COSMOTE TV: Το Amazon Prime Video έφτασε στους Android TV αποκωδικοποιητές

, COSMOTE TV: Το Amazon Prime Video έφτασε στους Android TV αποκωδικοποιητές

Η δημοφιλής συνδρομητική streaming υπηρεσία με σειρές, ταινίες και παιδικές εκπομπές, Amazon Prime Video είναι πλέον διαθέσιμη ως εφαρμογή στο μενού με προτεινόμενα Apps της COSMOTE TV.

Μέσα από τον Android TV αποκωδικοποιητή τους, οι συνδρομητές της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV, έχουν τη δυνατότητα να μπουν στο Google Play, να κατεβάσουν την εφαρμογή Amazon Prime Video και στη συνέχεια να την προσθέσουν στο κύριο μενού της COSMOTE TV, δίπλα στα YouTube & Google Play Apps.

Μεταξύ των πρωτότυπων παραγωγών της Amazon που οι συνδρομητές θα βρουν στην υπηρεσία Amazon Prime Video, είναι βραβευμένες και δημοφιλείς σειρές, όπως: The Marvelous Mrs. Maisel, Star Trek: Picard, Hunters, The Man in the High Castle, Modern Love και Tom Clancy’s Jack Ryan.

Η υπηρεσία Amazon Prime Video είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 200 χώρες παγκοσμίως, ενώ στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη από το 2016. Σήμερα μπαίνει και στο Android TV box αποκωδικοποιητή COSMOTE TV.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Georgios

τι να το κάνω όταν δε με αφήνει ο συγκεκριμένος αποκωδικοποιητης να προσθέσω Netflix?

Θάνος

Ελληνικούς υπότιτλους έχει; γιατί αλλιώς είναι σαφώς καλύτερο από το Netflix

Thomas

Βάλτε ένα Android box ουδέτερο και όχι αυτό που δίνει η Cosmote και εγκαταστήστε ότι εφαρμογή θέλετε. Εγώ δεν χρησιμοποιώ τον αποκωδικοποιητή της Cosmote.

nikos2020

Ίσως να μην είναι απολύτως κατανοητό… το amazon prime είναι προσβάσιμο “ως εφαρμογή” στην CosmoteTV, όχι ως “δωρεάν” σύνδεση με την streaming πλατφόρμα. Για να στριμάρει κάποιος το περιεχόμενό της, πρέπει να έχει ενεργή συνδρομή με την amazon, βάσει του ισχύοντος τιμολογίου της για τη χώρα μας.

SUPS 👨‍⚖️

Ενημερωτικα Amazon prime video υπαρχει ακομα κ στο ps3!

ca95f

Καλύτερο απ’το Netflix, δεν είναι. Πολύ λιγότερο περιεχόμενο, καθόλου ελληνικός υπότιτλος, δεν το πιάνει κανένα vpn για να δεις αμερικανικό περιεχόμενο.
Έχει ενδιαφέρον υλικό, αλλά λίγο.
Η εφαρμογή υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό στο aptoide TV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE TV featured Nova

Nova και η COSMOTE κατά των πειρατικών συνδέσεων

Εκτεταμένη επιχείρηση φραγής πειρατικών IP πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με αποτέλεσμα να επηρεαστούν χιλιάδες τελικοί χρήστες παράνομης πρόσβασης στις υπηρεσίες COSMOTE TV και EON.