COSMOTE MultiSIM: Για να έχεις πάνω από μια SIM με τον ίδιο αριθμό

, COSMOTE MultiSIM: Για να έχεις πάνω από μια SIM με τον ίδιο αριθμό

Την υπηρεσία MultiSIM, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η COSMOTE, και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να έχουν πρόσβαση στον ίδιο αριθμό, μέσα από το Smartphone, το Tablet ή και το Smartwatch τους ταυτόχρονα, αξιοποιώντας τα λεπτά ομιλίας, τα SMS και τα ενσωματωμένα data του προγράμματός τους. Κάθε συνδρομητής μπορεί να ενεργοποιήσει έως 4 κάρτες SIM για την υπηρεσία.

Μέσα από τη νέα υπηρεσία COSMOTE MultiSIM, οι συνδρομητές μπορούν:

• Να έχουν πρόσβαση στον αριθμό του κινητού τους, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν, ανά πάσα στιγμή, και να δέχονται ταυτόχρονες ειδοποιήσεις, έχοντας τη δυνατότητα να απαντήσουν σε κλήση από μία συσκευή κάθε φορά. Για παράδειγμα, οι συνδρομητές που θα επιλέξουν να αθληθούν φορώντας Smartwatch, πλέον έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν το κινητό τους τηλέφωνο στο σπίτι, καθώς μπορούν να λαμβάνουν εισερχόμενες κλήσεις κανονικά στο έξυπνο ρολόι τους.

• Να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα όλες τις συσκευές τους, όπως να πραγματοποιούν κλήσεις από το κινητό, να σερφάρουν από το Tablet και να στέλνουν μηνύματα από το Smartwatch την ίδια στιγμή.

• Να μην χρειάζεται να αλλάζουν συνεχώς κάρτες SIM στις έξυπνες συσκευές τους, να ψάχνουν για σύνδεση Wi-Fi ή να μετατρέπουν το Smartphone σε hotspot, αφού ανά πάσα στιγμή μπορούν να συνδέονται όλες οι συσκευές στο Internet.

Η MultiSIM είναι συμβατή με όλες τις συσκευές Smartphone και Τablet που υποστηρίζουν κάρτα SIM ή eSIM. Επίσης και με τα Android smartwatches (εςξαιρούνται όλα τα Αpple Watch).

Τη νέα υπηρεσία μπορούν να ενεργοποιήσουν όλοι οι συνδρομητές COSMOTE, που διαθέτουν συμβατό πρόγραμμα συμβολαίου κινητής (αφορά σε προγράμματα συμβολαίου με ενσωματωμένα data. Εξαιρούνται προγράμματα Καρτοσυμβολαίου, Καρτοκινητής, Mobile Internet και Business Cost Control).

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Denis

Δηλαδή επιτέλους θα μπορούμε να δουλέψουμε το apple watch LTE κανονικά;

jim

Η MultiSIM είναι συμβατή με όλες τις συσκευές Smartphone και Τablet που υποστηρίζουν κάρτα SIM ή eSIM. Επίσης και με τα Android smartwatches (εςξαιρούνται όλα τα Αpple Watch).

Αλέξανδρος

Ελπίζω να γίνει και στην Wind γιατί τόσα χρόνια πληρώνω για δύο κάρτες sim με τον ίδιο αριθμό (ναι αυτό πληρώνετε) αλλά δε φτάνουν. Επειδή στον αριθμό αυτό έχω και unlimited data θέλω να το βάλω και σε στικάκι ή tablet αλλά δε γίνεται βάλε βγάλε και ούτεγ το hotspot δε βοηθάει όταν είμαι έξω και χρειάζομαι την μπαταρία γιατί δε ξέρω πότε θα γυρίσω.

Πλήρης απογοήτευση

Δεν δουλέψανε ΠΟΤΕ οι MultiSIM που μου δώσανε

Έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες με άπειρα τηλεφωνήματα στην τεχνική εξυπηρέτηση της Cosmote, περνάνε κανονικά τις χρεώσεις της υπηρεσίας MultiSIM στον λογαριασμό ενώ οι κάρτες δεν δουλεύουν, δεν δέχονται να αφαιρέσουν τις χρεώσεις παρά μόνο όταν λυθεί το πρόβλημα

Γενικά δίνουν την αίσθηση ότι όπως θέλουν και ότι θέλουν κάνουν

ΣΑΒΒΑΣ

ΕΧΩ IPHONE KAI MIA ANROID ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΑΖΙ Η ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.