Cosmote TV Multiroom: Έως 4 αποκωδικοποιητές σε κάθε σύνδεση

COSMOTE TV MULTIROOM υπηρεσία, Cosmote TV Multiroom: Έως 4 αποκωδικοποιητές σε κάθε σύνδεση

Τη δυνατότητα να βλέπουν ταυτόχρονα διαφορετικά κανάλια σε διαφορετικές τηλεοράσεις του σπιτιού, αλλά και να απολαμβάνουν διαδραστικές τηλεοπτικές υπηρεσίες σε όλες τις οθόνες, προσφέρει η COSMOTE TV στους συνδρομητές της, με την νέα υπηρεσία COSMOTE TV MULTIROOM.

Με την υπηρεσία, που λειτουργεί μέσω της hybrid πλατφόρμας, τα νοικοκυριά θα μπορούν να ενεργοποιήσουν έως και 3 επιπλέον αποκωδικοποιητές σε μία δορυφορική ή ευρυζωνική σύνδεση, προκειμένου όλα τα μέλη της οικογένειας να βλέπουν ταυτόχρονα το πρόγραμμα της επιλογής τους.

Μέσω της hybrid τεχνολογίας, οι συνδρομητές της υπηρεσίας COSMOTE TV MULTIROOM θα μπορούν να παρακολουθούν -ταυτόχρονα- σε περισσότερες από μία τηλεοράσεις τα κανάλια της COSMOTE TV και παράλληλα θα έχουν πρόσβαση στις διαδραστικές υπηρεσίες COSMOTE REPLAY TV (για ετεροχρονισμένη παρακολούθηση προγραμμάτων), COSMOTE CINEMA ON DEMAND (για την ενοικίαση ταινιών αμέσως μετά την προβολή τους στους κινηματογράφους), COSMOTE TV PLUS (δωρεάν πρόσβαση σε ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ από τα κανάλια COSMOTE CINEMA & HISTORY).

Ακόμη, θα έχουν δυνατότητα να κάνουν εγγραφές σε όλους τους αποκωδικοποιητές τους (εφόσον διαθέτουν αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο (ενσωματωμένο ή εξωτερικό). Επιπλέον, η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να σταματήσουν την προβολή ενός on demand προγράμματος σε μία τηλεόραση, και να τη συνεχίσουν σε άλλη τηλεόραση, από το σημείο όπου σταμάτησαν.

Η υπηρεσία διατίθεται με 6,60 ευρώ/μήνα για κάθε επιπλέον αποκωδικοποιητή, με 12μηνη δέσμευση (τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ και Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης). Το COSMOTE TV MULTIROOM είναι διαθέσιμο και για τους συνδρομητές των επαγγελματικών πακέτων της υπηρεσίας μέσω δορυφόρου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της υπηρεσίας, είναι η κατοχή hybrid αποκωδικοποιητή ή η αναβάθμισή του σε hybrid. Επίσης θα πρέπει όλοι οι αποκωδικοποιητές να είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο xDSL router και να έχουν πρόσβαση στο Internet, οποιουδήποτε παρόχου (αφορά τους συνδρομητές μέσω δορυφόρου).

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Ωραια δλδ εαν εγω θελω να βλεπω στο δωματιο μου κ οχι στο σαλονι OTE tv πρεπει να πληρωσω ελιπλεον αλλα 6.60? Οκ παραπαει… εδω δεν μπορουσες μεχρι προσφατα να δεις onthego ote tv εαν ησουν εκτος σπιτιου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE TV featured Nova

Nova και η COSMOTE κατά των πειρατικών συνδέσεων

Εκτεταμένη επιχείρηση φραγής πειρατικών IP πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με αποτέλεσμα να επηρεαστούν χιλιάδες τελικοί χρήστες παράνομης πρόσβασης στις υπηρεσίες COSMOTE TV και EON.

Home Cinema COSMOTE 5G COSMOTE TV

COSMOTE TV: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση μέσω 5G στον τελικό Κυπέλλου

Απευθείας μετάδοση εικόνας από το γήπεδο στο control room της COSMOTE TV και απομακρυσμένη διαχείριση ρομποτικών καμερών μέσω COSMOTE 5G.

Home Cinema COSMOTE TV Android TV

Νέα COSMOTE TV: 1 χρόνος λειτουργίας για την ελληνική streaming υπηρεσία

Με νέο Android TV αποκωδικοποιητή με λειτουργικό σύστημα Android TV 10, βελτιωμένα χαρακτηριστικά & δυνατότητες εμπλουτίζεται η Νέα COSMOTE TV το 2021.

Home Cinema COSMOTE TV COSMOTE

COSMOTE HISTORY: Το μοναδικό κανάλι με ντοκιμαντέρ για την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό

Πέντε χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε το COSMOTE HISTORY HD, το μοναδικό κανάλι ντοκιμαντέρ αφιερωμένο αποκλειστικά στην Ελλάδα, την ιστορία, τον πολιτισμό, τα ήθη κι έθιμά της.