Disney+ στην Ελλάδα: Προσφορά 12 μήνες με 71.50 ευρώ

Disney+, Disney+ στην Ελλάδα: Προσφορά 12 μήνες με 71.50 ευρώ

Ξεκινώντας από σήμερα, οι fans μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να επωφεληθούν από την αποκλειστική προσφορά γνωριμίας για συνδρομή στο Disney+ στην Ελλάδα. Η ετήσια προσφορά σημαίνει ότι, οι fans μπορούν να απολαύσουν 12 μήνες Disney+ στην τιμή των 8, βάσει τιμής για μηνιαία συνδρομή που ισχύει κατά την έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας.

Η προ-εγγραφή για την αποκλειστική προσφορά γνωριμίας θα είναι διαθέσιμη έως και τις 13 Ιουνίου 2022, μια ημέρα πριν την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Disney+ και πρέπει να εξαργυρωθεί έως τις 26 Ιουνίου 2022.

Η streaming υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου 2022. Το βασικό κόστος συνδρομής διαμορφώνεται σε 8,99 € για μηνιαία συνδρομή, ή 89,90 € για ετήσια συνδρομή.

Μετά από 12 μήνες, η συνδρομή θα ανανεωθεί αυτόματα στην τότε τρέχουσα τιμή ετήσιας συνδρομής, εκτός αν ακυρωθεί.

Πώς μπορείτε να εγγραφείτε για την προσφορά

Οι ενδιαφερόμενοι, για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, θα πρέπει να επισκεφθούν το www.disneyplus.com όπου μπορούν επίσης να διαβάσουν τους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις της προσφοράς.

Από την ημέρα της επίσημης έναρξης λειτουργίας (14 Ιουνίου 2022), όσοι έχουν δηλώσει ενδιαφέρον θα λάβουν ένα link με την αποκλειστική προσφορά. Όσοι λάβουν την αποκλειστική προσφορά γνωριμίας, θα μπορούν να την εξαργυρώσουν έως και τις 26 Ιουνίου 2022.

Η συγκεκριμένη προσφορά γνωριμίας θα είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους προ-εγγραφούν και δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τα μεσάνυχτα στις 13 Ιουνίου 2022, που προηγείται της ημέρας της επίσημης έναρξης λειτουργίας.

Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στις διάσημες σειρές του Star Wars «The Book of Boba Fett» και «The Mandalorian», από τον δημιουργό και executive producer Jon Favreau, καθώς και στην πολυαναμενόμενη σειρά «Obi-Wan Kenobi». Επίσης, θα είναι διαθέσιμη η σειρά των Marvel Studios «Moon Knight», με πρωταγωνιστή τον Oscar Isaac ως Steven Grant, έναν ήρεμο υπάλληλο σε κατάστημα με είδη δώρων, που έρχεται αντιμέτωπος με ψυχολογικά μπλακάουτ και αναμνήσεις από μια άλλη ζωή, αλλά και η υποψήφια ταινία για Όσκαρ «O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών».

Οι συνδρομητές θα μπορούν, επίσης, να απολαύσουν την υποψήφια για Όσκαρ, ταινία «Λούκα» των Disney και Pixar, το βραβευμένο με Όσκαρ «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» των Walt Disney Animation Studios, που αφηγείται την ιστορία μιας ιδιαίτερης οικογένειας, των Μαδριγάλ, καθώς και το βραβευμένο με Όσκαρ «Κρουέλα», με πρωταγωνίστρια την Emma Stone ως τη θρυλική Cruella de Vil.

Στο περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τίτλους όπως την επιτυχημένη, πρωτότυπη κωμική σειρά «Only Murders, in the Building», τις limited series «The Kardashians», «Pam & Tommy» και «Queens», όπως επίσης το «The Simpsons» και τους παλαιότερους κύκλους των «Grey’s Anatomy», «9-1-1» και «Blackish». Ακόμη, από το National Geographic, θα είναι διαθέσιμη η εκπομπή «Ο Κόσμος Σύμφωνα με τον Τζεφ Γκόλντμπλουμ» και το βραβευμένο με Όσκαρ ντοκιμαντέρ «Free Solo».

Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας, εμπειρία θέασης, προβολή ταυτόχρονα σε έως και τέσσερις συσκευές, απεριόριστες λήψεις σε έως και δέκα συσκευές, ποιότητα προβολής IMAX σε επιλεγμένους τίτλους καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας έως και επτά διαφορετικών προφίλ, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας για τους γονείς να δημιουργήσουν Παιδικά Προφίλ που διαθέτουν εύκολη περιήγηση και περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά, για πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

Δελτίο Τύπου

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GREG

Μεγάλο αρνητικό είναι ότι ουσιαστικά σου ζητούν πληρωμή ολόκληρης της σεζόν μπροστά και συνεχίζει να είναι αρνητικό ακόμα και αν σου κάνουν έκπτωση. Επίσης αν δεν κάνω λάθος στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης η συνδρομή ξεκινάει από τα 6.99€, τι έγινε στην Ελλάδα έχουμε μισθούς Ελβετίας και δεν το γνωρίζω και πρέπει να πληρώνουμε τα πάντα ακριβότερα ??? Τι στο μπιπ φταίει σε αυτήν την χώρα και τα πληρώνουμε όλα ακριβότερα ??? παράδειγμα πληρώνουμε 13.99€ το Netflix στην Ελλάδα την ώρα που ο Τούρκος γείτονας πληρώνει 7.99€ αν θυμάμαι σωστά το ποσό.

Σοφια

Στην Γερμανία το Disney+ κοστίζει 8,99€/το μήνα κ 89,99€ για όλο το χρόνο. Όταν ξεκίνησε πριν σχεδόν 2 χρόνια είχε 6,99€ κ 59€ για τον πρώτο χρόνο.

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα Σοφία, σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

Νικος

Είναι 14 του μήνα και παρόλη την προεγγραφή δεν εμφανίζεται κανένα email με εκπτωτικό λινκ

Κώστας Βλαχάκης

Καλημερα, από ότι γνωρίζω η διαδικασία έχει ως εξης:
Έρχεται το email με την προσφορά του ενός έτους.
Κάνεις εγγραφή και πληρωμή.
Λαμβάνεις την εφαρμογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.