Διέρρευσαν δεδομένα χιλιάδων μοντέλων μέσα από δίκτυο πορνό

, Διέρρευσαν δεδομένα χιλιάδων μοντέλων μέσα από δίκτυο πορνό

Ερευνητές της vpnMentor εντόπισαν ένα porn cam affiliate δίκτυο το οποίο άφησε εκτεθειμένα 20GB εξαιρετικά ευαίσθητων δεδομένων στο Amazon S3 από μοντέλα που δούλευαν στο PussyCash.

Σε αυτές τις πληροφορίες υπήρχαν περισσότερα από 875.000 κλειδιά για διαφορετικούς τύπους αρχείων όπως βίντεο και φωτογραφίες ενώ δεν έλειψαν προσωπικές πληροφορίες για περισσότερα από 4.000 μοντέλα όπως ονόματα, φωτογραφίες ταυτότητας, αριθμούς διαβατηρίων / αναγνωριστικών, εικόνες από το δίπλωμα οδήγησης και άλλα.

Μερικά από αυτά τα δεδομένα θα μπορούσαν να είναι εκτεθειμένα στο διαδίκτυο για χρόνια ενώ υπάρχουν πρόσφατες πληροφορίες, οι οποίες ίσως εντοπίστηκαν και χρησιμοποιήθηκαν ενάντια στα μοντέλα.

Σύμφωνα με την vpnMentor, οι ερευνητές προσπάθησαν να επικοινωνίσουν με το PussyCash ωστόσο οι υπεύθυνοι δεν απάντησαν. Τα δεδομένα φαίνεται πως προστατεύθηκαν τελικά στις 9 Ιανουαρίου ενώ είναι άγνωστο αν σε αυτά είχε κάποιος άλλος πρόσβαση εκτός από τους ερευνητές της vpnMentor.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Internet AI Apple safari

iOS 18: Η Apple θέλει να βάλει browsing assistant με χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης στο Safari

H Αpple θέλει να κάνει κάτι για να ξεχωρίσει το Safari από το Chrome, το Arc, το Edge, το Opera, τον Firefox και τους άλλους ανταγωνιστές.