COSMOTE: Απεριόριστα data με 5.90 ευρώ για 15 μέρες το Πάσχα

COSMOTE Πάσχα, COSMOTE: Απεριόριστα data με 5.90 ευρώ για 15 μέρες το Πάσχα

Η COSMOTE προσφέρει φέτος το Πάσχα σε όλους τους πελάτες -οικιακούς και εταιρικούς- απεριόριστα data για 15 ημέρες με €5,90.

Όλοι οι συνδρομητές κινητής (συμβολαίου, COSMOTE Neo, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής), μπορούν να ενεργοποιήσουν την Πασχαλινή προσφορά, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, έως και τη Δευτέρα 2 Μαΐου

Η προσφορά ισχύει για 15 ημέρες από την στιγμή ενεργοποίησης του πακέτου και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να απολαμβάνουν πραγματικά απεριόριστα data, χωρίς κανέναν περιορισμό στην ταχύτητα του δικτύου. Η ενεργοποίηση της προσφοράς πραγματοποιείται μέσω των app My COSMOTE και WHAT’S UP.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιαννης.

Οι ανταγωνιστες ομως ΔΩΡΕΑΝ!!!

Γιαννης

δυστυχως ναι! ανανεωσα πριν λιγες μερες το κινητο μου διοτι ειχα ελαχιστο ιντερνετ κ καθολου χρονου ομιλιας οποτε κ αγορασα πακετο.1 μερα μετα ειδα την πασχαλινη πρσφορα που νομιζα θα ηταν δωρεαν αλλα δεν! κ το υπολοιπο μου δεν επαρκει για να την αγορασω.Αλλη ανανεωση δεν κανω τωρα οποτε κ αυτη την προσφορα απλα δεν την παιρνω.Αλλα ειναι κριμα με αυτα που κανει η κοσμο.Κ ειμαι πανω απο 20 χρονια συνδρομητης της κ σε σταθερο

Giorgos

Θα προτιμούσα να το πλήρωνα και δεύτερη φορά μόνο και μόνο για να το έχω άλλες 15 μέρες (μιας και μας επέστρεψαν τα λεφτά και το έκαναν μόνο για 15 μέρες δωρεάν τώρα) γιατί εδώ στο χωριό με το ζόρι έχω 5mbps σκεφτείτε 500-600kb download max, καθώς με ΜΒ πιάνω 40-50 η και 60mbps…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.