Αυτές είναι οι χώρες με το πιο γρήγορο mobile internet

χώρα γρηγορότερο Mobile internet, Αυτές είναι οι χώρες με το πιο γρήγορο mobile internet

Τις γρηγορότερες ταχύτητες mobile internet για download έχει η Σιγκαπούρη, σύμφωνα με έκθεση του OpenSignal, η οποία αφορά σε 77 χώρες.

Στην κορυφή της λίστας, σύμφωνα με το OpenSignal βρίσκεται η Σιγκαπούρη με μέση ταχύτητα κατεβάσματος στο 4G LTE τα 46,6Mbps, ακολουθούμενη από τη Νότιο Κορέα με 45,9Mbps και την τριάδα συμπληρώνει η Νορβηγία με 42,03Mbps.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Ουγγαρία με μέση ταχύτητα κατεβάσματος στα 42Mbps και την πεντάδα ολοκληρώνει η Ολλανδία με 38,91Mbps.

Στην έκτη θέση βρίσκεται το Λουξεμβούργο, ακολουθούμενο από την Αυστραλία. Στην όγδοη θέση βρίσκεται η Δανία, στην ένατη η Βουλγαρία και στη δέκατη η Νέα Ζηλανδία.

Μάλιστα και η χώρα μας δεν τα πηγαίνει άσχημα καθώς βρίσκεται στη 18η θέση με μέση ταχύτητα κοντά στα 27,95Mbps, πιο πάνω από χώρες όπως η Φινλανδία, η Ιρλανδία και η Εσθονία.

Όμως στη διαθεσιμότητα του δικτύου 4G η χώρα μας βρίσκεται στην 44η θέση με διαθεσιμότητα 71,15%. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Κορέα με διαθεσιμότητα 96,69% , ακολουθούμενη από την Ιαπωνία με 94,11% και την τριάδα κλείνει η Νορβηγία με 88,66%. Τη δεκάδα απαρτίζουν, εκτός από τις προαναφερθείσες χώρες και οι: Χονγκ Κονγκ (87,23%), ΗΠΑ (86,94%), Ουγγαρία (86,44%), Λιθουανία (85,17%), Ολλανδία (84,92%), Σιγκαπούρη (84,56%) και Αυστραλία (84,26%).

χώρα γρηγορότερο Mobile internet, Αυτές είναι οι χώρες με το πιο γρήγορο mobile internet

Για την έκθεση χρησιμοποιήθηκαν 50.119.524.309 μετρήσεις από 3.816.934 συσκευές για το διάστημα μεταξύ 1η Ιουλίου και 1η Οκτωβρίου.

Σε γενικότερο πλαίσιο, φάνηκε μικρή αύξηση του μέσου όρου κατεβάσματος από 16,2 Mbps σε 16,6.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος Δρουγγος

Ρε παιδια πως γινεται εγω στην Ασπροβαλτα, να εχω πιασει 95mbps και 50mbps upload με το κινητο μου , παλια ειχα και σκριν που το ειχα βγαλει με διαφορα Speedtests για να δω αν κατι πηγαινεε στραβα και ολα με εβγαζαν το ιδιο

I am

Δεν μας νοιάζει το 4g…το σταθερό δίκτυο μας νοιάζει που πάει ακλαυτο στα 9 -11 mbps

Gvirginia

Άντε να πιάσουμε τη 12η θέση τουλάχιστον, να βγάζουμε τον κυπελλούχο στους ομίλους και τον πρωταθλητή στα play off…

Νtor

Η Ιαπωνία πίσω. Τις ΗΠΑ δε βλέπω. Μήπως δε μετράει όλες τις χώρες;

Gvirginia

@Νtor

Λογικό είναι να μη μετράει όλες τις χώρες ή να το θέσω καλύτερα, να μη τις δείχνει.

Οι ΗΠΑ είναι μέσα. Στην πρώτη φωτογραφία πχ είναι το όνομα που εξέχει περισσότερο (προς τα αριστερά) προς το τέλος. Το γράφει και το άρθρο…

Για μένα σε καλύτερη θέση είναι η Νότιος Κορέα. Αγγίζει σχεδόν το 100% σε κάλυψη και είναι πίσω μόνο 0.7 Mbps στη μέση ταχύτητα σε σχέση με τη Σιγκαπούρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet 4G Nokia

Η Nokia θα βάλει δίκτυο 4G στο φεγγάρι μέχρι το τέλος της χρονιάς

Η Nokia σχεδιάζει να στείλει με πύραυλο της SpaceX ένα δίκτυο 4G στη Σελήνη μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.