Disney: “Kόβει” πολλές σειρές και ταινίες σε Disney+ και Hulu

Disney, Disney: “Kόβει” πολλές σειρές και ταινίες σε Disney+ και Hulu

H Disney μπαίνει στον χορό των περικοπών περιεχομένου “κόβοντας” πολλές σειρές και ταινίες από τις πλατφόρμες Disney+ και Hulu στις 26 Μαΐου.

Η λίστα των σειρών και ταινιών που δεν θα μπορούν έκτοτε να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές περιλαμβάνει το Willow, την τηλεοπτική σειρά μιας σεζόν που αποτελεί follow-up της αγαπημένης cult-κλασικής ταινίας φαντασίας του 1988 σε σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ. Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2022 αλλά δεν κέρδισε το κοινό.

Ακόμα, κόβονται τα The World According to Jeff Goldblum, μερικά ντοκιμαντέρ για τη Marvel και πολλά παιδικά προγράμματα.

Κατά την περίοδο της πανδημίας το περιεχόμενο των πλατφόρμων streaming είχε αυξηθεί πολύ, ωστόσο με το πέρας της οι επενδύσεις σε νέα προγράμματα έχουν περιοριστεί, αφού και η τηλεθέαση μειώθηκε.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Disney featured

Disney: Συγχώνευση με την Reliance στην Ινδία – Tεράστιο deal 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Reliance, ο κορυφαίος όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων της Ινδίας, και η Walt Disney ανακοίνωσαν μια σημαντική συνεργασία στην Ινδία.

Internet Disney

Disney Plus: Στα βήματα του Netflix, πολεμά το password-sharing

H Disney θα ξεκινήσει τη διαδικασία καταπολέμησης του password-sharing στην υπηρεσία της Disney Plus το ερχόμενο καλοκαίρι.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.

Internet Disney Netflix

Netflix: Φέρνει τα θρυλικά Lost και Prison Break μαζί με 12 ακόμα δημοφιλείς σειρές της Disney

Η Disney σχεδιάζει να κάνει μεγάλες αλλαγές στον τομέα του streaming το επόμενο χρονικό διάστημα και φαίνονται καλές!