Disney Plus και Hulu ενώνονται σε μία εφαρμογή: H beta έρχεται τον επόμενο μήνα

Disney Plus Hulu, Disney Plus και Hulu ενώνονται σε μία εφαρμογή: H beta έρχεται τον επόμενο μήνα

Η Disney ανακοίνωσε ότι σύντομα θα συγχωνεύσει τις υπηρεσίες Disney+ και Hulu σε ένα ολοκληρωμένο streaming προϊόν, με μια ενοποιημένη εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη σε έκδοση beta τον επόμενο μήνα.

Ο CEO της Disney, Bob Iger, ανακοίνωσε για πρώτη φορά το σχέδιο να ενοποιήσει τις υπηρεσίες Hulu και Disney+ σε μία εφαρμογή νωρίτερα φέτος. Η εφαρμογή αρχικά θα προσφέρεται σε εκείνους που εγγράφονται στο πακέτο Disney+ και Hulu, προσφέροντας σε αυτούς τους πελάτες μία εφαρμογή για να έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό τους. Αυτή τη στιγμή, η Disney προσφέρει ένα συνδυασμένο πακέτο που περιλαμβάνει το Disney+ και το Hulu, αλλά οι συνδρομητές πρέπει να κατεβάσουν δύο ξεχωριστές εφαρμογές. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η τιμή για την εφαρμογή, αλλά το τρέχον πακέτο Hulu και Disney+ με διαφημίσεις κοστίζει $9.99 ανά μήνα, ενώ η έκδοση χωρίς διαφημίσεις κοστίζει $19.99 ανά μήνα. Η εταιρεία έχει δηλώσει ρητά, ωστόσο, ότι και οι δύο εφαρμογές θα παραμείνουν διαθέσιμες ως αυτόνομες επιλογές.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης για τα οικονομικά αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου, ο Iger επιβεβαίωσε ότι η Disney σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την ενοποιημένη εφαρμογή στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Δεκέμβριο, με επίσημη κυκλοφορία να ακολουθήσει την άνοιξη του 2024. Σύμφωνα με τον Iger, ωστόσο, η εταιρεία μπορεί να μην δει τα πλήρη οφέλη του πακέτου μέχρι το 2025. Η έκδοση beta θα επιτρέψει στους γονείς να δημιουργήσουν προφίλ και να ελέγξουν το περιεχόμενο προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η προβολή παραμένει κατάλληλη για την ηλικία. Η Disney αναφέρει ότι ένας βασικός λόγος για την έκδοση beta είναι να δώσει χρόνο στους γονείς να πραγματοποιήσουν αυτήν τη ρύθμιση, καθώς η βιβλιοθήκη του Hulu φέρνει πολύ περιεχόμενο.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Disney ανακοίνωσε ότι θα καταβάλει πάνω από $8 δισεκατομμύρια στην Comcast για την αγορά των μετοχών της στο Hulu, κάτι που θα την καταστήσει τον αποκλειστικό ιδιοκτήτη του Hulu και θα επιτρέψει τη δημιουργία της ενοποιημένης εφαρμογής.

Η Disney πρόσθεσε σχεδόν επτά εκατομμύρια βασικούς συνδρομητές στο Disney+ το τέταρτο τρίμηνο της οικονομικής χρονιάς 2023. Η εταιρεία δηλώνει ότι τώρα η υπηρεσία ροής καταμετρά 112 εκατομμύρια συνολικούς πελάτες

Τον Οκτώβριο, η Disney αύξησε την τιμή και του Disney+ και του Hulu με σκοπό την αύξηση των εσόδων. Το Disney+ χωρίς διαφημίσεις κοστίζει πλέον $13.99 ανά μήνα, ενώ το Hulu χωρίς διαφημίσεις κοστίζει $17.99 ανά μήνα.”

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad Air

iPad Air (2024): Διαθέσιμο σε μεγέθη 11 και 13″ με τσιπ M2

Το νέο iPad Air (2024) της Apple έρχεται τώρα σε δύο μεγέθη που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν οθόνες IPS LCD Liquid Retina 60Hz.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Επίσημο με τιμή από 549 ευρώ

Η Google ολοκλήρωσε τη σειρά Pixel 8 παρουσιάζοντας το Pixel 8a, την πιο προσιτή επιλογή, με ενημερωμένη σχεδίαση.

Gear Apple featured iPad Pro

Apple 2024 iPad Pro: Με οθόνες OLED διπλής στρώσης, chipset M4 και πιο λεπτά από ποτέ

Τα iPad Pro 2024 μπορεί να είναι οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε η σειρά tablet της Apple.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.