Η Domino’s καινοτομεί στην πίτσα με έξυπνες τεχνολογικές εφαρμογές

Dominos pizza τεχνολογία εφαρμογές πίτσα, Η Domino’s καινοτομεί στην πίτσα με έξυπνες τεχνολογικές εφαρμογές

Η Domino’s Pizza είναι το πρώτο brand name στον τομέα της εστίασης το οποίο μέσω πλατφόρμας κινητής τηλεφωνίας θα κάνει την παραγγελία μίας πίτσας περισσότερο αυτοματοποιημένη και βολική.

Η πλατφόρμα με την ονομασία IFTTT (If this, then that) θα επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν μικρές εφαρμογές οι οποίες θα έχουν σαν αποτέλεσμα μία αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ εντολών και έξυπνων τεχνολογικών συσκευών.

Μερικές εφαρμογές είναι η αποστολή μηνύματος στο κινητό όταν η πίτσα είναι έτοιμη προς παράδοση, ή ακόμα η ενεργοποίηση της ρομποτικής σας σκούπας και η ενεργοποίηση των φώτων στην βεράντα σας για την παράδοση.

Η Domino’s έχει ετοιμάσει βίντεο με οδηγίες σχετικά με τη χρήση της πλατφόρμας IFTTT, ενώ η ίδια πλατφόρμα είναι δείγμα της τεχνολογικής προσέγγισης της εταιρίας καθώς αναμένονται και άλλες εφαρμογές σύντομα.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Domino's Pizza Drones Star

H Domino’s ξεκινά την παράδοση πίτσας με drones

Ποιος να φανταζόταν πριν από λίγα χρόνια ότι τα drones θα έμπαιναν για τα καλά στη ζωή μας και δεν θα χρησιμοποιούνταν μόνο από όσους ασχολούνται με τη φωτογραφία. Η Domino’s έχει σκεφτεί μια άλλη εναλλακτική προκειμένου να έρθει η παραγγελία σου στην ώρα της.

Gear Domino's Pizza Star

DRU: Η Domino’s θα χρησιμοποιεί robot για την παράδοση πίτσας

Η Domino’s πειραματίζεται με ένα νέο project στο οποίο χρησιμοποιεί robot για να φέρει την παραγγελία σου στην πόρτα. Η δοκιμή ξεκινά από τη Ν. Ζηλανδία και η Domino’s περιγράφει το robot ως το “πρώτο αυτόνομο όχημα παράδοσης πίτσας στον κόσμο”.

Software application applications apps

Domino’s Pizza, Παραγγελίες από το iPhone και την hol TV

Πίτσα, μπάλα και καράτε ακούμε να λέει ο Λέλος σε γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση. Εδώ έχουμε πίτσα, μπάλα και ίντερνετ με την παραγγελία πίτσας από την αλυσίδα Domino’s να μπορεί να γίνει είτε on-the-go μέσα από το iPhone σου με έκπτωση 40% είτε μέσα από την τηλεόρασή σου με έκπτωση 50% αν είσαι συνδρομητής της hol […]

Smartphones Domino's Pizza

Domino’s Pizza, Οι Βρετανοί αυξάνουν τον αριθμό παραγγελιών από το κινητό τους

Η Domino’s Pizza στο Ηνωμένο Βασίλειο με την ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει κάτι που είναι πλέον εμφανές στην καθημερινότητά μας, αλλά είναι πάντοτε χρήσιμο να έρχονται και επίσημα στοιχεία για να το επιβεβαιώνουν. Κάνουμε ολοένα και περισσότερα πράγματα από το κινητό μας τηλέφωνο, κάτι που για την Domino’s αντιστοιχεί σε ένα ποσοστό 18% του συνολικού αριθμού […]