D-Link: Kεραίες ασύρματης δικτύωσης για αποστάσεις μέχρι και 20 χλμ.

, D-Link: Kεραίες ασύρματης δικτύωσης για αποστάσεις μέχρι και 20 χλμ.

Η D-Link ανακοίνωσε δύο νέες προσθήκες στη σειρά των λύσεων διασύνδεσης τη νέα ασύρματη κεραία/AC bridge DAP-3711 για την κάλυψη απόστασης έως και 5 χιλιομέτρων και την ασύρματη κεραία/AC bridge DAP-3712 για την κάλυψη απόστασης έως και 20 χιλιομέτρων έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εξαιρετικά ανθεκτική, σταθερή και γρήγορη σύνδεση σε αστικές και μη περιοχές, που στο παρελθόν θεωρείτο αδύνατο.

Φτιαγμένες με καινοτόμες, προηγμένες τεχνολογίες και ειδικά σχεδιασμένες για κάλυψη μεγάλων αποστάσεων, οι κεραιες DAP-3711 και DAP-3712 είναι εξοπλισμένες με κατευθυντικές κεραίες υψηλής απόδοσης, 15 και 23 dBi αντίστοιχα. Οι κεραίες προσφέρουν υψηλής ταχύτητας, σταθερή κάλυψη δικτύου που ισοδυναμεί με μια ενσύρματη σύνδεση αποστάσης 5 ή/και 20 χιλιόμετρων, αποτελώντας ιδανική λύση παρακολούθησης μέσω βίντεο ή ασύρματη πρόσβαση σε απομομονωμένες ή αστικές περιοχές.

Οι κεραίες DAP-3711 και DAP-3712 προσφέρουν ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 867 Mbps και είναι σχεδιασμένες με τεχνολογία TDMA, η οποία φιλτράρει τις παρεμβολές δημιουργώντας ένα χρονοδιάγραμμα μεταξύ του access point της κεραίας και τον client. Οι μεταδόσεις κατανέμονται ανά χρονικά διαστήματα, μειώνοντας τις παράλληλες μεταφορές δεδομένων και τις παρεμβολές, ώστε να επιτευχθεί ο μέγιστος ρυθμός μεταφοράς δεδομένων. Οι ασύρματες κεραίες της D-Link ενσωματώνουν τεχνολογίες προσωπικής και εταιρικής κρυπτογραφησης 128-bit, παρέχοντας end-to-end ασφάλεια.

, D-Link: Kεραίες ασύρματης δικτύωσης για αποστάσεις μέχρι και 20 χλμ.

Σχεδιασμένες ειδικά για να αντέχουν σε ένα ευρύ φάσμα περιβαλλοντικών συνθηκών, οι κεραιες DAP-3711 και DAP-3712 διαθέτουν ανθεκτικά περιβλήματα με πιστοποίηση IP66, για αντοχή στο νερό και στη σκόνη, ενώ περιλαμβάνουν προστασία υπέρτασης 8 kV. Είναι οι ιδανικές λύσεις για την δημιουργία δικτύων που απαιτούν αντοχή σε καιρικά φαινόμενα και αντίξοες συνθήκες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν αδιάλειπτη και ταχύτατη σύνδεση.

Οι νέες ασύρματες κεραίες υποστηρίζουν Power-over-Ethernet (PoE) και συνοδεύονται με PoE injector. Αυτό επιτρέπει στους διαχειριστές δικτύου να εγκαθιστούν γρήγορα και εύκολα συσκευές με ένα καλώδιο, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστές γραμμές τροφοδοσίας.

Κύρια Χαρακτηριστικά

• Ασύρματη σύνδεση δικτύων και συσκευών που απέχουν έως και 5 (DAP-3711) & έως 20 χιλιόμετρα (DAP-3712).
• Κατευθυντικές κεραίες υψηλής απόδοσης που παρέχουν γρήγορη, σταθερή ασύρματη κάλυψη, σε μεγάλες αποστάσεις
• Υψηλές ταχύτητες και συνεχής κάλυψη με μηδενικές πιθανές παρεμβολές μέσω της τεχνολογίας TDMA
• Αδιάβροχο και στεγανό περίβλημα με πιστοποίηση IP66 για χρήση σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες
• Η προστασία 8 kV προστατεύει το δίκτυό σας από απροσδόκητες υπερτάσεις, όπως από χτύπημα κεραυνού
• Εντυπωσιακές 5GHz ασύρματες ταχύτητες δικτύου έως και 867 Mbps
• Κρυπτογράφιση (προσωπική και εταιρική) στα 128-bit για ένα ασφαλέστερο δίκτυο

Δελτίο Τυπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panoslast

Κώστα καλησπέρα ξέρεις αν αυτές κάνουν για ασύρματο δίκτυο σε απόσταση 700-800 μέτρα όπου θέλω να μοιράσω το Internet σε 2 σπίτια?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear D-Link

D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Η D-Link με τη σειρά προϊόντων Eagle Pro AI φέρνει την έξυπνη προηγμένη δικτύωση και ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζοντας ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο δικτυο Wi-Fi.

Software D-Link

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.

Gear D-Link

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.

Gear D-Link Black Friday 2021

Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

Η Black Friday του 2021 είναι πιο κοντά από ποτέ και η DLink έρχεται να μας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να τα “χτυπήσουμε”, από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2021.