CEO Reddit: Οι διαμαρτυρίες “θα περάσουν”, δεν υπάρχει σημαντικός αντίκτυπος στα έσοδα

Reddit, CEO Reddit: Οι διαμαρτυρίες “θα περάσουν”, δεν υπάρχει σημαντικός αντίκτυπος στα έσοδα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Reddit, Steve Huffman, δήλωσε τη Δευτέρα στους υπαλλήλους του Reddit ότι δεν ανησυχεί για τις τρέχουσες διαμαρτυρίες για τις ξαφνικές αλλαγές API της εταιρείας. Σε μια επιστολή που μοιράστηκε το The Verge, ο Huffman είπε ότι ενώ υπάρχει “πολύς θόρυβος” αυτή τη στιγμή, “θα περάσει”. Είπε επίσης ότι το Reddit “δεν έχει δει καμία σημαντική επίδραση στα έσοδα μέχρι στιγμής”.

Πολλά subreddits άρχισαν να κλείνουν και να γίνονται ιδιωτικά στις 12 Ιουνίου, με το μπλακάουτ να έχει οριστεί να διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 14 Ιουνίου. Subreddits με εκατομμύρια συνδρομητές συμμετέχουν στη διαμαρτυρία. Το δημοφιλές subreddit r/Apple που σχετίζεται με την Apple αποφάσισε να μείνει κλειστό επ’ αόριστον, ενώ οι δύο μεγαλύτερες εφαρμογές τρίτων, η Apollo και η RIF, μαζί με μερικές άλλες, είπαν ότι σκοπεύουν να κλείσουν στο τέλος του μήνα.

Ο Huffman αρνήθηκε να υποχωρήσει στις αλλαγές τιμολόγησης του API ή στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, και έχει επίσης κακολογήσει τον προγραμματιστή του Apollo, Christian Selig, πολλές φορές, λέγοντας ψέματα για τις αλληλεπιδράσεις που είχε το Reddit με το Apollo παρά την τεκμηρίωση που παρείχε ο Selig.

Αυτήν τη στιγμή, περισσότερα από 8.000 subreddits με εκατομμύρια χρήστες του Reddit συμμετέχουν στη διαμαρτυρία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Google Google AI Reddit

H Google θα εκπαιδεύει τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης με δεδομένα χρηστών του Reddit

H Google εργάζεται πολύ εντατικά στο κομμάτι ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης και αναζητά νέες πηγές δεδομένων.

Internet Reddit

Reddit: Τίτλοι τέλους για Apollo και άλλες δημοφιλείς third-party εφαρμογές

Αρκετές δημοφιλείς third-party εφαρμογές του Reddit δε λειτουργούν, ενώ κάποιες άλλες έχουν επιλέξει να χρεώνουν τους χρήστες για πρόσβαση.

Internet Reddit

Reddit: Οι διαμαρτυρίες για το API το “έριξαν” για τρεις ώρες

Μετά την απόφαση του Reddit να τιμολογήσει το API του, οι προγραμματιστές αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν και να ταρακουνήσουν τη διοίκηση.

Software Reddit

Reddit: Η δημοφιλής εφαρμογή Apollo κλείνει στις 30 Ιουνίου

Η δημοφιλής third-party εφαρμογή Reddit, Apollo, θα κλείσει από τις 30 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε ο προγραμματιστής της Christian Selig.