Bitcoin: Έσπασε το φράγμα των 10.000 δολαρίων, αγγίζει τα 11.000 δολάρια

Bitcoin 10.000 dollars, Bitcoin: Έσπασε το φράγμα των 10.000 δολαρίων, αγγίζει τα 11.000 δολάρια

To Bitcoin βρίσκεται σε άκρως ανοδική πορεία φέτος. Πολλοί είχαν προβλέψει ότι μέσα στο 2017 θα σπάσει το “φράγμα” των 10.000 δολαρίων. Έναν μήνα πριν το τέλος της χρονιάς, ξεπέρασε τα 10.000 δολάρια και είναι πολύ κοντά στα 11.000 δολάρια.

Το virtual νόμισμα από την αρχή της χρονιάς κέρδισε σχεδόν 9.000 δολάρια. Μόνο από την περασμένη εβδομάδα, που ήταν ο εορτασμός του Thanksgiving, σημείωσε άνοδο άνω των 2.000 δολαρίων.

Πολλοί γίγαντες της Wall Street έχουν ρίξει το βάρος τους στο Bitcoin. Ωστόσο, άλλοι το βλέπουν ως “φούσκα”. Ένας από τους καλύτερους οικονομολόγους στον κόσμο, ο Robert Shiller, αναφέρθηκε επίσης πρόσφατα στο Bitcoin ως “το καλύτερο παράδειγμα μιας φούσκας”.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η πορεία του virtual νομίσματος μετά το ιστορικό υψηλό των σχεδόν 11.000 δολαρίων. Πόσο ομαλά θα πέσει, αν και υπάρχουν εκείνοι που θεωρούν ότι θα φτάσει ακόμη πιο ψηλά.

Τέλος, υπάρχουν ενδείξεις ότι οι μεγάλες χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις θα κινηθούν στην αγορά Bitcoin το επόμενο έτος και θα αρχίσουν να κυριαρχούν. Η αγορά Bitcoin κυριαρχείται σε μεγάλο βαθμό από μικρότερες επιχειρήσεις και μεμονωμένους traders.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Ε να φτάσει και ένα εκατομμύριο να γίνουμε όλοι δισεκατομμυριουχοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Bitcoin Crypto

Crypto.com: Μαζικές απολύσεις προσωπικού

Το φιάσκο της FTX φαίνεται να επηρεάζει και άλλες εταιρίες κρυπτονομισμάτων, όπως η Crypto.com που σχεδιάζει να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις προσωπικού.

Business Amazon Bitcoin

H Amazon ετοιμάζει σειρά για το σκάνδαλο FTX – Πόσα επεισόδια θα περιλαμβάνει;

H Amazon φέρεται να παρήγγειλε μια τηλεοπτική σειρά οκτώ επεισοδίων για την πτώση του FTX από την εταιρεία παραγωγής AGBO.

Business Bitcoin

Μαύρη Τετάρτη για τα κρυπτονομίσματα, μεγάλη πτώση για το Bitcoin

Εχθές Τετάρτη το Bitcoin βούλιαξε σημειώνοντας πτώση 11% αγγίζοντας τα χαμηλότερα επίπεδα που είχε να φτάσει από τον Νοέμβριο του 2020.

Internet Crypto Bitcoin

Χτυπήθηκε το Mailchimp, στόχος κρυπτονομίσματα σε πορτοφόλια Trezor

Εξελιγμένο σχέδιο phishing φυσικών πορτοφολιών κρυπτονομισμάτων έχει αναπτυχθεί μέσα από την υπηρεσία email marketing, Mailchimp.