Disney+: Μπορεί να έχει φθηνότερη έκδοση με διαφημίσεις

Disney+, Disney+: Μπορεί να έχει φθηνότερη έκδοση με διαφημίσεις

Disney+, Disney+: Μπορεί να έχει φθηνότερη έκδοση με διαφημίσεις

Η πλατφόρμα streaming του Disney+ αναμένεται να έχει και μία φθηνότερη έκδοση διαθέσιμη, η οποία θα χρηματοδοτείται από διαφημίσεις. Η έκδοση αυτή στις ΗΠΑ εκτιμάται ότι θα έχει μηνιαίο κόστος της τάξης των 5 δολαρίων.

Η έκδοση του Disney+ στις ΗΠΑ, χωρίς τις διαφημίσεις κοστίζει 7.99 δολάρια τον μήνα, αλλά η Disney φέρεται να προσανατολίζεται προς την κατεύθυνση μίας ακόμα πιο προσιτής έκδοσης, στα 5 δολάρια τον μήνα, με την προβολή διαφημίσεων. Αρχικά, αυτή η δυνατότητα εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ, αλλά δεν αποκλείεται να διατεθεί αργότερα και στις υπόλοιπες αγορές όπου θα δραστηριοποιείται το Disney+, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα.

Τη διάθεση μίας πιο προσιτής έκδοσης με την προβολή διαφημίσεων προσφέρουν οι Paramount, Discovery, Warner Media και NBC, με το πιο προσιτό πακέτο να είναι στις ΗΠΑ στα 4.99 δολάρια τον μήνα με τις διαφημίσεις. Προφανώς, μία αντίστοιχη κίνηση από την πλευρά της Disney+ θα αυξήσει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό σε υπηρεσίες, όπως εκείνη του Netflix, που δεν έχει κάποια τέτοια επιλογή.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Ωραιες δικαιολογιες για να γλυκανουν μελλοντικη για να μην πω επερχομενη αυξηση τιμης στην ad-free συνδρομη…Το disney+ εξακολουθει να ειναι αρκετα πιο φθηνο απο το netflix παρολ’αυτα βλεπουμε οτι θα προσφερει τετοια επιλογη…Οι χασουρες απο eternals και shang-chi καπως πρεπει να αποκτηθουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Disney featured

Disney Plus: Ο πόλεμος στο password sharing ξεκινά τον Ιούνιο

Εάν έχετε λογαριασμό Disney Plus και μοιράζεστε τη σύνδεσή σας με φίλους και συγγενείς εκτός του σπιτιού σας, ετοιμαστείτε να ξοδέψετε.

Business Disney featured

Disney: Συγχώνευση με την Reliance στην Ινδία – Tεράστιο deal 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Reliance, ο κορυφαίος όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων της Ινδίας, και η Walt Disney ανακοίνωσαν μια σημαντική συνεργασία στην Ινδία.

Internet Disney

Disney Plus: Στα βήματα του Netflix, πολεμά το password-sharing

H Disney θα ξεκινήσει τη διαδικασία καταπολέμησης του password-sharing στην υπηρεσία της Disney Plus το ερχόμενο καλοκαίρι.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.