COSMOTE Internet Any Way, Νέα προγράμματα

Τη δυνατότητα να σερφάρουν στο Internet χρησιμοποιώντας τα MB από το κινητό, το laptop ή το tablet τους, όπως θέλουν, με ένα μόνο πάγιο, προσφέρει στους πελάτες της η COSMOTE με τα νέα προγράμματα COSMOTE Internet Any Way. Eπιλέξτε ένα πρόγραμμα COSMOTE Internet Any Way και συνδιάστε το με ένα από τα οικονομικά προγράμματα συμβολαίου της εταιρείας.

Τα προγράμματα COSMOTE Internet Any Way, που μόνο η COSMOTE προσφέρει, αλλάζουν τα δεδομένα προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία για το σερφάρισμα στο Internet. Το Mobile Internet προσαρμόζεται στις ανάγκες του καθενός, για να μπορεί να απολαμβάνει γρήγορο σερφάρισμα στο Internet με τη σιγουριά του προηγμένου 3G δικτύου της COSMOTE.

Τα νέα προγράμματα COSMOTE Internet Any Way απευθύνονται σε νέους και υφιστάμενους ιδιώτες συνδρομητές και διατίθενται σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

, COSMOTE Internet Any Way, Νέα προγράμματα

Τα προγράμματα COSMOTE Internet Any Way μπορούν να ενεργοποιηθούν σε συνδυασμό με μία ενεργή σύνδεση COSMOTE του συνδρομητή, ενταγμένη σε ένα από τα προγράμματα: COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 20 έως 150, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 25 ΠΑΛ έως 195 ΠΑΛ, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet 25 ΠΑΛ έως 125 ΠΑΛ, COSMOTE i-20 έως i-135, COSMOTE My Way 20 έως 125, COSMOTE 120 έως 1000, COSMOTE 120-ΠΑΛ έως 1000-ΠΑΛ, COSMOTE 240, COSMOTE 120 Προνομιακό έως 1000 Προνομιακό, COSMOTE Απεριόριστα 1, 2, 3, COSMOTE MULTI.

, COSMOTE Internet Any Way, Νέα προγράμματα

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.