Black Friday 2017 Ελλάδα: Ετοιμαστείτε

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου έρχεται η Black Friday 2017 στην Ελλάδα με τις αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών να έχουν ήδη έτοιμες τις προσφορές που θα μας παρουσιάσουν. Εκείνη την ημέρα αναμένεται να γίνει χαμός από deal hunters ανά την Ελλάδα και θα θέλαμε να δούμε πραγματικά “τσακισμένες” τιμές.

Δείτε όλα τα Black Friday deals 2017 που ανακαλύπτουν οι συντάκτες του Techblog.

Για να σας βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε τα links των μεγάλων αλυσίδων όπου εκεί την επόμενη Παρασκευή 24 Νοεμβρίου θα δημοσιέυουν τις προσφορές Black Frday 2017 σε συσκευές. Σίγουρα, τα καταστήματα που φιλοξενούμε δεν θα είναι τα μοναδικά που θα συμμετέχουν σε αυτό το πανηγύρι και γνωρίζουμε από τις προηγούμενες χρονιές ότι πάρα πολλά online καταστήματα και μη κάνουν προσφορές.

Πάντως αν θυμηθούμε πέρυσι το τι είχε γίνει, είχε ενδιαφέρον μιας και οι παρακάτω εταιρείες παρακολουθούσαν η μια την άλλη σε πραγματικό χρόνο και έβγαζαν προσφορές κατά ριπάς ελέγχοντας τις τιμές του ανταγωνισμού.

Τώρα αν θα είναι λίγα τα κομμάτια σε πραγματική προσφορά, οι λεγόμενοι κράχτες και το ποιος θα προλάβει να αποκτήσει αυτό που θέλει ή που απλά βρήκε σε σούπερ τιμή, αυτό είναι άλλο θέμα.

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως και φέτος η διαδικασία! Black Friday 2017 στην Ελλάδα λοιπόν, ετοιμαστείτε!
Public
Κωτσόβολος
Πλαίσιο
MediaMarkt
Electronet

Όλα τα link οδηγούν στις ειδικές σελίδες που έχουν δημιουργήσει τα καταστήματα εκτός από αυτό του Κωτσόβολου που ακόμα δεν έχει ετοιμάσει direct link.

Black Friday 2017 Ελλάδα, Black Friday 2017 Ελλάδα: Ετοιμαστείτε

Black Friday 2017 Ελλάδα, Black Friday 2017 Ελλάδα: Ετοιμαστείτε

Black Friday 2017 Ελλάδα, Black Friday 2017 Ελλάδα: Ετοιμαστείτε

Black Friday 2017 Ελλάδα, Black Friday 2017 Ελλάδα: Ετοιμαστείτε

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gvirginia

Σημειώστε τιμές από τώρα. Βλέπω πάλι περιπτώσεις “Κινητό από 499€ ΜΟΝΟ 259€!!” και το συγκεκριμένο να είχε πριν τις ”εκπτώσεις” 300€…

Panoslast

Black friday απο τα lidl ανεβάζουν τις τιμές και εκεινη τη μέρα τις κατεβάζουν στην αρχική τιμή και σου έχουν κραχτη 2-3 προϊόντα να λείπει. Προτιμώ να πληερωσω παραπάνω απο το να ξεφτυλιστω σπρώχνοντας 1002

Γιώργος Κ.

Η μεγάλη διαφορά από την αντίστοιχη Μαύρη Παρασκευή της Αμερικής είναι ότι εκεί ΟΛΑ τα προϊόντα είναι σε εξεφτυλιστικές τιμές ενώ εδώ μόνο συγκεκριμένα και μάλιστα όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω, δεν είναι καν σε έκπτωση. Μήπως τελικά στην Ελλάδα έπρεπε να τη λέμε “Βλάκ Friday”?

Μανώλης

τιμές για τα πανυγήρια συνήθως σε σοβαρά προϊόντα…

Κώστας Ζ.

Τι λέτε ρε παιδιά…. Είχαν ρίξει 8 κατοστάρικα ένα macbook πέρυσι στα public…

Gvirginia

@Κώστας Ζ

Καλά ότι υπάρχουν κάποια διαμαντάκια, υπάρχουν. Θυμάμαι και η Vodafone είχε κάποιο κινητό με πολύ καλή έκπτωση.
Αυτό που λέμε είναι ότι πολλές φορές είναι εικονικές οι εκπτώσεις, γι’αυτό καλό είναι να σημειώνουμε τις τιμές των προϊόντων που μας ενδιαφέρουν κοντά 1-2 μήνες πριν τις εκπτώσεις.

bezilys

Ετοιμαστείτε να γελάσουμε με τα κορόιδα που θα σκοτώνονται για 10% έκπτωση μόνο και μόνο επειδή είναι Friday χαχαχα

Rossonero

Συγγνωμη αλλα εστω και 5% εκπτωση να γινει σε καποια προιοντα εσας σας χαλαει? Ειχατε ζησει ολοι στο εξωτερικο και ειχατε καλομαθει μηπως απο τις Black Friday εκει? Αρα να φανταστω αν δειτε ενα προιον να δινεται απο 1000, σε ενα ευρος τιμης 800-995 θα πειτε “Ε μας δουλευουν! Θα παω να το παρω την επομένη, το Σαββατο! Ετσι για να μαθουν!” Δε νομιζω… Πολυ κακο πραγμα η απληστια…

Georgerapp

Θα δείξει.
Πέρσι ηταν χλιαρά μπορεί φέτος να πάει πιο καλά προς ώφελος μας.
Πάντος και στο Αμέρικα εχει εξασθενίσει αυτο το 80% κάτω που λέγαμε.ετσι μου έχουν πει τουλάχιστον.
Και τα μεγάλα κινεζομαγαζα πέρσι δεν κάνανε και τίποτα τρελό πέρσι σε προϊόντα μαρκατα και ποιοτικά.

παπαροκας tiamat

οι βλαχοι ομως ελληναραδες τσιμπησαν πέρυσι με τη κοροιδια με ουρές χιλιόμετρα οπότε καλα κάνουν

NtinosMD

Καλα καλα. Εδω το BlackFriday ειναι τουλαχιστον γελοιο. Παλι καλα που στο εξωτερικο ( εντος Ευρωπης ) παιζει πιο νορμαλ κατασταση, κ υπαρχει κ το Cyber-Monday. Να μου κανει εκτπωση το public σε macbook του 2016 πχ απο 3000 στα 2700 ή εκτπωσεις στα MLS ? Να τα κανει ο καταναλωτης τι ?
Και για τον rossoneri πιο πανω… σε χαλαει η 5% εκτπωση οταν μετα απο τοσο καιρο εχουνε το θρασσος να πουλανε σε Προτεινομενες Λιανικες Τιμες διχως να τις ριχνουνε και οταν φτανουνε αυτες οι μερες τυπου black friday να σου λενε πωπω ελα παρε εκτπωση οταν πλεον το street price εχει πεσει διχως τις μαυρες παρασκευες ηδη πιο κατω.
Αντε να δουμε τιμες χωμα σε τηλεορασεις FU με 75% εκπτωση….

Agnostos13

Θα έχει σίγουρα καμιά 10άρα κράχτες ο καθένας… Τώρα ποιός θα προλάβει να τα πάρει είναι άλλο θέμα!
Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα είναι μικροπροσφορές που τρέχουν όλες τις περιόδους…

combo

Κοροιδίες……

bakchr

Εγώ πάντως έχω αποθηκεύσει στα αγαπημένα του skroutz κάποια πράγματα που με ενδιαφέρουν. Ξέρω πόσο κοστίζουν αυτή τη στιγμή, βλέπω και από την εξέλιξη τιμής πόσο κόστιζαν μέχρι και πριν από καιρό. Δεν μπορεί να με κοροϊδέψει κανείς με ψεύτικες εκπτώσεις.
Δεν περιμένω να μου χαρίσουν κάτι, αλλά έστω και μια μικρή έκπτωση δεν θα με χαλάσει. Τώρα, αν τύχει και πέσω και σε κάποιον ”κράχτη”, ακόμα καλύτερα !
Το λάθος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μην έχεις κάνει νωρίτερα κάποια λίστα με συγκεκριμένα πράγματα που χρειάζεσαι. Αν μπεις στο τριπάκι να ψάξεις όλες τις προσφορές όλων των καταστημάτων, σίγουρα θα μπεις στον πειρασμό να αγοράσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι. Σε αυτό στοχεύουν άλλωστε όλα τα καταστήματα, να πάρεις 2-3 χρήσιμα πράγματα αλλά να πάρεις και 2-3 σαβούρες που απλά βρήκες σε καλή τιμή.

Kostas79

Για ολους εσάς που κράζετε , αν σας κοροιδεουν να μην ψωνίσετε τιποτα εκείνη τι μερα. Επίσης ολα τα μαγαζιά λενε σουπερ προσφορές δεν ειδα καποιον να γράφει εκπτώσεις απο 70-80% οποτε το τι έκπτωση θα θέλατε να πάρετε εσεις ειναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο. Επίσης ο νοήμων άνθρωπος εννοειτε πως εχει κανει έρευνα αγοράς και ξερει πανω κατω τι τιμη παιζει στο προϊόν που θελει να αγορασει οποτε ναι και 10-20-30% έκπτωση να παρει ή και μεγαλυτερη ακομα κέρδος θα εχει. Οι επιχειρήσεις-έμποροι δεν ειναι κοινωνικά ιδρύματα που χαρίζουν τα παντα εκείνη τη μερα. Συνήθως μεγαλες εκπτωσεις εχουν τελευταια κομματια ή καταργημένοι κωδικοί οι οποίοι τους εχουν μεινει για καποιο λογο, αν σου κανει το παιρνεις αλλιως … Φυσικά και θα υπαρχουν καποια προϊόντα κράχτες που θα μπαινουν μεσα αλλα αυτα ειναι πολυ λιγα και οσοι προλάβουν. Συγνώμη για το μεγαλο ποστ και φιλικά παντα κουβεντα να γινεται

Nickolas

Τα καταστήματα μπορούν να κάνουν ότι προσφορές θέλουν και να τις ονομάσουν και όπως θέλουν. Το θέμα είναι εμείς να είμαστε έξυπνοι ως καταναλωτές, να αγοράσουμε πράγματα που πραγματικά θέλουμε και με μια έρευνα αγοράς πριν και κατα τη διάρκεια αυτών των ημερών να δούμε τι μας συμφέρει.

Επειδή πάντως διάβασα οτι στο εξωτερικό τα πάντα έχουν τρελές εκπτώσεις, να πούμε οτι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Καταρχήν πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να δει τι είδους προσφορές υπάρχουν, στις ΗΠΑ για παράδειγμα τα μεγάλα πολυκαταστήματα Walmart, Target κλπ έχουν βγάλει ήδη τις προσφορές για εκείνη τη μέρα, μπορεί να είναι μεγάλες οι εκπτώσεις αλλά μιλάμε για συγκεκριμένα προϊόντα και δε μιλάμε για 80%, τέτοιου είδους εκπτωσεις γίνονται κυρίως σε ήδη ρουχισμού και όχι σε κινητά και τηλεοράσεις και φυσικά εταιρείες όπως η Apple δεν πρόκειται να κάνουν προσφορές σε καινούρια κινητά βλέπε iphone X, άντε τα καταστήματα και οι πάροχοι να δώσουν καμια δωροεπιταγή με καινούριες συνδέσεις.

Προσωπικά πάντως ελπίζω να βγάλουν κανα κινητό σε καμια καλή τιμή γιατί είμαι στο ψάξιμο αυτή την περίοδο και αν βρω κανα καλό και σε τιμές skroutz να είναι, θα βολευτώ γιατί θέλω να βάλω δόσεις.

Bill K.

“Μπλακ φράϊντεϊ ειχες και στο χωριο σου;”οπως λεει η διαφημιση

eleonora

Καλα περυσι επαιξε το S7 στα 399ευρω και το s7 edge στα 499ευρω.Μια χαρα προσφορα,αν δειτε ποσο εχουν ακομα και σημερα.Και κατι ps4 ειχαν καλες τιμες,σε σχεση με το σημερα.Και κατι αλλα προιοντα.Οποτε μην κραζετε.Μπορει φετος με τον χαμο που εγινε περυσι να ερθουν καλυτερες προσφορες,μπορει κ χειροτερες…ας δουμε.

bezilys

@eleonora εγώ δεν κράζω μόνο την τιμή αλλά πιο πολύ όλη αυτή την κατάσταση που οι άνθρωποι πάνε σαν τα πρόβατα και σκοτώνονται για το πιος να προλάβει να πάρει αυτό που θέλει και καλός άμα είναι μόνο αυτό που θέλεις οι περισσότεροι περνούν και πράγματα που δεν θελαν να πάρουν αλλά τα περνούν επειδή το είδαν φτηνα….. Τελικά θελαν να μας κάνουν κατανάλωτικα πρόβατα και το πέτυχαν!

apostolos

Ελπίζω να βρω κάποια καλή προσφορά iPhone (τουλάχιστον 50%) γιατί όντας φοιτητής δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερα (όχι πως δεν θα ”κλάψω” τα π.χ. 500€) αλλά από τις τσουχτερές τιμές τύπου 1000€ που κοστίζει ένα iPhone 8 Plus δεν θα με ”χάλαγε” να δώσω τα μισά.Αλλά όχι μόνο εμείς που περιμένουμε την Black Friday χαρακτηριζόμαστε ”πρόβατα” μα κατά την γνώμη μου ”πρόβατο” θα χαρακτήριζα κάποιον που δεν θα επέλεγε να ”αρπάξει” την παραμικρή προσφορά.Εξάλλου και 20€ να είναι μπορεί λείπουν από το πορτοφόλι του καθενός στο μέλλον, ύστερα πέρα από την υλική ικανοποίηση, κάποιος που εξοικονόμησε χρήματα από κάτι που κανονικά θα του κόστιζε έστω περισσότερο από όσο το αγόρασε είναι και χαρούμενος αλλά κατ’εμέ και κερδισμένος!

Panrot

Τσεκάρετε πριν αγοράσετε. Διασταύρωσε τιμή σε google, skroutz κλπ
Εκεί που πας να ψωνίσεις τον κράχτη, σου πασάρουν δίπλα «προσφορές» για να τσιμπίσεις, που μετά θα κλαις μόλις σκρουτζάρεις.
Γενικά πάντως, εκτός Ελλάδας, Black Friday σημαίνει όχι 50, αλλά 80% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη που εννοείται δεν είναι είδος για πέταμα.
Καλές αγορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Black Friday 2017 iPhone x

iPhone X: Πρωταθλητής πωλήσεων την περίοδο Black Friday – Ευχαριστίες στις Η.Π.Α.

Το iPhone X σημειώνει τρομερή επιτυχία, παρά το τσουχτερό της τιμής του. Η μια πληροφορία μετά την άλλη υποδεικνύουν πως το επετειακό smartphone της Apple θα σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων, με τον ανταγωνισμό να μένει πίσω κατά πολύ. Ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, η συσκευή έχει μόνιμα ανοδική πορεία αγοράς.

Smartphones Apple Black Friday Black Friday 2017

Γυναίκα στις Η.Π.Α. πλήρωσε 100 δολάρια για ένα iPhone 6 αλλά πήρε… πατάτες

Κατά την διάρκεια της ζωής μας, όλοι κάποια στιγμή θα έχουμε αναφωνήσει (ή θα αναφωνήσουμε στο μέλλον) “Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό”. Μερικές φορές ίσως μας χαμογελάει η τύχη, αλλά συνήθως αυτό που φαίνεται, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Smartphones Black Friday 2017 Vodafone

Black Friday 2017: Οι προσφορές της Vodafone

Black Friday 2017 με προσφορές από τη Vodafone τόσο μέσα από τα καταστήματα όσο και online μέχρι και την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου. Επιλογές σε smartphones των Samsung, Huawei και Xiaomi με την λίστα να συμπληρώνει ένα Huawei tablet.

Smartphones Black Friday 2017 featured

Black Friday 2017: Τι αγοράσατε, τι χάσατε, τι σας χάλασε

Black Friday 2017 στην Ελλάδα, Black Week θα λέγαμε ότι είναι φέτος μιας και οι όποιες προσφορές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας και όχι μόνο για τεχνολογία αλλά και για οτι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς όπως αυτοκίνητα και καλλυντικά (για αυτά δεν έχω link!).