Disney+: H νέα λειτουργία με διαφημίσεις είναι γεγονός

Disney+ διαφημίσεις, Disney+: H νέα λειτουργία με διαφημίσεις είναι γεγονός

Το Disney+ είναι η πιο πρόσφατη υπηρεσία ροής που αύξησε την τιμή στις ΗΠΑ, φτάνοντας ακόμη και 10,99 $ το μήνα, όμως για να παραμείνετε στην φθηνότερη εκδοχή θα πρέπει να παρακολουθείτε διαφημίσεις.

Η επιλογή που υποστηρίζεται από διαφημίσεις είναι μια νέα προσθήκη για το Disney+ και ξεκινάει για πρώτη φορά στις ΗΠΑ προτού επεκταθεί και σε άλλες αγορές μέσα στο 2023. Αυτό το νέο επίπεδο, το Disney+ Basic, σας επιτρέπει να πληρώνετε λιγότερα, αλλά θα σας περιορίσουν στο τι μπορείτε να κάνετε με αυτό. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλο το περιεχόμενο όπως και στο νέο Disney+ Premium, αλλά δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες Downloads, GroupWatch ή SharePlay. Η υποστήριξη Dolby Atmos επίσης δεν θα είναι διαθέσιμη. Η Disney λέει ότι αυτές οι λειτουργίες δεν είναι διαθέσιμες κατά την κυκλοφορία, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι πρόκειται να τις φέρουν στη βασική βαθμίδα αργότερα.

Παραδόξως, το Disney+ Basic δεν είναι διαθέσιμο σε καμία συσκευή Roku, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσετε για τη συνδρομή Premium εάν αυτή είναι η συσκευή ροής σας. Δεν είναι σαφές γιατί το Roku δεν περιλαμβάνεται, αλλά δεν υπάρχει κανένα σημάδι ότι η Disney επιλύει το πρόβλημα.

Το τυπικό Disney+ Basic θα κοστίζει 7,99 $ το μήνα και αν αποφασίσετε να μην κάνετε εναλλαγή από την τρέχουσα ρύθμιση, θα μετακινηθείτε αυτόματα στο πρόγραμμα των 10,99 $.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Disney featured

Disney Plus: Ο πόλεμος στο password sharing ξεκινά τον Ιούνιο

Εάν έχετε λογαριασμό Disney Plus και μοιράζεστε τη σύνδεσή σας με φίλους και συγγενείς εκτός του σπιτιού σας, ετοιμαστείτε να ξοδέψετε.

Business Disney featured

Disney: Συγχώνευση με την Reliance στην Ινδία – Tεράστιο deal 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Reliance, ο κορυφαίος όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων της Ινδίας, και η Walt Disney ανακοίνωσαν μια σημαντική συνεργασία στην Ινδία.

Internet Disney

Disney Plus: Στα βήματα του Netflix, πολεμά το password-sharing

H Disney θα ξεκινήσει τη διαδικασία καταπολέμησης του password-sharing στην υπηρεσία της Disney Plus το ερχόμενο καλοκαίρι.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.