Cyber Monday: Οι πωλήσεις αναμένεται να φτάσουν στα 3.36 δισ. δολάρια

Με την Black Friday να είναι πλέον παρελθόν, την σειρά της πήρε η Cyber Monday, στην οποία χιλιάδες καταναλωτές σερφάρουν στο internet για να εκμεταλλευθούν τις online εκπτώσεις και προσφορές προϊόντων. Σύμφωνα με την Adobe, κατά την διάρκεια της Cyber Monday οι πωλήσεις θα φτάσουν στα 3.36 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αν τελικά οι προβλέψεις της Adobe αποδειχθούν αληθινές, τα 3.36 δισεκατομμύρια δολάρια θα αποτελούν ποσό ρεκόρ, σημειώνοντας αύξηση 9.4% σε σχέση με πέρσι, σε αυτό το ειδικό event online εκπτώσεων.

Οι προβλέψεις τις Adobe, βασίζονται σε συγκεντρωτικά και ανώνυμα δεδομένα, από τις 23 δισεκατομμύρια επισκέψεις σε ιστοσελίδες λιανικής πώλησης. Τα δεδομένα αυτά, αφορούν το 80% του συνόλου των online συναλλαγών, από τα 100 κορυφαία καταστήματα λιανική πώλησης στις ΗΠΑ.

Όπως είδαμε και στην Black Friday, οι online εκπτώσεις mobile συσκευών τραβάνε το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Οι mobile συσκευές έχουν συγκεντρώσει το 56% των επισκέψεων κατά την διάρκεια της Cyber Monday και το 38% των πωλήσεων.

Οι best-seller συσκευές της Cyber Monday, μέχρι στιγμής, είναι το Sony Playstation 4, Microsoft Xbox One, Samsung 4K τηλεοράσεις, iPads, Amazon Fire συσκευές. Ενδιαφέρον είναι ότι, μέχρι στιγμή τα Lego sets κρατάνε την πρώτη θέση στις πωλήσεις και τα περισσότερα έσοδα.

Cyber Monday Sales record 3.36 billions year to year growth, Cyber Monday: Οι πωλήσεις αναμένεται να φτάσουν στα 3.36 δισ. δολάρια

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.