Disney: Χαράζει νέα πορεία για την πλατφόρμα και την τηλεόραση

Disney, Disney: Χαράζει νέα πορεία για την πλατφόρμα και την τηλεόραση

Ο ηγέτης της Disney, Bog Iger μίλησε για τη νέα στρατηγική του ψυχαγωγικού κολοσσού, τόσο στην τηλεόραση και το streaming όσο και τον κινηματογράφο.

Από τα βασικά στοιχεία της νέας στρατηγικής είναι η διαχείριση των εξόδων, έχοντας διαπιστώσει ότι έχουν σπαταληθεί υπέρογκα ποσά για projects, τα οποία δεν έφεραν τα αναμενόμενα έσοδα, ενώ θα προσέχει και τον ρυθμό με τον οποίο θα δίνει το πράσινο φως σε σειρές και ταινίες. Συγκεκριμένα η Disney θα στραφεί στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα είτε είναι projects της Marvel, της Lucasfilm και του Star Wars, είτε της Walt Disney.

“Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος που η υποστήριξη που λαμβάνω από τους δημιουργούς περιεχομένου της εταιρείας είναι αξιόλογη και πραγματική, και έρχεται με τη μορφή της μείωσης των εξόδων ανά περιεχόμενο, είτε πρόκειται για μια τηλεοπτική σειρά είτε για μια ταινία, όπου το κόστος έχει εκτοξευθεί κατακόρυφα και κατά τη γνώμη μου όχι με υποστηρικτικό τρόπο. Όλοι συμφωνούν σε αυτό”, δήλωσε ο Iger.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος που έχει περάσει κατά καιρούς από διάφορους κλάδους μέχρι να καταλήξει στην τεχνολογία, που τον "κέρδισε". Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming. Θέματα που περιλαμβάνουν αθλητισμό και τεχνολογία εμφανίζονται πάντα στο "ρεπερτόριο" του.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung: Έρχεται συσκευή Tri-Fold μέσα στη χρονιά;

Καινούργιες φήμες κυκλοφόρησαν για το φημολογούμενο Galaxy S23 FE και μια συσκευή “Tri-Fold” από τη Samsung.

Internet ChatGPT featured

ChatGPT: Πανεπιστήμιο στο Χονγκ Κονγκ εγκρίνει τη χρήση του στα μαθήματα

Πανεπιστήμιο στο Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσε ότι εγκρίνει τη χρήση από φοιτητές εργαλείων με δυνατότητα AI, όπως το ChatGPT, στα μαθήματα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 7: Έρχεται επίσημα στις 13 Απριλίου

Σύμφωνα με δημοσίευση της ROG στο Twitter, θα πραγματοποιηθεί επίσημη εκδήλωση παρουσίασης της σειράς ROG Phone 7 στις 13 Απριλίου.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi Redmi Note

Redmi Note 12 series: Φτάνει στην Ευρώπη, αυτές είναι οι τιμές

Τέσσερα μοντέλα Redmi Note 12 θα γίνουν διαθέσιμα στην Ευρώπη. Πρόκειται για τα Redmi Note 12 Pro+, Note 12 Pro και Note 12 (5G και 4G).