Βραζιλία-Γερμανία έσπασαν κάθε ρεκόρ στο Twitter με 36.5 εκατ.tweets

Ο χθεσινοβραδινός ημιτελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ Βραζιλίας-Γερμανίας που είχε ως αποτέλεσμα το ταπεινωτικό για τη Βραζιλία 1-7, πέρα από όλα τα υπόλοιπα έσπασε κάθε ρεκόρ στο Twitter το οποίο ανακοίνωσε ότι γράφτηκαν 36.5 εκατομμύρια tweets.

Ο τεράστιος αυτός αριθμός έρχεται να αντικαταστήσει το προηγούμενο ρεκόρ των 16.5 εκατομμυρίων tweets για τον αγώνα μεταξύ Βραζιλίας-Χιλής πριν από 2 εβδομάδες.

Ο ταπεινωτικός αγώνας για τη Βραζιλία αποτελεί το πιο πολυσυζητημένο αθλητικό γεγονός στην ιστορία του Twitter όπου η Βραζιλία μέσα στο σπίτι της δέχτηκε 5 γκολ σε 29 λεπτά.

Όπως αναφέρει το post του Twitter, το γκολ του Sami Khendira στο 29ο λεπτό εκτόξευσε τον αριθμό των tweets στα 580.166 το λεπτό ξεπερνώντας τα 389.000 tweets / λεπτό στον αγώνα Βραζιλία-Χιλή και τα 382,000 tweets στον 48ο τελικό του Superbowl.

Σίγουρα είναι ο αγώνας που έγραψε ιστορία από κάθε άποψη και δεν θα μπορούσε να μην κάνει αισθητή την παρουσία του και στα social media.

Βραζιλία-Γερμανία tweets, Βραζιλία-Γερμανία έσπασαν κάθε ρεκόρ στο Twitter με 36.5 εκατ.tweets
Βραζιλία-Γερμανία tweets, Βραζιλία-Γερμανία έσπασαν κάθε ρεκόρ στο Twitter με 36.5 εκατ.tweets

Βραζιλία-Γερμανία tweets, Βραζιλία-Γερμανία έσπασαν κάθε ρεκόρ στο Twitter με 36.5 εκατ.tweets

Βραζιλία-Γερμανία tweets, Βραζιλία-Γερμανία έσπασαν κάθε ρεκόρ στο Twitter με 36.5 εκατ.tweets

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
killbillgr

Αυτο ήταν τσόντα δεν ήταν ποδόσφαιρο ⚽.

haris

τι είναι το Twitter;

nikmour

@killbillgr όπως είπε ο Σαμπράκος “ιστορική τσόντα”

Someone

Ξεφτιλίστηκε η Βραζιλία

thanoik

Ηταν απο τις λιγες φορές που όταν στρεφόταν η κάμερα στούς οπαδούς ήθελαν να κρυφτούν

Τομ

Οσο προχωραει το μουντιαλ τοσο καταλαβαινω οτι η Ελλαδαρα μας ειχε μια εξιοπρεπεστατη πορεια με ατυχιες. Για να δουμε σημερα τι θα γινει. Κριμα για την Βραζιλια παντως.

nikmour

Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα Γερμανό και ήταν όλοι δυστυχισμένοι. Ήταν οι μοναδικοί που δεν έβαλαν γκολ στην Βραζιλία.

killbillgr

@nikmour +1

nikos

Παιδιά εγώ είμαι Γερμανία και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γινόταν εδώ χθες…!Όχι τίποτα άλλο αν η Ολλανδία περάσει στον τελικό τότε θα είμαι Ολλανδία εκείνες τις μέρες και φαντάζομαι τι θα γίνει εκεί…Αυτοί έχουν τρέλα με την εθνική τους ομάδα!

Petros

συγνωμη αλλα αισθανομαι πολυ τυχερος που μπορεσα και παρακολουθησα τον συγκεκριμενο
αγωνα live. δεν θα ξαναγινει αυτο συντομα 😉

Genesis

η Γερμανία έχει ομαδάρα και βλέπω τελικό με Ολλανδία και εύχομαι να το σηκώσει η Ολλανδία γιατί και καλή ομάδα έχει και αξίζει ένα παγκόσμιο κύπελο…όσο για το χθεσινό οι Γερμανοί ρε γαμώτο καθόλου σεβασμό έπρεπε οι Γερμανοί να το αφήνανε στο 0-3….διοργανώτρια και με τόσους οπαδούς και με τόσα προβλήματα που έχει ο κόσμος εκεί όλλοι θέλανε το κύπελο πάρα πολύ τουλάχιστον δεν έπρεπε να την ξεφτιλίσει τόσο πολύ….

alex

@Genesis κατά την γνώμη μου είσαι τελείως εκτός με αυτά που λες.1ον πέρασε η Αργεντινή στον τελικό,με αποτέλεσμα η Ολλανδία με την καλή ομάδα να μην μπορεί να κατακτήσει το κύπελο,έτσι δεν μπορούμε να πούμε οτι το αξίζει κιόλας.2ον,η γερμανια καλά έκανε και συνέχισε να επιτίθεται και να σκοράρει γιατί αν σταμάταγε την προσπάθεια,αυτό θα έδειχνε μια ασέβεια προς τον αντίπαλο της. Αντιμετώπισε την διοργανώτρια χώρα σε όλο τον αγώνα με την ίδια δύναμη!Αυτό ήταν το σωστό γιατί αλλιώς θα ήταν σαν την μειώνει,λέγοντας ότι σταματήσαμε την προσπάθεια επειδή ήταν άσχετοι οι αντίπαλοι.Τέλος,το κύπελο το κατακτάει η ομάδα που το αξίζει όπως λες και εσύ όχι η ομάδα που έχει τους οπαδούς που το θέλουν παρα πολύ!!

Genesis

ποτέ δεν είπα ότι η Βραζιλία πρέπει να το κατακτήσει απλά είπα ότι ο κόσμος εκεί ζούσε για αυτό. όσο για την Ολλανδία απλά είπα ότι αξίζει ένα κύπελλο λόγο ιστορίας και όχι να το πάρει άμα δεν μπορεί να νικήσει μια Αργεντινή. τώρα για τα 7 τι να σου πω πιστεύω ότι και 4 γκολ καλά ήτανε τέλος πάντων έτσι όπως το βλέπω Γερμανία θα το πάρει άμα παίξει όπως και στους προηγούμενους αγώνες. τώρα μπάλα είναι αυτή και γυρίζει ποτέ δεν ξέρεις

ironmanmark40

το πιο “στημενο” ματς στην ιστορια του παγκοσμιου ποδοσφαιρου. το ΔΝΤ και η “μερκελιαδα” εκαναν τα “μαγειρεματα” τους…..

Petros

@Genesis αν δεις δηλωσεις γερμανων θα δεις πως στο ημιχρονο συμφωνησαν να καταβασουν τον ρυθμο τους και στο πρωτο τεταρτο του δευτερου ημιχρονου.

Genesis

ναι πριν λίγη ώρα τα διάβασα. οπότε είμαι άκυρος σε αυτό. κρίμα πάντως :/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.