Παίκτης στο CS:GO ξόδεψε 60 χιλιάδες δολάρια για ένα… skin όπλου

παίκτης CS:GO ξόδεψε 60 χιλιάδες δολάρια skin όπλου, Παίκτης στο CS:GO ξόδεψε 60 χιλιάδες δολάρια για ένα… skin όπλου

Το Counter Strike: Global Offensive είναι ένα από τα δημοφιλέστερα First-Person online multiplayer παιχνίδια και η τελευταία προσθήκη της θρυλικής ομώνυμης σειράς games που γνωρίσαμε πρώτη φορά το 1999.

Όπως είναι αναμενόμενο, υπάρχουν πολλοί gamers ανά τον κόσμο που αγαπούν και έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στο CS:GO. Αρκετοί από αυτούς ξοδεύουν χρήματα με σκοπό την αγορά ψηφιακού εξοπλισμού που θα τους καταστήσει ξεχωριστούς (in-game) από τους υπόλοιπους συμπαίκτες και αντιπάλους. Φαίνεται όμως πως μερικοί χρήστες χάνουν τον έλεγχο ή το μέτρο για το τι θεωρείται σπατάλη και τι όχι. Συγκεκριμένα, ένας παίχτης του Global Offensive αποφάσισε να πληρώσει το ποσό των 60 χιλιάδων δολαρίων (!) απλώς και μόνο για να αγοράσει ένα skin όπλου, δηλαδή τίποτα παραπάνω από ένα είδος ψηφιακού αυτοκόλλητου.

παίκτης CS:GO ξόδεψε 60 χιλιάδες δολάρια skin όπλου, Παίκτης στο CS:GO ξόδεψε 60 χιλιάδες δολάρια για ένα… skin όπλου

Για την ακρίβεια, ο παίχτης ξόδεψε 61.052,63 δολάρια για την απόκτηση του skin που έχει όνομα “Dragon Lore” και πρόκειται για την πιο ακριβή συναλλαγή στην σύντομη ιστορία του παιχνιδιού. Γιατί κόστιζε το ακριβά; Φαίνεται πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σπάνιο «απόκτημα» που ανήκει στα Cobblestone πακέτα του CS:GO τα οποία «πέφτουν» κατά την διάρκεια ενός Major event. Τα συγκεκριμένα events όμως δεν είναι άμεσα προσβάσιμα μέσω του κλασικού gameplay, αφού διοργανώνονται από τρίτους με την… ευλογία της Valve.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που καθιστά το skin σπάνιο και συλλεκτικό είναι πως φέρει το ψηφιακό αυτόγραφο του Tyler “Skadoodle” Latham, παίκτη της πρωτης Αμερικάνικης ομάδας (ονόματι Cloud9) που κέρδισε μεγάλο event στο CS:GO. Να σημειωθεί πως ο πωλητής του Dragon Lore υποστηρίζει πως ο ίδιος το είχε αγοράσει έναντι 35 χιλιάδων δολαρίων, πριν προχωρήσει στην μεταπώληση του. Τελικά φαίνεται πως στον κόσμο υπάρχουν αρκετά λεφτά για… πέταμα, εκτός και αν κανείς θεωρεί τα ψηφιακά αυτοκόλλητα για όπλα σε multiplayer παιχνίδι σημαντικά κειμήλια. Όπως και να έχει, εμείς ευχόμαστε στον φίλο που το αγόρασε να το ευχαριστηθεί…!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jack sf

Κρίμα τίποτα άλλο δε μου έρχεται στο μυαλό..

jonjon

Μερακλής! 😭

Μάκης

Άραγε ο τύπος που αγόρασε με 61.052,63 δολάρια το “Dragon Lore” είναι έξυπνος, η καραγκιόζης?

Για καλοσκεφτείτε το παίδες (διαβάζοντας προσεκτικά το παραπάνω άρθρο) θα δείτε λοιπόν ότι αν και φαινομενικά φαίνεται ότι ξόδεψε ένα σωρό δολάρια έτσι χωρίς λόγο, μπορεί στο μέλλον ο ίδιος τύπος να βγάλει τα διπλά η και περισσότερα……………….!

Υ.Γ Τα συμπεράσματα δικά σας.

Solon

Αν και σε έναν συνηθισμένο αστό ακούγεται τρελό το ποσό που ξόδεψε ο τύπος για ένα ψηφιακό αυτοκόλλητο εν τούτοις είναι γεγονός πως η αγορά ψηφιακών αγαθών αυξάνεται μέρα με την μέρα. Μήπως και τα κρυπτονομίσματα στα οποία επενδύει τόσος κόσμος τι είναι; Ψηφιακό αγαθό με δυνατότητα ρευστοποίησης.
Πως δηλαδή στοιχίζει ένα bitcoin δέκα χιλιάδες δολάρια; Με ποιο υλικό αντίκρισμα;
Σίγουρα το ποσό είναι υπερβολικό αλλά εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για αυτό
τότε μπορεί να αποδειχθεί ακόμα και επένδυση στο μέλλον.

bezilys

Σοβαρά τώρα στο CS:GO!!?? να ταν άλλο παιχνίδι πας στο καλό αλλά Cs go?? Χαχχαχα

Neon

Αυτό το skin το είχε ένας φίλος μου και το έκανε trade για real money αλλά το είχε σε πιο χάλια quality οπότε δεν ήταν τόσο ακριβό αλλά και πάλι μια χαρά.

DimitrisT

εγω απλα λεω πως το εζει χασει ο κοσμος…μπορω να κατανοησω την ”αγαπη” για ενα game αλλα αυτο δεν ειναι λογικο…τωρα ο καθενας κανει τις επιλογες του μπραβο στο παιδι που ειχε να διαθεσει τα χρηματα και μεγια του

bezilys

@DimitrisT μπράβο στον πατέρα του βασικά γιατί του πατέρα του τα λεφτά θα περνει!

Ante_geia

Καλά τα 60.000$ δεν είναι τίποτα σε σχέσει με αυτά που έχουν δώσει για άλλα games. Κατα την άποψή μου είναι απλά γελοίο το ότι ξοδεύεις λεφτά σε κάτι που απλά δεν υπάρχει. Το πραγματικό όπλο δεν κάνει τόσα.

bezilys

@Ante_geia άμα είναι κάνα πολύ καλό μπορεί να κάνει και τόσο και στην πραγματικότητα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Games AI Valve

Valve: Μπλόκο στα παιχνίδια με στοιχεία ΑΙ που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα

Από την περασμένη εβδομάδα κυκλοφορούν πληροφορίες ότι η Valve αρνιόταν να δημοσιεύσει παιχνίδια με περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από ΑΙ.

Internet Steam Valve

Steam: Μπορεί πλέον να μεταφέρει παιχνίδια μέσω του τοπικού δικτύου

Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα παιχνίδι στο pc σας και θέλετε να το παίξετε σε άλλο μηχάνημα, μπορείτε να το μεταφέρετε από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να κάνετε εκ νέου λήψη αρχείων.

Games Valve

Counter Strike: Global Offensive: Έσπασε απίθανο ρεκόρ 11 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Το Counter-Strike: Global Offensive, το CS:GO όπως είναι γνωστότερο, έσπασε το δικό του ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών φτάνοντας τους 1.320.219 παίκτες στις 11 Φεβρουαρίου.