Black Friday 2019: Όλες οι προσφορές από την κοινότητα του Techblog

, Black Friday 2019: Όλες οι προσφορές από την κοινότητα του Techblog

Καλημέρα σε όλους και καλή Black Friday 2019. Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα και οι προσφορές αναμένεται να ξεπηδάνε από παντού γιαυτό να είστε γρήγοροι και αποφασιστικοί! Η μεγάλη κοινότητα φίλων της τεχνολογίας του Techblog ξέρει να βοηθάει και να είναι αλληλέγγυα στον “Black Friday” πόνο του άλλου που αναζητά απεγνωσμένα την καλύτερη τιμή σε προϊόντα τεχνολογίας.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες προσπαθήσαμε να συγκεντρώνουμε όλες τις προσφορές όπως τις ανακοινώνουν οι εταιρείες αλλά και τις ανακαλύπτουν τα “λαγωνικά” του Techblog. Σε αυτό εδώ το άρθρο μπορείτε ελεύθερα να μοιράζεστε όλες τις προσφορές που ανακαλύπτετε αφήνοντας τις σχετικές πληροφορίες (προϊόν, τιμή, link) στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να δείτε όλες τις προσφορές Black Friday 2019 που έχουμε συγκεντρώσει στην σχετική κατηγορία και ρίξτε μια τελευταία ματιά στον Οδηγό για Αρχάριους για να μην την πατήσετε σαν πρωτάρηδες!

Περιμένουμε στα σχόλαι τις δικές σας προτάσεις σε προσφορές Black Friday!
Καλές αγορές!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΒΑΣΙΛΗΣ

To Huawei P30 pro 128GB με 599 σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες και με δυνατότητα αποφορολόγησης από μέρους μου αξίζει; Περιμένω γνώμες

GETRI

Smartwatch ποιο; και με πόσο;
καμία πραγματική προσφορά ανω του 50%;

Greg

Black Friday με προϊόντα χωρίς έκπτωση, ναι… ναι… το έπαθα και αυτό, πήγα να αγοράσω από πολυεθνικό κατάστημα ηλεκτρικών ειδών ένα συγκεκριμένο Power Line και μου είπαν ότι σε αυτό δεν έχουν έκπτωση και να πάρω ένα Κινέζικης μάρκας που είχε 19.90€ έκπτωση και που είχα αγοράσει τον Σεπτέμβριο και δεν δούλευε το WiFi του και το επέστρεψα πίσω. Και Black Friday σε πολυεθνικό κατάστημα ρούχων που εκτός το ότι είχε έκπτωση σχεδόν μόνο στα NoName προϊόντα τους είδα και κάτι που ίσως δεν έπρεπε να το αφήσω έτσι αλλά να κάνω καταγγελία, παπούτσι γνωστής μάρκας ανέγραφε στο νέο ταμπελάκι μείον 50% στην τιμή και ανέγραφε τιμή 59,90€ ενώ η αρχική τιμή του στο από κάτω ταμπελάκι ήταν 99,90€. Τελικά από τα νεύρα μου για την κοροϊδία δεν ψώνισα ΤΊΠΟΤΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.