Black Friday 2020: Πότε ξεκινάει, πως θα μάθεις πρώτος τις προσφορές και τι να προσέχεις

Black Friday, Black Friday 2020: Πότε ξεκινάει, πως θα μάθεις πρώτος τις προσφορές και τι να προσέχεις

Η Black Friday 2020 ξεκινάει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, και σας ετοιμάσαμε τον απόλυτο οδηγό για να είστε έτοιμοι αλλά και προετοιμασμένοι. Οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα, αλλά και το Skroutz, έχουν ήδη ανοίξει τις πλατφόρμες τους για να εγγραφή στο newsletter των προσφορών Black Friday 2020, αφού όλες οι αγορές θα πραγματοποιηθούν φέτος, λόγω lockdown, μόνο ηλεκτρονικά.

Black Friday 2020: Οι προσφορές που ξεχωρίσαμε

Οι Black Friday σελίδες των καταστημάτων:
Γερμανός
Κωτσόβολος
Πλαίσιο
Media Markt
Public

Επίσης, και το Skroutz έχει ανοίξει τη δική του σελίδα, στην οποία θα ενημερώνει τους πελάτες για σημαντικές πτώσεις τιμών, βάση του συστήματος σύγκρισης τιμών που έχει. Θα βρείτε τη σχετική σελίδα του Skroutz κάνοντας κλικ εδώ.

Πότε ξεκινάει και πόσο διαρκεί η Black Friday 2020;

Όπως κάθε χρόνο, η Black Friday πραγματοποιείται την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, οπότε φέτος αναμένεται στις 27 Νοεμβρίου. Όμως, πολλά καταστήματα ξεκινούν τις προσφορές αρκετά νωρίτερα, όπως είδαμε και το 2019 που οι προσφορές ξεκίνησαν από τα ξημερώματα Δευτέρας.

Στην Ελλάδα οι Black Friday προσφορές διαρκούν αρκετά περισσότερο από ότι στην Αμερική, καθώς είδαμε πέρσι να ξεκινούν νωρίτερα αλλά και να τελειώνουν μία εβδομάδα μετά τη “Μαύρη Παρασκευή”. Όμως, επειδή δε γνωρίζουμε το stock των καταστημάτων και έχουμε συνηθίσει οι μεγάλες προσφορές να είναι περιορισμένα τεμάχια, θα πρέπει να βιαστείτε.

Διαβάστε επίσης: Black Friday 2020: Ξεκίνησαν οι πρώτες προσφορές, στα όπλα όλοι

Τι να προσέχουμε

Πολλές χρονιές υπήρχαν αναφορές για ανέβασμα τιμών πριν τη Black Friday, ενώ άλλες φορές είδαμε προσφορές που δεν ήταν τόσο προσφορές όσο μας έλεγαν. Ένας καλός τρόπος να προετοιμαστείτε για την Black Friday είναι να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε και να μην περιμένετε να βγουν οι εκπτώσεις για να σκεφτείτε τι θέλετε. Έτσι, θα γνωρίζετε από τώρα την τιμή και αν όντως αξίζει να “βιαστείτε”.

Επίσης, μεγάλη προσοχή στις τηλεοράσεις. Μην ψαρώνετε με 55 ίντσες σε ανάλυση 4K στα 200 ευρώ (παράδειγμα). Καλύτερα ενημερωθείτε για τη μάρκα που σας ενδιαφέρει και μάθετε τι panel φοράει πριν προχωρήσετε στην αγορά, αλλιώς η 4K ανάλυση θα φέρνει περισσότερο σε 720p ανάλυση.

Διαβάστε επίσης: Black Friday 2020: Οδηγός για αρχάριους

Οι παραγγελίες σας θα καθυστερήσουν

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχετε ως δεδομένο. Black Friday σημαίνει πολλές προσφορές, αλλά και πολλές ταυτόχρονες αγορές. Λόγω των συνθηκών με το COVID-19 ενδέχεται να καθυστερήσουν οι παραγγελίες όλων κάποιες ημέρες. Θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε λίγη υπομονή και να δείξουμε κατανόηση σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάει η αγορά.

Καλές αγορές!

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.