Disney+: Πείτε αντίο στην κοινή χρήση κωδικού

Disney+, Disney+: Πείτε αντίο στην κοινή χρήση κωδικού

Η συνδρομητική πλατφόρμα Disney+ μετρά πάνω από 140 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, αλλά μέσα στην περασμένη χρονιά έχασε σχεδόν 20 εκατομμύρια χρήστες. Η εταιρεία παρουσίασε νέα πακέτα και αύξησε τις τιμές σε κάποια σε απάντηση, όμως τώρα προχωρά σε περισσότερες αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες στον Καναδά δεν θα μπορούν πλέον να μοιράζονται τους κωδικούς πρόσβασης και τους λογαριασμούς τους στο Disney+ με άτομα εκτός του νοικοκυριού τους. Το Disney+ απέστειλε σχετικό email στους χρήστες της, ενημερώνοντάς τους ότι από την 1η Νοεμβρίου, οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί θα περιοριστούν. Μόνο άτομα που μένουν κάτω από την ίδια στέγη θα μπορούν να παρακολουθούν τα προγράμματα της πλατφόρμας σε συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον κύριο λογαριασμό.

Ουσιαστικά το Disney+ ακολουθεί τα βήματα του Netflix, με τη διαφορά ότι το τελευταίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πληρώνουν για επιπλέον συνδρομητές που δεν μένουν στο ίδιο σπίτι. Κάτι ανάλογο δεν έχει ανακοινωθεί από το Disney+, όπως και το αν οι “ανεπιθύμητοι” χρήστες θα μπορούν να μεταφέρουν το προφίλ τους για να διατηρήσουν τη λίστα παρακολούθησης και τις προτάσεις τους ανέπαφα.

Οι αλλαγές θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από 1η Νοεμβρίου στον Καναδά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Disney featured

Disney Plus: Ο πόλεμος στο password sharing ξεκινά τον Ιούνιο

Εάν έχετε λογαριασμό Disney Plus και μοιράζεστε τη σύνδεσή σας με φίλους και συγγενείς εκτός του σπιτιού σας, ετοιμαστείτε να ξοδέψετε.

Business Disney featured

Disney: Συγχώνευση με την Reliance στην Ινδία – Tεράστιο deal 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Reliance, ο κορυφαίος όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων της Ινδίας, και η Walt Disney ανακοίνωσαν μια σημαντική συνεργασία στην Ινδία.

Internet Disney

Disney Plus: Στα βήματα του Netflix, πολεμά το password-sharing

H Disney θα ξεκινήσει τη διαδικασία καταπολέμησης του password-sharing στην υπηρεσία της Disney Plus το ερχόμενο καλοκαίρι.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.