Τρίτη
04/08/2009

conn-x ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ, Ίντερνετ στο εξοχικό για όσο διάστημα θέλετε

Τη δυνατότητα ευρυζωνικής σύνδεσης conn-x και στο εξοχικό, μόνο για όσο χρονικό διάστημα διαμένουν σε αυτό, προσφέρει τώρα ο ΟΤΕ στους πελάτες του. Συγκεκριμένα, σε όσους διαθέτουν ή αποκτήσουν το πρόγραμμα ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ – μπορούν δηλ. να μιλούν σταθερά και από το εξοχικό τους σπίτι πληρώνοντας μόνο για το διάστημα που το επισκέπτονται – ο ΟΤΕ προσφέρει πλέον και τη δυνατότητα για πρόσβαση στο γρήγορο internet με conn-x 2 Mbps, πληρώνοντας μόνο για τις ίδιες περιόδους που λειτουργεί η τηλεφωνική σύνδεση.

Το χρονικό διάστημα παροχής του conn-x σε ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ, συμπίπτει με αυτό του προγράμματος ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ, αφορά δηλ. συνολικά 6 μήνες και συγκεκριμένα:
• 4 μήνες το καλοκαίρι (Ιούνιος – Σεπτέμβριος)
• 1 μήνα τα Χριστούγεννα (15 Δεκεμβρίου – 15 Ιανουαρίου)
• 1 μήνα το Πάσχα (15 ημέρες πριν και 15 ημέρες μετά την Κυριακή του Πάσχα)

Επιπλέον, όταν συνδυάζεται με το πρόγραμμα ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ & Σαββατοκύριακα, εκτός των παραπάνω 6 μηνών, το conn-x παρέχεται και όλα τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα του έτους (από το μεσημέρι της Παρασκευής).

Η τιμή του conn-x σε ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ διαμορφώνεται στα 8,25 ευρώ/ μήνα*. Αντίστοιχα, το conn-x σε ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ & Σαββατοκύριακα παρέχεται με 2,31 ευρώ /μήνα επιπλέον*.

* Η τιμή αφορά σε 12μηνη βάση και είναι ανεξάρτητη από την περίοδο λειτουργίας της σύνδεσης.

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

7 Σχόλια

 1. Ο/Η Spiros λέει:

  Δεν εξηγείς όμως.Πως θα έχουμε internet.Δηλαδή πάω εγώ διακοπές.Πως θα έχω internet εκεί που θα πάω με αυτό το πρόγραμμα;

 2. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Spiros, είναι συμβόλαιο για συγκεκριμένους μήνες του χρόνου που συνηθίζεται να περνάς στο εξοχικό σου:
  • 4 μήνες το καλοκαίρι (Ιούνιος – Σεπτέμβριος)
  • 1 μήνα τα Χριστούγεννα (15 Δεκεμβρίου – 15 Ιανουαρίου)
  • 1 μήνα το Πάσχα (15 ημέρες πριν και 15 ημέρες μετά την Κυριακή του Πάσχα)

 3. Ο/Η Spiros λέει:

  Ναι το κατάλαβα αυτό.Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως θα μπαίνει Internet. Στην γραμμή του εξοχικού θα μπαίνει ή θα είναι κάτι σαν το internet on the go της Cosmote?

 4. Ο/Η Κωνσταντίνος λέει:

  Έστω οτι εχω τηλεφωνική γραμμή με πρόγραμμα κατεξοχήν για την ομιλία, μπορώ να έχω connx που να λειτουργεί συνεχώς (ακόμα και οταν η γραμμή φωνής είναι εκτός περιόδου λειτουργίας)?
  Στο εξωχικό πηγαίνω καλοκαίρι, πάσχα, και 10 ημέρες διάσπαρτες στον χρόνο, οπότε τηλεφωνική γραμμή με ενδιαφέρει κυρίως το καλοκαίρι. Όμως επειδή θέλω να επιτηρώ τον χώρο αυτό με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης απο τη μόνημη κατοικία μου πρέπει να έχω εκεί ίντερνετ που θα μεταδίδει εικόνα, ήχο και σηματοδότηση και αυτό σημαίνει πως πρέπει να λειτουργεί χωρίς διακοπή. Γίνεται αυτό?

 5. Ο/Η babis λέει:

  κωνσταντίνε θα λειτουργεί μόνο τις ημερομηνίες που λέει το πακέτο,δηλαδή τους καλοκαιρινούς μήνες χριστούγεννα και πάσχα και σαββατοκύριακα από παρασκευή 12.00 έως κυριακή 24.00.με μια μικρή επιπλέον χρέωση. μετά κόβεται αυτόματα.δεν μπορεί να λειτουργεί συνεχώς.

 6. Ο/Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

  Στο τηλ 2754051935 εχω ιντερνετ με κατεξοχήν πρόγραμμα . Μπορώ να έχω και τηλεφωνία και με τι κόστος ???

 7. Ο/Η χριστός λυκος λέει:

  θέλω οπότε πηγαίνω στο χωριό να έχω ίντερνετ

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.