COSMOTE: Διπλασιάζει τα GB στα πακέτα δεδομένων κινητής

, COSMOTE: Διπλασιάζει τα GB στα πακέτα δεδομένων κινητής

Διπλάσια GB στα πακέτα δεδομένων κινητής, προσφέρει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου -οικιακούς και εταιρικούς- κρατώντας ίδιες τις χρεώσεις των πακέτων της.

Αναλυτικά, τα νέα διαθέσιμα πακέτα Giga Max για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου COSMOTE:

, COSMOTE: Διπλασιάζει τα GB στα πακέτα δεδομένων κινητής

Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν τα νέα πακέτα δεδομένων, μέσα από την εφαρμογή My COSMOTE ή σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Προγράμματα κινητής COSMOTE Mobile: Προσφορά με πολλαπλάσια GB

Επιπλέον, η COSMOTE προχωρά σε προσφορά στα προγράμματα κινητής COSMOTE Mobile, τα οποία, σε συνδυασμό με τα νέα, ενισχυμένα πακέτα δεδομένων Giga Max, παρέχουν πολλαπλάσια GB σε πολύ προνομιακές τιμές.

Η προσφορά στα προγράμματα ομιλίας COSMOTE Mobile είναι διαθέσιμη, για νέες συνδέσεις, στο online shop www.cosmote.gr. Αναλυτικά η προσφορά:

, COSMOTE: Διπλασιάζει τα GB στα πακέτα δεδομένων κινητής

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Smith

Φαντάσου, τους έβαλε χέρι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Το θέμα δεν είναι μόνο οι χρεώσεις της 3άδας καρτέλ που είμαστε οι πιο ακριβές στην Ευρώπη αλλά και οι φραγές που βάζουν μετά από 3 μήνες ή η διαγραφή υπολοίπου αν δε βάλεις κάρτα 2ο μήνα.

Greg

Φίλε μου μένω σε επαρχιακή πόλη που συχνά πυκνά ακούγεται για βλακείες περί τεχνολογίας, ίντερνετ κλπ, ένα μόνο θα σου πω, στα 2/3 της πόλης το σήμα είναι μια με δύο γραμμές και δεν πιάνεις καν 4G, Έχουμε από τις χειρότερες υπηρεσίες κινητής, σταθερής και ίντερνετ στον κόσμο κατά την γνώμη μου και τις πληρώνουμε για χρυσό!!!

Greg

34.90€ για 300 λεπτά προς όλους, 300 Sms, και 10Gb και αυτό το λένε και τιμή προσφοράς τα ζώα…. που πριν 10+χρόνια που είχα σύνδεση Cosmote πλήρωνα 25€ πάγιο για να έχω 1.500 λεπτά ομιλίας και 1Gb… Όσο δεν πέφτουν πραγματικά οι τιμές των παγίων με πακιστανικά νούμερα θα την βγάζουμε… και κάτι ακόμα, δεν είναι το πάν το ίντερνετ στο κινητό, να τα χέσω τα 10Gb αν στο τέλος βαράω αναπάντητες για να με πάρουν… τα 300 λεπτά ομιλίας είναι αρκετά μόνο για το παιδί σου να σε παίρνει τηλ τι ώρα τέλειωσε από το σχολείο και το φροντιστήριο για να πας να το πάρεις, για κανέναν άλλον…

fain fouin

Πολύ σωστά τα λες, είναι πανάκριβα.

Triton

Με τα πακιστανικά νούμερα τί πλεονεκτήματα έχεις? Εννοείς ελληνικό πάροχο σε Πακιστανό όνομα?

Dim efth

Πως δεν έχεις πλεονεκτήματα με τα πακιστανικά νούμερα…αν μείνεις χρόνια συνδρομητής μπορεί να πάρεις ένα δωρεάν διαρκείας του Ολυμπιακού. Ο κύριος Μαρινάκης χρησιμοποιεί χρόνια τώρα πακιστανικό αριθμό γιατί δεν άντεχε τις υπέρογκες χρεώσεις των wind, vodafone, cosmote. Μάλιστα επειδή ντρεπόταν μην τον πούν τσιγκούνη το έχει καταχωρήσει στο όνομα Fataoul.

Vendetta

Ο Σαμαράς είχε υποσχεθεί δωρεάν wifi παντού. Ο Κούλης χαμηλές και καλά χρεώσεις. Έχει τα θεματάκια της η ΝΔ με την τεχνολογία…
Κάντε με πρωθυπουργό και θα σας φέρω “υγιέστατο” 5G!!!

JR

Μάλλον έχεις μνήμη χρυσόψαρου και ξεχνάς ότι οταν βγήκε ο Πινόκιο και μας έβαλε επιπλέον φόρους όχι μόνο στην κινητή αλλά ακόμη και στο σταθερό τηλέφωνο.

Vendetta

Εάν εννοείς τον Κούλη ως Πινόκιο, το “και καλά” σου λέει κάτι?
Με την κατανόηση κειμένου το έχουμε ή χωλαίνουμε?
Ή μήπως ήθελες να ρίξεις την ατάκα σου και λες “κολλάει δεν κολλάει εγώ θα την ρίξω…”?

JR

Τον Τσιπράκο λένε Πινόκιο γιατί μας έχει φλομώσει στο ψέμα. Δεν ξέρω αν παριστάνεις το βλάκα και κανείς ότι δεν το γνωρίζεις ή οντως είσαι. Μάλλον το δεύτερο.

Vendetta

Θα σου έλεγα ότι ενδεχομένως ο βλακάκος είσαι εσύ που νομίζεις ότι ο μοναδικός πινόκιο είναι ο Τσίπρας και θεωρείς ότι είναι αυτονόητο και για τους υπόλοιπους αλλά δεν σε γνωρίζω. Το αστείο όμως πιο είναι…Που μέσα σε ένα σχόλιο με χιούμουρ, σου έθιξα την κομματάρα σου (ούτε κοπέλα σου να ήταν) και άρχισες να απαντάς με σοβαρά σχόλια.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά μην κάνετε σχόλια με προσωπικους χαρακτηρισμούς. Ο κάθε ένας έχει τη γνώμη του, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι με τα ίδια.

Vendetta

Δεκτό. Το ωραίο είναι ότι μεγάλη μυτή από όλους τους πολιτικούς έχει ο Κούλης και σε όλους το μυαλό θα πήγαινε σε αυτόν. Αλλά είναι αυτονόητο σε κάποιο ουράνιο και τόξο ότι ο πινόκιο σε ένα πολιτικό σύστημα που όλοι είναι ψεύτες να είναι ο Τσίπρας. ΝεοΔηκοκράτης είμαι και εγώ αλλά λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει…

JR

Δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα αλλά δεν ξεχνάω τι έλεγε ο καθένας και τι έκανε. Έβαλε φόρους ως και στον φραπέ και στο σταθερό τηλέφωνο. Έλεος.
ΥΓ Λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει. Αυτό ακριβώς όπως το λες.

Vendetta

Δηλαδή εάν θέλω να κάνω ένα σχόλιο για κάποιον πρωθυπουργό που ανήκει σε έναν κόμμα (είτε χιουμορίστικο είτε καυστικό) θα πρέπει να αναφέρω και τις ενέργειες των υπολοίπων για να δείξω την αντικειμενικότητά μ ή για να μην παρεξηγηθούν οι υπόλοιποι?

Yannis

Επισης καμια “”προσφορα”” σε οσους ειμαστε κοσμοκαρτα κ WhatsApp.Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαρα τελικα:)

NikosUK

Από το τίποτα.. Για να καταλάβετε διαφορές Αγγλία 600 προς όλους απεριοριστα μυνήματα και 8GB, £13.5

ντινος

Τουρκια. σε καρτοκινητο. με 7 ευρω, εχεις 8 GB ,1000 λεπτα προς ολους και 1000 μηνυματα ..επισης εχει και εχτρα δωρα

Dim efth

Δεν μας είπες όμως τί μισθούς έχουν στην Τουρκία με την υποτιμημένη Τούρκικη Λίρα. Τα 7 ευρώ είναι διπλάσια λεφτά απο όσα πληρώνουμε εμείς αναλογικά. Τα φθηνότερα δεδομένα υπάρχουν στην Ουκρανία…με βασικό μηνιαίο μισθό όμως τα 50 – 100 ευρώ αν βρείς δουλειά.

Αχιλλέας

Γερμανία ειχε στο black friday προσφορά 7GB, απεριόριστες κλησεις και μηνύματα με 7,77€. συνήθως το πακέτο αυτό κάνει 10€.

Agnostos13

Στις συνδέσεις κάτι ψευτο-κάνανε με τα δεδομένα…στις κάρτες;;;

Η κοροϊδία πάει σύννεφο…κατέβασαν τις τιμές στα δεδομένα των συμβολαίων ενώ τα λεπτά τα έχουν πανάκριβα (και συνεχώς αυξάνουν τις τιμές) και την ίδια ώρα τα καρτοκινητά που έχουν κάπως λογικές τιμές στα πακέτα για κλήσεις έχουν πάει τις χρεώσεις για δεδομένα στο θεό!

Σου λέει όπου σε πιάσουμε! Στον πιτσιρικά που έχει κάρτα και θέλει να μπαίνει φουλ internet θα τον γδέρνω στα δεδομένα και στον επαγγελματία πχ που έχει συμβόλαιο και θέλει να μιλάει θα του τα παίρνω από τις κλήσεις…

ΥΓ1. Έφτασα να δίνω σχεδόν τα διπλάσια λεφτά από ότι έδινα όταν ξεκίνησα να έχω το συμβόλαιο 6 χρόνια πριν…και αν τους πεις γιατί δεν μου κάνετε μια καλύτερη τιμή σου λένε στην ουσία οτι δεν υπάρχουν προσφορές για να δίνετε λιγότερα μόνο για να δίνετε περισσότερα!

Kosmas

Μπράβο όλες μαζί τα κάνανε; Πόσο καρτέλ πια. Μακάρι να τρώγανε φόλα αλλά που;

Dim efth

Στα συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια μόνο οι αλλαγές. Για όσους έχουν σκέτο καρτοκινιτή δεν υπάρχει ίχνος αλλαγής. Βρήκαν ωραίο τρόπο να σπρώξουν όλο τον κόσμο να πάει σε συμβόλαιο λοιπόν! Ποτέ συμβόλαιο μέχρι να σβήσει η ήλιος λοιπόν! Ντροπή!

ThemasterNIK

Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί η εφαρμογή της Cosmote μου βγάζει την προσφορά με τα 10gb και 9.90 ευρώ και οχι τις υπόλοιπες;

Κινητομανής

Όλοι μαζί κοροϊδεύουν τον καταναλωτή, και οι εταιρίες και ο ΠΘ. Να χαμηλώσουν τις τιμές πρόσβασης στο διαδίκτυο είχε ζητήσει. Εξέτασε αν το υλοποίησαν; Σάμπως δεν έχει τον τρόπο να τους αναγκάσει να σπάσουν το καρτέλ και να βάλουν λογικές τιμές; Αλλά σιγά μη θέλει. Όλοι ομαδικώς ταγμένοι στο ξεζούμισμα του νεοέλληνα. Στους “επενδυτές” τα δίνουν όλα αφειδώς, τίγκα στα επιδόματα για να κάθονται, τσάμπα νοσοκομεία, τσάμπα ΜΜΜ. Καλά μας κάνουν αφού καθόμαστε και τους κοιτάμε να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας.

takis211

Kι αυτα τα παραμυθια μονο για νεες συνδεσεις….οι παλιοι που τα σκανε χοντρα τοσα χρονια??????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.