Διέρρευσε το ακυκλοφόρητο trailer του Mission Impossible 7

mission impossible 7, Διέρρευσε το ακυκλοφόρητο trailer του Mission Impossible 7

Το ακυκλοφόρητο trailer του Mission Impossible 7 διέρρευσε στο Reddit και η Paramount βρίσκεται σε κατάσταση πανικού.

Μέσα σε λίγες ώρες, το trailer του Mission Impossible 7 – Dead Reckoning: Part 1 ανέβηκε παντού, ωστόσο η εταιρεία παραγωγής προσπαθεί να τα κατεβάζει διαρκώς λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

Δείτε το:

MI7 trailer from LeaksAndRumors

Όπως βλέπουμε, οι σκηνές δράσης κόβουν την ανάσα και ο Tom Cruise -αγέραστος- και πάλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο. H παραγωγή είναι πολύ ακριβή και λέγεται πως η ταινία θα εντυπωσιάσει τους θαυμαστές της σειράς.

Πηγές αναφέρουν πως το trailer θα κυκλοφορήσει επίσημα μαζί με την πρεμιέρα του Top Gun: Maverick στις 26 Μαΐου.

Update: Η Paramount Pictures, απαντώντας στo leak, κυκλοφόρησε επίσημα το πρώτο trailer του Mission Impossible 7, σχεδόν ένα χρόνο πριν την κυκλοφορία του.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚΝ

James bond style. Ωραίο είναι το trailer.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet AI

Claude 3: Η Anthropic λέει ότι το νέο της ΑΙ chatbot ξεπερνά το GPT-4

Ολοένα και περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας παρουσιάζουν τα ΑΙ chatbots τους και ανταγωνίζονται για το ποιο είναι το πιο ισχυρό μοντέλο.