COSMOTE & Vodafone: Δωρεάν απεριόριστα data για το Πάσχα

, COSMOTE & Vodafone: Δωρεάν απεριόριστα data για το Πάσχα

COSMOTE: Δωρεάν απεριόριστα data για 7 ημέρες για το Πάσχα για όλους τους συνδρομητές της

Δωρεάν απεριόριστα data για 7 ημέρες προσφέρει φέτος το Πάσχα σε όλους τους συνδρομητές της η COSMOTE, για να μπορούν να σερφάρουν ξένοιαστα και να μοιράζονται online τις αγαπημένες τους γιορτινές στιγμές με τους φίλους τους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Πάσχα, που οι ανάγκες για data είναι μεγαλύτερες, η COSMOTE απελευθερώνει την εμπειρία του Internet στο κινητό. Η προσφορά διατίθεται έως και την Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς πελάτες κινητής COSMOTE (συμβολαίου, COSMOTE Neo, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής).

Δεύτερη προσφορά από την COSMOTE με απεριόριστα data για 1 μήνα μόνο με 10,90€

Για όσους θέλουν να σερφάρουν από το κινητό τους για έναν ολόκληρο μήνα με απεριόριστα data, υπάρχει προσφορά με 10,90€. Η νέα αυτή προσφορά της COSMOTE ισχύει μέχρι και την 1η Μαΐου, για όλους τους συνδρομητές κινητής COSMOTE και ενεργοποιείται, επίσης, μέσω των app COSMOTE και WHAT’S UP.

Πάσχα με δωρεάν απεριόριστα Data από τη Vodafone

Φέτος το Πάσχα, η Vodafone προσφέρει δωρεάν απεριόριστα Data σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοπρόγράμματος, εταιρικούς και οικιακούς, για 10 ημέρες, διευκολύνοντας την επικοινωνία και την ψυχαγωγία τις ημέρες των γιορτών. Επιπλέον, όλοι οι CU συνδρομητές μπορούν να σερφάρουν Δωρεάν και Απεριόριστα για 10 μέρες. Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται μέσα από το Vodafone App, το CU App, καθώς και μέσω της ιστοσελίδας της Vodafone και του CU και υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης από σήμερα έως και τη Δευτέρα 17 Απριλίου 2023.

Δελτίο Τύπου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Brainmorf

Καλημέρα, στην Cosmote με SMS δεν μπορεί να γίνει ενεργοποίηση της προσφοράς; Ευχαριστώ

Brainmorf

FREEGB στο 1330

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.