Disney+: Παρουσιάζει ντοκιμαντέρ για τον Stan Lee μέσα στο 2023

Disney+ Stan Lee, Disney+: Παρουσιάζει ντοκιμαντέρ για τον Stan Lee μέσα στο 2023

Με αφορμή τα 100 γενέθλια του Stan Lee η Marvel γνωστοποίησε ότι μέσα στο 2023 θα παρουσιάσει ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή του στην πλατφόρμα της Disney +.

Ο Lee άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 95 ετών το 2018, με την κληρονομιά του να χαρακτηρίζεται από τους πολλούς πασίγνωστους κόμικ χαρακτήρες που δημιούργησε για την Marvel Comics, όπου ξεκίνησε να δουλεύει σε ηλικία 18 ετών το 1939. Η εταιρεία άλλαξε το όνομα της το 1961 σε Marvel Comics, όταν ο Lee και ο σχεδιαστής Jack Kirby δημιούργησαν τους Fantastic Four, που κατέληξαν σε μεγάλη επιτυχία, ενώ αργότερα ήρθαν ακόμα περισσότεροι χαρακτήρες, μεταξύ των οποίων οι Hulk, Thor, Iron Man και X-Men. Ο Lee συν-δημιούργησε τον Daredevil με τον Bill Everett, και τους Doctor Strange και Spider-Man με τον Steve Ditko.

O Lee ανέβηκε σταδιακά στην ιεραρχία της Marvel και, εκτός από συγγραφέας έγινε editor, αρχισυντάκτης εκδότης και επικεφαλής. Μετά την αποχώρηση του από την εκδοτική, παρέμεινε στο προσκήνιο μέσω των ταινιών ως εκτελεστικός παραγωγός και με τα αγαπημένα σε όλους cameos του.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Disney featured

Disney Plus: Ο πόλεμος στο password sharing ξεκινά τον Ιούνιο

Εάν έχετε λογαριασμό Disney Plus και μοιράζεστε τη σύνδεσή σας με φίλους και συγγενείς εκτός του σπιτιού σας, ετοιμαστείτε να ξοδέψετε.

Business Disney featured

Disney: Συγχώνευση με την Reliance στην Ινδία – Tεράστιο deal 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Reliance, ο κορυφαίος όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων της Ινδίας, και η Walt Disney ανακοίνωσαν μια σημαντική συνεργασία στην Ινδία.

Internet Disney

Disney Plus: Στα βήματα του Netflix, πολεμά το password-sharing

H Disney θα ξεκινήσει τη διαδικασία καταπολέμησης του password-sharing στην υπηρεσία της Disney Plus το ερχόμενο καλοκαίρι.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.