τις νέες προδιαγραφές θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικές κεραίες και τη συνδεσιμότητα του επιπέδου προσαρμογής του πρωτοκόλλου 802.11 (WiFi), ώστε να βελτιώσουν τον ρυθμό μεταφοράς δεδομένων σε ταχύτητες που φτάνουν τα 24Mbps, το οποίο αποτελεί μεγάλη αύξηση σε […]

Smartphones gstam

Κινητά Τηλέφωνα, Τα νέα ηλεκτρονικά πορτοφόλια

Το τελευταίο διάστημα έχει κάνει την εμφάνισή της μια καινούργια τεχνολογία στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας με την ονομασία NFC (Near Field Communications – Επικοινωνία Κοντινού Πεδίου). H συγκεκριμένη τεχνολογία εν ολίγοις επιτρέπει τη χρήση του κινητού τηλεφώνου ως μέσου ασφαλών συναλλαγών και πληρωμής λογαριασμών μετατρέποντάς τα ουσιαστικά σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

Μικρά νέα gstam

RoboCup, Οι διαφορές με αλλές ερευνητικές περιοχές και ηλεκτρονικά ποδοσφαιρικά περιβάλλοντα

Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε κάνει μια εισαγωγή για το κύπελλο ποδοσφαίρου των ρομπότ με την κωδική ονομασία RoboCup. Όπως είχαμε δει η πρόκληση που τίθεται είναι τεράστια και κάθε χρόνο από το 1997 κεντρίζει το ενδιαφέρον εκατοντάδων ερευνητών και όχι μόνο από διάφορες χώρες, οι οποίοι συγκεντρώνονται για τη διεξαγωγή αυτού. Ας δούμε τώρα κάποιες […]

Μικρά νέα gstam

Lorem Ipsum…

Πολλοί δικτυακοί τόποι όταν βρίσκονται κατά τη φάση της σχεδίασης χρησιμοποιούν αντί για πραγματικό περιεχόμενο ψευδοκείμενο, γνωστό και ως lorem ipsum. Το Lorem Ipsum είναι απλά ένα κείμενο χωρίς νόημα για τους επαγγελματίες της τυπογραφίας και στοιχειοθεσίας. Αυτό δημιουργήθηκε τον 15ο αιώνα, όταν ένας ανώνυμος τυπογράφος πήρε ένα δοκίμιο και ανακάτεψε τις λέξεις για να […]