CIA: Ετοιμάζει σημαντική κυβερνοεπίθεση κατά της Ρωσίας

Οι ΗΠΑ πρόσφατα έδειξαν τη Ρωσία πίσω από τις κυβερνοεπιθέσεις που έγιναν στη χώρα προκειμένου να υπονομευτούν οι επερχόμενες προεδρικές εκλογές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει σήμερα το δίκτυο NBC News, οι ΗΠΑ ετοιμάζουν την δική τους απάντηση.

Σύμφωνα με την είδηση την οποία αναμεταδίδει το The Verge, η CIA ετοιμάζεται να κάνει κυβερνοεπίθεση κατά της Ρωσίας. Ο Λευκός Οίκος φέρεται να έχει ζητήσει από τις μυστικές υπηρεσίες να δημιουργήσει διάφορα σχέδια από τα οποία θα διαλέξει.

Σύμφωνα πάντα με το NBC, στόχος είναι να δημιουργηθεί μια “επιχείρηση” με σκοπό να “ενοχληθεί και να έρθει σε δύσκολη θέση” η ηγεσία της χώρας, συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι πηγές του δικτύου λένε ότι η CIA έχει στα χέρια της έναν τεράστιο όγκο δεδομένων που θα μπορούσαν να εκθέσουν τις “δυσάρεστες” τακτικές του Πούτιν.

Πρώην αξιωματικοί της CIA αναφέρουν ότι ο Λευκός Οίκος έχει συνεργαστεί με την Υπηρεσία σε πολλές υποθέσεις στο παρελθόν έτσι ώστε να επιτεθεί στη Ρωσία, αλλά πάντα στο τέλος επέλεγε να μην το κάνει.

Την εξουσία να δώσει το πράσινο φως να γίνουν τέτοιου είδους επιθέσεις την έχει πάντα ο Πρόεδρος, αλλά και να δώσει την άδεια στην συγκεκριμένη υπόθεση, είναι κάτι που δύσκολα θα το μάθουμε. Το περίεργο είναι ακόμη και το ότι βγήκε στη δημοσιότητα μια τέτοια υπόθεση.

cia russia attack, CIA: Ετοιμάζει σημαντική κυβερνοεπίθεση κατά της Ρωσίας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kakalos

Παντού φαντάσματα βλέπουν αυτοί οι Αμερικανοί χαχαχα

lamni

Οι Αμερικανοι ειναι 20 χρονια μπροστα απο τον υπολοιπο κοσμο σε θεματα τεχνολογιας. Και εχουν και μια τεραστια και αποτελεσματικη υπηρεσια πληροφοριών. Ασε να κρινουν αυτοι τι βλεπουν ως απειλη.

bezilys

@Iamni κάνεις μεγάλος λάθος η Ρωσία είναι πολύ μπροστά στην τεχνολογία έχουν όπλα που οι Αμερικανοί ούτε στα ονειρατους δεν έχουν!!

James

bezilys μπορείς να αναφερεις κάνα δυο τεχνολογίες ή όπλα των ρώσων;

ΑΝΔΡΕΑΣ

@James!! Πάλι εσείς! Μετά την Apple δλδ ,θα αμφισβητήσετε και τον Κύριο Βελόπουλο & τον Κύριο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ!!! Εδώ υπερβήκατε τα εσκαμμένα!!

bezilys

@James Το ξέρεις ότι η Ρωσία μπορεί να αφανίσει όλη την Αμερική μόνο με ένα κουμπί?!το ξέρεις ότι η Αμερική αγοράζει κινητήρες πύραυλον από την Ρωσία επειδή η ίδια δεν έχει?….
Α και κάτι άλλο η Αμερική δεν την πάει καθόλου την Ρωσία αν οι Αμερικανοί είχαν καλύτεροι τεχνολογία από όλους θα είχαν ισοπεδώσει την Ρωσία αλλά δεν τους συνεφέρει γτ και οι ίδιοι παραδέχονται ότι η Ρωσία είναι δυνατότερη!

James

bezilys α ναι; Τι κουμπί είναι αυτό;

Για τους πυραυλους, μη μπερδεύεις τη NASA με την Αμερική. Αμερικανικη είναι και η SpaceX που προσγειώνει πυραυλους ακόμα και σε πλατφόρμες στη θάλασσα. Αν δε συμφέρει οικονομικά να αναπτύξουν έναν κινητήρα από το μηδέν, αγοράζουν έναν έτοιμο. Δε σημαίνει ότι δε μπορούν να φτιάξουν. Η κόντρα της κατάκτησης του διαστήματος έχει λήξει εδώ και δεκαετίες.

Το υπόλοιπο που δε συμπαθιουνται άρα έπρεπε η μία να καταστρέψει την άλλη, είναι γεωπολιτική από τα lidl

Impressive-Instant

Η απάντηση στο τελευταίο σας ερώτημα στο άρθρο: εκλογές!

bezilys

@James κουμπιενο χαχαχα είναι κουμπί που ενεργοποιεί της ισχυρές βόμβες που είναι γύρο από την Αμερική.και εγώ σου λέω δεν μπορούν να φτιάξουν κινητήρα από το μηδέν.
Γενικώς η Ρωσία έχει τη καλύτερη τεχνολογία στα όπλα στο κόσμο πάρε παράδειγμα τα τανκς,τα πολεμικά αεροπλάνα της Ρωσίας και της Αμερικής και συγρινετα της Αμερικής φαίνονται σαν παιχνιδάκια μπροστά στα ρώσικα!

James

bezilys κατάλαβα…

Kakalos

Οι άνθρωποι ειναι ψεκασμενοι βρίσκονται σε πανικό και ρίχνουν ευθύνες εδω κι εκει. Δεν ξέρουν ουτε καν ποιος τους επιτέθηκε…. Θα ειχαν δωσει αποδείξεις.

Fotis

Λοιπόν παιδιά η Αμερική είτε σας αρέσει είτε όχι είναι η μεγαλύτερη οικονομία και η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη του κόσμου

ΤΝΤ

Πόσο γελοιοι πια…
Δεν κοιτάνε τα χάλια τους που έχουν να διαλέγουν μεταξύ του Τραμπ και της ψυχοπαθους υποβασταζομενης Χιλαρυ…
Καλά θα κάνουν να σταματήσουν να προκαλούν την Ρωσία υποστηριζοντας Τζιχαντιστες,ΟυκρανοΝαΖι και ότι πιο επικίνδυνο κυκλοφορεί.

bezilys

@Fotis χαχαχαχα που το είδες αυτό ?το ξέρεις ότι Αμερική χρωστάει τόσα δις για πια οικονομία μου μιλάς?οσο ότι είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στο κόσμο μόνο σαν ανέκδοτο μου ακούγεται!

bezilys

@TNT σωστά τα λες μόνο έτσι ξέρουν οι Αμερικανοί να πολεμούν την Ρωσία γτ είναι κότες!

Fotis

Μπες να δεις επίσης όλες πι χώρες χρωστάνε η Κίνα χρωστάει 10 Τρις

bezilys

@Fotis δεν αντιλέγω μπορεί να χρωστάει και η Κίνα αλλά η Αμερική δεν την περνει άλλο και ο μόνος τρόπος για διαγραφτη το χρέος τους είναι να κάνουν πόλεμο…..

Thanosgr13

Όπως είπε ο bezilys υπάρχουν 5 βόμβες που η μια μπορεί να αφανίσει τον μισώ πλανήτη

SmashTheSystem

Αυτοί οι σεσημασμένοι πολεμοκάπηλοι εγκληματίες που εξολόθρευσαν τους Ινδιάνους και η σχεδόν ανύπαρκτη ιστορία τους είναι γεμάτη από αίμα, βλέπουν παντού συνωμοσίες και τρομοκράτες, όταν οι ίδιοι είναι οι παγκόσμιοι συνωμότες και τρομοκράτες.

ΑΝΔΡΕΑΣ

Είστε υπέροχοι!! Ατόφιοι Ελληνορθοδοξοι μαχητές!! Πάντα υποψιασμένοι, κανείς δε σας πιάνει κορόϊδο και βλέπετε πίσω από την κουρτίνα! Να συμπληρώσω και εγώ με την σειρά μου, πως αν δεν υπήρχε ο κύριος Σώρρας να δώσει Απολλώνια τεχνολογία στους Γιάνκηδες , ακόμη με το Ford T-Model θα κυκλοφορούσαν, ποιόν πύραυλο? Βέβαια ανάλογη τεχνολογία έχει κ η Apple,για να μη ξεχνιόμαστε!! Apple rules, haters gona hate!!
Υ.Γ Ευτυχώς που βγήκε και το νέο κόμμα του Κυρίου Βελόπουλου και με την εγγραφή σας παίρνετε 1 τελοπόν (τελειώνετε με τον πόνο) και την βιογραφία του σωτήρα μας, ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.

Internet Facebook Star

Κοντά δύο δισεκατομμύρια οι χρήστες του Facebook

Περίπου 80 εκατομμύρια χρήστες πρόσθεσε το Facebook στη βάση του στο α΄ τρίμηνο του 2017. Έτσι, πλέον οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του πιο δημοφιλούς δικτύου ανέρχονται σε 1,94 δισεκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 17% από πέρυσι.

Internet Star

Οι άντρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes από τις γυναίκες

Είναι γεγονός ότι τα social media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να ωραιοποιούν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν περισσότερα likes.

Smartphones Apple iPhone Star

TrendForce: “Μην περιμένετε 4GB RAM από τα iPhone του 2017”

Η εταιρεία ερευνών TrendForce δημοσιοποίησε την αναφορά με τις προβλέψεις της σχετικά με τη μνήμη RAM που θα έχουν τα smartphones μέχρι το τέλος του 2017. Προβλέπεται ότι ο μέσος όρος θα είναι τα 3.2GB RAM, που σημαίνει ότι σημειώνεται 33.4% αύξηση από το 2016, όπου ο μέσος όρος ήταν 2.4GB.