Δωρέαν WiFi σε 3 πλατείες της Λάρισας με ταχύτητες έως και 200Mbps

Λάρισα WiFi δωρεάν, Δωρέαν WiFi σε 3 πλατείες της Λάρισας με ταχύτητες έως και 200Mbps

Λάρισα WiFi δωρεάν, Δωρέαν WiFi σε 3 πλατείες της Λάρισας με ταχύτητες έως και 200Mbps

Μετά την Αττική και την Καλαμάτα, ολοκληρώθηκε το δίκτυο οπτικών ινών της WIND στην Λάρισα και παραδόθηκαν 35.000 νέες εγκατεστημένες γραμμές, έτοιμες να προσφέρουν στους χρήστες την εμπειρία της σύνδεσης στο διαδίκτυο με υπερ υψηλές ταχύτητες.

Οι κάτοικοι θα απολαμβάνουν ταχύτητες 100Mbps, 200Mbps, και στην περίπτωση της οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι έως 1Gbps βιώνοντας μια πολύ διαφορετική εμπειρία συνδεσιμότητας σε σύγκριση με τις μέχρι τώρα ταχύτητες έως 24 Mbps (ADSL).

Προκειμένου όλοι οι πολίτες να γνωρίσουν και να απολαύσουν τις δυνατότητες του νέου δικτύου οπτικών ινών, η WIND σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων, εγκατέστησε δωρεάν Wi-Fi σε 3 κεντρικά σημεία της πόλης, Κεντρική Πλατεία (Δημαρχείου), Πάρκο Αλκαζάρ, Πάρκο Αγίου Αντωνίου.
Συγκεκριμένα κάθε WiFi hotspot τροφοδοτείται απευθείας με οπτική ίνα ταχύτητας 200 Mbps μέσω του δικτύου FttH GPON της WIND Ελλάς.

Το δίκτυο Wi-Fi διαχειρίζεται και εποπτεύεται με κεντρικό διαχειριστικό σύστημα έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σωστή και αδιάλειπτη λειτουργία του. Ήδη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του, το δίκτυο εξυπηρετεί καθημερινά πάνω από 500 πολίτες προσφέροντας ελεύθερη πρόσβαση με ταχύτητες έως 200 Mbps καλύπτοντας πλήρως τις προαναφερόμενες θέσεις.

Το συνολικό επενδυτικό σχέδιο της WIND Ελλάς για την ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών θα καλύψει ως και 500.000 γραμμές σε επιλεγμένες γεωγραφικές περιοχές ανά την Ελλάδα (Αττική, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και άλλες) συμπεριλαμβάνοντας και περιοχές όπου η οπτική ίνα θα φτάνει ως το σπίτι του χρήστη.
Οι υποδομές νέας γενιάς που θα δημιουργηθούν στις περιοχές αυτές θα αξιοποιήσουν όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες οπτικών ινών (vectoring, super vectoring, G.fast & FttH) και είναι μέρος του 5ετούς επενδυτικού πλάνου της WIND Ελλάς για NGA σε κινητή και σταθερή, ύψους 500 εκατ. ευρώ.

Δελτίο Τύπου

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jimm

Εγω που δουλευω στην τεχνικη υποστηριξη της wind, ζητημα να με εχουν καλεσει 3-4 φορες για FTT-Χ-…το 80% των πελατων «WIND» απ οτι βλεπω εχουν ακομα ADSL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.