COSMOTE Neo: Ελευθερία και ευελιξία σε ομιλία και internet, για όλο το καλοκαίρι

COSMOTE Neo, COSMOTE Neo: Ελευθερία και ευελιξία σε ομιλία και internet, για όλο το καλοκαίρι

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που όλοι μας έχουμε μια πιο ξέγνοιαστη διάθεση αλλά και ανάγκη για περισσότερα data, είμαστε έξω το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας και θέλουμε να μοιραζόμαστε στιγμές και να σερφάρουμε ελεύθερα χωρίς άγχος και περιορισμούς. Η COSMOTE με το COSMOTE Neo μας δίνει την απόλυτη ελευθερία και ευελιξία, καθώς δίνει 50% έκπτωση για 3 μήνες. Τώρα, μπορείς να πάρεις με 9,50€ 10GB ή με 12€ 20GB και 500’ προς όλους. Τόσα GB με αυτή την τιμή δε βρίσκει κανείς πουθενά!

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε πως η προσφορά αποδίδεται αυτόματα κατά την ενεργοποίηση και είναι διαθέσιμη για όλες τις νέες ενεργοποιήσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται οι νέες συνδέσεις ή φορητότητα αλλά και η μετατροπή υφιστάμενου συνδρομητή που έχει στην κατοχή του πρόγραμμα καρτοκινητής, καρτοσυμβολαίου ή συμβολαίου, έτσι ώστε να απολαύσουν όλοι την προσφορά του COSMOTE Neo.

Το COSMOTE Neo είναι το ιδανικό πλάνο, για όσους δεν τους αρέσουν οι δεσμεύσεις και τα συμβόλαια, για όσους θέλουν να τα κάνουν όλα από το κινητό τους και επιθυμούν να έχουν πολλά data και δε θέλουν να δεσμευτούν, καθώς παρέχει όλες εκείνες τις επιλογές που το κάνουν ξεχωριστό και ιδανικό για όσους θέλουν να έχουν οι ίδιοι τον απόλυτο έλεγχο της επικοινωνίας τους.

Ως γνήσιος gadgetάκιας, πάντα θέλω να δοκιμάζω κάθε τι νέο θα με εξυπηρετεί καλύτερα στον τρόπο επικοινωνίας μου και θα κάνει την καθημερινότητα πιο απλή. Έτσι, ήθελα να διαπιστώσω τι νέο προσφέρει το COSMOTE Neo, και ποιες δυνατότητες υπάρχουν για να φτιάξεις το πρόγραμμά σου όπως θέλεις μέσα από το κινητό σου, χωρίς να περιμένεις σε κάποιο κατάστημα με τα χαρτιά στο χέρι. Μέσα από τη δική μου εμπειρία αντιλήφθηκα πώς θα πρέπει να είναι τα πράγματα στην digital εποχή που ζούμε: ελεύθερα, ευέλικτα και άμεσα!

Έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε τους συνδυασμούς data και λεπτών ομιλίας κάθε μήνα σύμφωνα με τις προσωπικές μας ανάγκες, όποτε θέλουμε και χωρίς δεσμεύσεις, ενώ ένα ακόμη χαρακτηριστικό ευελιξίας είναι το ότι μπορούμε να μεταφέρουμε το όποιο υπόλοιπο του τρέχοντος μήνα και να το καταναλώσουμε μέσα στις επόμενες 31 ημέρες. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα καθώς δεν είναι σπάνιο το να μην έχουμε καταναλώσει τα διαθέσιμα data και λεπτά ομιλίας μας σε ένα μήνα, τα οποία χάνονται, εκτός και αν έχουμε το COSMOTE Neo!

Τώρα, μπορούμε όλοι να ενεργοποιήσουμε το COSMOTE Neo, μιας και πρόκειται για μια απλοποιημένη διαδικασία, αφού όλα ξεκινούν και ολοκληρώνονται αποκλειστικά μέσω του My COSMOTE App, σε λίγα μόλις βήματα. Αφού το κατεβάσουμε και το εγκαταστήσουμε, μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε με ένα πάτημα στην οθόνη του κινητού μας, και να προχωρήσουμε στη διαδικασία της ταυτοποίησης των στοιχείων μας με μια απλή selfie. Στη συνέχεια, μπορούμε να διαμορφώσουμε το πλάνο μας όπως το θέλουμε, να το αλλάζουμε κάθε μήνα και όποτε το επιθυμούμε και να επιλέξουμε πρόσθετα πακέτα GB, λεπτών ομιλίας και sms, να πληρώσουμε, να εξυπηρετηθούμε, να το διακόψουμε για όσο καιρό χρειαστεί, αλλά και να το ενεργοποιήσουμε ξανά με την ίδια ευκολία.

Επιπλέον, έχουμε το καλύτερο summer offer της αγοράς, αφού έχει διπλάσια διάρκεια και παρέχει unlimited data για δύο ολόκληρους μήνες μόνο με 9,90€. Στην ουσία παίρνουμε ένα μήνα με 9,90€ για απεριόριστα data και δώρο ακόμα ένα μήνα.

To COSMOTE Neo μας επεκτείνει ακόμα περισσότερο την ευελιξία και την ελευθερία καθώς μας παρέχει τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε μόνοι μας το πακέτο για την επικοινωνία μας, το οποίο μπορούμε να διαχειριστούμε κάθε μήνα σύμφωνα με τις ανάγκες μας, συμβαδίζοντας με τις ανάγκες της ψηφιακής εποχής.

Εγώ, δοκίμασα το COSMOTE Neo και δηλώνω απόλυτα ενθουσιασμένος, σειρά σου να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία κινητής!

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris L.A

Τα κάνουμε σχεδόν όλα από το app. Το οποίο εδώ που τα λέμε δεν δουλεύει όλες τις φορές. Διαβάζοντας και εγώ τη διαφήμιση κάπου αλλού πριν ένα μήνα και όντας κάτοικος εξωτερικού σκέφτηκα: τον Οκτώβριο έρχομαι Ελλάδα, γιατί να τρέχω σε καταστήματα αν μπορώ να τα κάνω (όλα) από το κινητό. Όντως η διαδικασία είναι σχεδόν πανευκολη. Έλα όμως που δεν είναι όλα μέσα από το app. Μόλις τελείωσε η διαδικασία μου ήρθε μνμ πως η σιμ στάλθηκε στο σπίτι μου στην Ελλάδα. Βρε Cosmote αφού τα κάνεις όλα digital δεν μπορούσες απλά να μου στείλεις ένα barcode για esim και να τελειώνουμε. Όχι. Θα ενεργοποιήσεις την σιμ και μετά θα πας σε κατάστημα να πληρώσεις να σου κάνουν αντικατάσταση αν θες. Οπότε όταν έρθω Ελλάδα πάλι θα χρειαστεί να πάω σε κάποιο κατάστημα. Άρα σχεδόν όλα από το app.(το οποίο δεν ανοίγει και όλες τις φορές).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.