Cyta σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ στην Αθήνα

Πέρασαν δύο χρόνια και… από τον Οκτώβριο του 2008 όπου η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta (θυγατρική εταιρία του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών της Κύπρου) έκανε την εμφάνισή της και στη χώρα μας. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει τη διάθεση υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ και στην πόλη της Αθήνας.

Την ερχόμενη εβδομάδα είμαστε καλεσμένοι σε Συνέντευξη Τύπου και θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.
, Cyta σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ στην Αθήνα
, Cyta σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ στην Αθήνα

Αν κάνω λάθος διορθώστε με, αυτή τη στιγμή η CYTA δραστηριοποιείται σε: Κατερίνη (Νομός Πιερίας), Λάρισα (Νομός Λαρίσης), Λαμία (Νομός Φθιώτιδας), Βόλο (Νομός Μαγνησίας), Πάτρα (Νομός Αχαΐας), Κρήτη (Όλοι οι νομοί), Θεσσαλονίκη και Κοζάνη.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
konstask

Να συμπληρώσω ότι εδώ και δύο χρόνια λειτουργεί σε όλους τους νόμους της Κρήτης

Μιχάλης

Ναι είναι σε όλη την Κρήτη…
Το έπαιξε έξυπνα η cyta, δεν ήξερα ότι δεν έχει πάει ακόμα Αθήνα. Βέβαια, μας χρωστάνε εδώ και κανα χρόνο μία δωρεάν αναβάθμιση της γραμμής όπως είχαν υποσχεθεί.

konstask

Σαν συνεργάτης της Cyta στην Σητεία μπορώ να πω ότι έχουν αναβαθμιστεί όλες οι εδώ συνδέσεις από 2 σε 4 Mbps

Μιχάλης

Στο Ηράκλειο μήπως γνωρίζεις τι γίνεται?

scouter

στην κρητη τρέχει μια χαρά το internet… όμως έχω ακούσει ότι το τηλέφωνο δεν λειτουργεί όταν έχει διακοπή ρεύματος(δεν ξέρω αν αληθεύει) αλλά δεν είναι πολύ καλό αυτό! 🙁

Μιχάλης

Αυτό που λες ισχύει, γιατί είναι Voip. Η τηλεφωνία τρέχει μέσω internet. Αν πέσει το ρεύμα, κλείνει ο router οπότε…

Giorgos

Προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από τη Cyta. Κάθε 10 λεπτά μου έπεφτε η γραμμή στην κρήτη ! Πιστεύω πως άνετα είναι η χειρότερη εταιρία .

Vasilis Bouras

Παιδιά η cyta στην Θεσσαλονίκη που ξέρω φυσάει… Κανείς δεν έχει πρόβλημα αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι απαξ και κάνει κάποιος αίτηση κάνει 1 και 1/2 μήνα για να συνδεθεί στο δικτυό της… Αυτό μπορεί να συμβαίνει και γιατί πάρα πολύ κάνουν αιτήσεις… Είναι κρίμα πάντως που δεν έχει έρθει Σέρρες ενώ είναι απλά 80 km μακριά!

Κωστας

Ειναι πολυ καλη και φθηνη εδω στη καστορια
!

lorentzos

ελα να ερχεται η cyta γιατι καποιο εδω εχουν σηκωσει τον αμανέ και δεν λενε να κατεβασουν καμια τιμη, ασε που 24mbps δεν πιανει κανενας απο οσους ξερω εγω, Πχ. εγω πληρωνο για τα 24 και πιανω το ανωτερο 6 και σε ελενχω της γραμμης απο την εταιρεια μου ειπαν οτι δεν μπορει να παει παραπανω γιατι θα αρχισουν οι διακοπες στη τζαμαϊκα……..

Γιώργος

Μένω σε προάστιο έξω απο το Ηράκλειο Κρήτης, έχω εδω και τρεις μήνες CYTA στα 8mbps…είμαι πολυ ευχαριστημένος πιάνει στα 6,5mbps …και δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Πριν κανένα χρόνο όντως υπήρχε πρόβλημα…αλλα με το τηλέφωνο! Τώρα για το οτι είναι VOIP και κόβεται η σύνδεση όταν κοπει το ρεύμα…πάρτε ενα UPS 🙂
16 ευρώ ιντερνετ και τηλεφωνία στα 4mbps
19 ευρώ ιντερνετ και τηλεφωνία στα 8mbps
38 ευρώ ιντερνετ και τηλεφωνία στα 24mbps

Χρήστος

Να προσθέσω στους Νομούς και τον Νομό Κοζάνης,έχω πάνω από ένα χρόνο CYTA χωρίς κανένα πρόβλημα και σε πολύ καλή τιμή, άσε που μου έδωσαν και ένα λαπτοπ δώρο!!!

Ηλιας

Με τις τιμες που εχει και τις ταχυτητες που παρεχει, τουλαχιστον στο site, δεν θα πιασει στην Αθηνα.

Γιωργος Μπαρμπας

η cyta ειναι παρα πολυ καλη ! και ειναι οικονομικη γρηγορη και αξιοπιστη ! 2 και χρονια και δεν εχει κολησει ποτε το ιντερνετ

Nik

Και στο νομό Πέλλας!

ceron

και στην Καστορια

KostasK

Η τηλεφωνία είναι όντως VoIP με ότι καλό ή κακό έχει αυτή η τεχνολογία.
Με ένα UPS λύνεται το πρόβλημα του ρεύματος, Οι ταχύτητες πάντως οπως ξέρετε εξαρτούντε απο πολλούς παράγοντες, ποιότητα καλωδίων διανομής, και box του πΟΤΕ. Το σίγουρο οτι η CYTA στην περιοχή μου έχεις τις καλύτερες ταχύτητες.

16 ευρώ ιντερνετ και τηλεφωνία στα 4mbps
19 ευρώ ιντερνετ και τηλεφωνία στα 8mbps
38 ευρώ ιντερνετ και τηλεφωνία στα 24mbps (Απεριόριστα Ελλάδα, Απεριόριστα σε 38χώρες, 60 επτά σε κινητά Ελλάδας)

angel

@ KostasK

ποιο Ups θα πρότεινες για να λυθει το προβλημα με τις διακοπες ρευματος?

kostas

Απο 7/7/11 μου είπαν οτι θα ερθει τεχνικός για βλαβη της cyta
στις 13/7/11 χωρις καμία διάθεση γρήγορης επισκευής και με αγνοια του χρόνου
αποκαταστασης της βλάβης.Και σημερα 6η μερα χωρις τηλεφωνο και internet.
Μολις κλεισει χρόνος θα τους αποχαιρετήσω ,σε καμμία εταιρία μέχρι τώρα δεν έμεινα
τοσο χρόνο χωρις τηλεφωνο.(Στον ΟΤΕ ειναι το ανώτερο 3 μέρες.)

Θανος

επειδη δεν το γνωριζω θα ηθελα να μαθω αν η cyta χρειαζετε να προυπαρχει τηλ.γραμμη του οτε για να κανει συνδεση η ειναι ανεξαρτητη

chris73

Δεν χρειάζεται να έχεις γραμμή ΟΤΕ. Έκανα αίτηση πριν καμιά εβδομάδα. Απλά δεν μπορείς να βάλεις 1-play αν δεν έχεις ΟΤΕ. Έτσι έκανα αίτηση για το φθηνότερο 2-play (16ευρώ, 4 mbps) και περιμένω…να δούμε. Εφόσον δεν έχω καθόλου γραμμή θα πληρώσω με το ν πρώτο λογαριασμό και τέλος 50ευρώ.

Έκει που έκανα την αίτηση δεν την είδα καθλόλου ενημέρωμενη την κοπέλα. (Θεσσαλονίκη σε μαγαζί με ηλεκτρολογικά). Νόμιζα πως μπορώ να κάνω 1-play αλλά την επόμενη μου τηλεφώνησαν και λένε δεν μπορείτε κτλ. Επίσης η κοπέλα δεν ήξερε κάτι που φένεται στο site τους, ότι το royter μετά τον ένα χρόνο ίσως και να στο ζητήσουν πίσω.

Χθές μου ήρθε μήνυμα για να μπορώ να παρακολουθώ την κατάσταση της αίτητσης. Χθές μου έλεγε σύντομα κοντά σας. Σήμερα λέει Βήμα 0, αίτηση σε επεξεργασία…

Ακόμη μου είπαν πως αν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να με συνδέσουν θα προτείνουν εναλλακτικές (?) (αν είμαι εκτός τηε περιοχής τους κτλ)

Αυτάααααα

ΘΟΔΩΡΗΣ

Απλά απαράδεκτοι!!!!
Σαλαμίνα,στην αρχή όλα καλά(πριν 2 χρόνια) στην συνέχεια πιθανόν ,λόγω της αύξησης πελατών,ήρθαν και τα προβλήματα (πολυήμερες διακοπές).Από εξυπηρέτηση-τεχνική υποστήριξη, πίσω από τις ψεύτικες ευγένειες και το δήθεν ενδιαφέρον κρύβονται “κοινά λαμόγια”.Συνιστώ ανεπιφύλακτα ΜΑΚΡΥΑ!!!!Επιστρέφω αναγκαστικά ΟΤΕ.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ CYTA ΑΠΟ 1/1/2016?

Gvirginia

@ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Καλησπέρα, πήγαινε στη σελίδα της cyta, πιστεύω γνωρίζεις ποια είναι/πώς μπορείς να τη βρεις, “Υποστήριξη” (πάνω δεξιά) -> “Ανακοινώσεις”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.