Διανομέας το έσκασε με 14 iPhone 12 Pro Max αξίας 23.000 ευρώ

iPhone 12, Διανομέας το έσκασε με 14 iPhone 12 Pro Max αξίας 23.000 ευρώ

Μία απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε στην Κίνα, όπου διανομέας αποφάσισε τελικά να το σκάσει και να πουλήσει μετά 14 iPhone 12 Pro Max αξίας 23.000 ευρώ. Ο πονηρός διανομέας, με το όνομα Tang, σκέφτηκε να ακυρώσει τις παραγγελίες που είχαν γίνει στην εταιρεία που δούλευε και να πάρει αυτός τις συσκευές.

Μία συνηθισμένη μέρα στη δουλειά λοιπόν, ο Tang είχε να παραδώσει 14 ολοκαίνουργια iPhone 12 Pro Max, συνολικής αξίας περίπου 23.000 ευρώ (CNY 180,000). Όμως, τελικά αποφάσισε να πληρώσει ενάμιση ευρώ (για τη δουλειά του) και να ακυρώσει τις παραγγελίες. Στη συνέχεια πήρε τις συσκευές και απλά εξαφανίστηκε.

Για λίγο, ο διανομέας είχε τη ζωή που ονειρεύτηκε. Το ένα iPhone 12 Pro Max το κράτησε για τον εαυτό του, με ένα ξεχρέωσε ένα χρέος που είχε, ενώ άλλα δύο τα πούλησε για 1.220 ευρώ και 900 ευρώ αντίστοιχα. Ο Tang όμως πίστευε ότι έπιασε το Τζόκερ, αφού τα λεφτά τα ξόδεψε σε shopping. Μάλιστα, νοίκιασε και μία ολοκαίνουργια BMW για να κυκλοφορεί.

Προφανώς, ο διανομέας δε μπόρεσε να χαρεί για πολύ αυτή του τη νέα, πολυτελέστατη ζωή. Οι αστυνομικοί τον έπιασαν και αναγκάστηκε να παραδώσει τα υπόλοιπα iPhone 12 Pro Max που είχε. Τώρα, θα πρέπει να αντιμετωπίσει το νόμο. Η Apple όχι μόνο έβαλε τον διανομέα στη μαύρη λίστα της, αλλά διέκοψε και τη συνεργασία της με το κατάστημα. Οπότε, σίγουρα ο Tang θα έχει να αντιμετωπίσει και τις καταγγελίες του καταστήματος.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AtiX

Έχει γίνει και με μεγάλη επιτυχία και από Έλληνες επιχειρηματίες…

μαν

με χρηματαποστολη ενοπλη πλεον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.