conn-x ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ, Ίντερνετ στο εξοχικό για όσο διάστημα θέλετε

Τη δυνατότητα ευρυζωνικής σύνδεσης conn-x και στο εξοχικό, μόνο για όσο χρονικό διάστημα διαμένουν σε αυτό, προσφέρει τώρα ο ΟΤΕ στους πελάτες του. Συγκεκριμένα, σε όσους διαθέτουν ή αποκτήσουν το πρόγραμμα ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ – μπορούν δηλ. να μιλούν σταθερά και από το εξοχικό τους σπίτι πληρώνοντας μόνο για το διάστημα που το επισκέπτονται – ο ΟΤΕ προσφέρει πλέον και τη δυνατότητα για πρόσβαση στο γρήγορο internet με conn-x 2 Mbps, πληρώνοντας μόνο για τις ίδιες περιόδους που λειτουργεί η τηλεφωνική σύνδεση.

Το χρονικό διάστημα παροχής του conn-x σε ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ, συμπίπτει με αυτό του προγράμματος ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ, αφορά δηλ. συνολικά 6 μήνες και συγκεκριμένα:
• 4 μήνες το καλοκαίρι (Ιούνιος – Σεπτέμβριος)
• 1 μήνα τα Χριστούγεννα (15 Δεκεμβρίου – 15 Ιανουαρίου)
• 1 μήνα το Πάσχα (15 ημέρες πριν και 15 ημέρες μετά την Κυριακή του Πάσχα)

Επιπλέον, όταν συνδυάζεται με το πρόγραμμα ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ & Σαββατοκύριακα, εκτός των παραπάνω 6 μηνών, το conn-x παρέχεται και όλα τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα του έτους (από το μεσημέρι της Παρασκευής).

Η τιμή του conn-x σε ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ διαμορφώνεται στα 8,25 ευρώ/ μήνα*. Αντίστοιχα, το conn-x σε ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ & Σαββατοκύριακα παρέχεται με 2,31 ευρώ /μήνα επιπλέον*.

* Η τιμή αφορά σε 12μηνη βάση και είναι ανεξάρτητη από την περίοδο λειτουργίας της σύνδεσης.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spiros

Δεν εξηγείς όμως.Πως θα έχουμε internet.Δηλαδή πάω εγώ διακοπές.Πως θα έχω internet εκεί που θα πάω με αυτό το πρόγραμμα;

Κώστας Βλαχάκης

Spiros, είναι συμβόλαιο για συγκεκριμένους μήνες του χρόνου που συνηθίζεται να περνάς στο εξοχικό σου:
• 4 μήνες το καλοκαίρι (Ιούνιος – Σεπτέμβριος)
• 1 μήνα τα Χριστούγεννα (15 Δεκεμβρίου – 15 Ιανουαρίου)
• 1 μήνα το Πάσχα (15 ημέρες πριν και 15 ημέρες μετά την Κυριακή του Πάσχα)

Spiros

Ναι το κατάλαβα αυτό.Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως θα μπαίνει Internet. Στην γραμμή του εξοχικού θα μπαίνει ή θα είναι κάτι σαν το internet on the go της Cosmote?

Κωνσταντίνος

Έστω οτι εχω τηλεφωνική γραμμή με πρόγραμμα κατεξοχήν για την ομιλία, μπορώ να έχω connx που να λειτουργεί συνεχώς (ακόμα και οταν η γραμμή φωνής είναι εκτός περιόδου λειτουργίας)?
Στο εξωχικό πηγαίνω καλοκαίρι, πάσχα, και 10 ημέρες διάσπαρτες στον χρόνο, οπότε τηλεφωνική γραμμή με ενδιαφέρει κυρίως το καλοκαίρι. Όμως επειδή θέλω να επιτηρώ τον χώρο αυτό με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης απο τη μόνημη κατοικία μου πρέπει να έχω εκεί ίντερνετ που θα μεταδίδει εικόνα, ήχο και σηματοδότηση και αυτό σημαίνει πως πρέπει να λειτουργεί χωρίς διακοπή. Γίνεται αυτό?

babis

κωνσταντίνε θα λειτουργεί μόνο τις ημερομηνίες που λέει το πακέτο,δηλαδή τους καλοκαιρινούς μήνες χριστούγεννα και πάσχα και σαββατοκύριακα από παρασκευή 12.00 έως κυριακή 24.00.με μια μικρή επιπλέον χρέωση. μετά κόβεται αυτόματα.δεν μπορεί να λειτουργεί συνεχώς.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στο τηλ 2754051935 εχω ιντερνετ με κατεξοχήν πρόγραμμα . Μπορώ να έχω και τηλεφωνία και με τι κόστος ???

χριστός λυκος

θέλω οπότε πηγαίνω στο χωριό να έχω ίντερνετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Internet COSMOTE OTE

Ξενάγηση στον υπόγειο καλωδιακό κόσμο των τηλεπικοινωνιών

Μια υπόγεια καλωδιακή βλάβη (βλάβη σε κεντρικό καλώδιο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις πελατών), που επηρέαζε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet αρκετών συνδρομητών, διόρθωσαν πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, οι τεχνικοί δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.