Ποιο είναι το καλύτερο Double Play της αγοράς; [community]

Συνεχίζονται οι συζητήσεις όπου η μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog αυτοοργανώνεται και δίνει απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες των μελών της. Σε αυτή εδώ τη συζητήση θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τα θετικά αλλά και τα προβλήματα των εταιρειών σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ. Με ποιο πακέτο Double Play έχετε μείνει ευχαριστημένοι;

Τι ταχύτητα πιάνετε; Είστε ευχαριστημένοι από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Τι θα προτείνατε σε άλλους φίλους που ετοιμάζονται να ανανεώσουν το πακέτο τους ή θα βάλουν για πρώτη φορά ίντερνετ και σταθερό τηλέφωνο;

Στα σχόλιά σας καλό θα είναι να αναφέρετε περιοχή, το πακέτο που έχετε, τι περιλαμβάνει, πόσο πληρώνετε και αν είστε ευχαριστημένοι. Η τεχνολογία μας ενώνει και δίνει απαντήσεις.

πακέτα double play, Ποιο είναι το καλύτερο Double Play της αγοράς; [community]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

83 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tek

να βάλουμε τον παράγοντα τιμή, τότε κανένα.
από εξυπηρέτηση είναι πάνω κάτω τα ίδια, ανάλογα ποιόν θα πετύχεις, η πλειοψηφία πάντως από τους εργαζόμενους είναι παπαγαλάκια σε αυτά που ξέρουν/θα σου πουν.
η ταχύτητα είναι τραγική κατά μέσον όρο. πιστεύω πως κυμαινόμαστε στα 6-8 Mbit, για την επαρχεία ούτε λόγος εκεί πιστεύω είναι στο 4άρι.

Than

Αυτή τη στιγμή η Cyta θα έλεγα γιατι δίνει 24αρα και σταθερό(απεριοριςτα σταθερά και λεπτά προς κινητά) με 17 ευρω το μήνα. Η ταχύτητα φτάνει τα 18Mbps

vspy

Τα τελευταία 3 χρόνια έχω χρησιμοποιήσει OTE και HOL. Η HOL είναι πιο οικονομική και μάλιστα για μεγαλύτερες ταχύτητες (μου δίνει περίπου 5 Mbps ενώ ο OTE για να με πάει πάνω από 2 Mbps ήθελε ακόμα περισσότερα από τα ήδη πολλά που έπαιρνε).

Πάντως είναι τραγικό ότι αυτή (5 Mbps) είναι η μέγιστη ταχύτητα (ανεξαρτήτως παρόχου) που μπορώ να έχω εν έτει 2014 (βρίσκομαι στο Π. Φάληρο). Στην τελική αν δε μπορούν να παρέχουν αξιοπρεπείς και σύγχρονες υπηρεσίες σε κάποιες περιοχές/γειτονιές ας τις παρέχουν δωρεάν μέχρι να αναβαθμίσουν το δίκτυο τους και όχι να είμαστε συνδρομητές Β’ κατηγορίας που τα σκάνε κανονικά.

kostas

Κατοικος εξωτερικου με 55 ευρω τον μηνα απεριοριστα τηλεφωνηματα 2000 λεπτα προς ολοι την ευρωπη και 55mbps ιντερνετ.οσοι πατε βελγιο να μεινετε πατε στην VOO

ntinosMD

Ote … 39,90 με απεριοριστα σταθερα , 30λεπτα κινητα, 1500 εξωτερικο κ 24 ( θεωρητικο ) κ πιανω 8αρι συν fullpack ote tv. Σαν πακετο πιστευω παιζει σε λογικα πλαισια. Forthnet π ημουν πριν εβγαινε περισσοτερο με max 4αρι ιντερνετ ενω χρεωνομουν 24αρι κ διχως την κατα τ αλλα αθλια nova tv …

Vasilis

@kostas το λες , λες και θα πάμε να μείνουμε Θεσσαλονίκη ρε φιλαράκο…εισαι εντελώς εκτός θέματος και μάλλον πρέπει να το δεις αυτο….οποτε με το καλό ξανάρθεις στην ελλαδιτσα γράψε σε αυτο το topic ποιον πάροχο προτιμάς….φιλικά….
Τωρα όσον αφορά το θέμα μας, εαν κάποιος προτιμά συνδρομητική TV τοτε με ενα οικονομικό πακέτο έρχεται στα 45€ τον μήνα περίπου σε ote….και εχει και TV και double play σε 24 θεωρητικό, 8-11 πραγματικό αλλα σταθερό χωρίς διακυμάνσεις και κοψίματα στο Ίντερνετ….
Εαν ομως αδιαφορεί για ote TV τοτε η hol με 20€/μήνα ειναι μονόδρομος με απεριόριστα τηλέφωνα και Ίντερνετ παρόμοια ταχύτητα , λιγο καλύτερη απο ΟΤΕ, ομως σε εμένα , Αγια ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , ειχε πολλα προβλήματα με επανεκκινήσεις του ρουτερ, ασταθής ταχύτητες κλπ ετσι έβαλα ΟΤΕ και απο τοτε ειμαι ήσυχος…όσον αφορά εξυπηρέτηση πολυ μέτρια πράγματα, μεγάλες αναμονές όλοι τους….
αυτα….

Βασίλειος

Hol σπίτι και Vodafone εταιρικό σε όλα τα καταστήματα και είμαστε απεριόριστα ευχαριστημένοι.

Το τμήμα εξυπ/σης πελατών είναι άριστο και λύνει (αν μπορεί) το πρόβλημα άμεσα.

2 φορές δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι και την επόμενη και στις 2, α) είχα τον τεχνικό σπίτι β) είχα καινούριο router σε 2 εργάσιμες

Costas

Ότι πληρώνεις παίρνεις. ΟΤΕ για σταθερή και χαμηλό ping γραμμή! όλοι οι άλλοι πουλάνε αέρα και φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Γιαννης

Forthnet έχω nova απεριόριστα σταθερά και 24 με 30 ευρώ το ίντερνετ εδώ (λαμια) πιάνει 16 mbps πιστεύω αρκετά καλά !

nionios4

οτε d,play απεριοριστο internet 24 (θεωριτικα) απεριοριστα σταθερα και 30 λεπτα προς κινητα και δωρεαν αναγνωριση κλησεων και οτε tv full pack kai 15% εκπτωση στο κινητο ,περιπου στα 32 ευρω,πολυ καλα νομιζω 🙂

athanton

Μου φαίνεται πολύ κλάψα πέφτει χωρίς λόγο…
Φέτος είμαι στη Σκόπελο και με 24 του οτε πιάνω μέχρι 18 mbps.
Πέρυσι στα Τρίκαλα με 22 ευρό ειχα cyta 8 mbps έπιανα μόνιμα και τα 8, ποτέ δεν έπεφτε ούτε στα 7,5…
Μεγάλωσα Βόλο όπου αρχικά με οτε και μετα με hol και τωρα έχουν wind με συνδέσεις 2,4,8 mbps και πάντα ελάχιστη απώλεια. ..
Δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλα επαρχεία ειμαστε μια χαρά…
Και απο φίλους μου που μενουν Ζωγράφου πάντως με Vodafone σφαίρα πάει. ..

Petros

Στην μία γραμμή στο σπίτι έχουμε HOL και HOL TV! Πάρα πολύ ευχαριστημένοι! Ίντερνετ άψογο και γρήγορο!

Στην δεύτερη γραμμή στο σπίτι έχουμε Wind! Η χειρότερη όλων! Είναι μεν πιο γρήγορη από την HOL σε ταχύτητα ωστόσο κόβεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ και μας σπάει τα νεύρα, ενώ δυσκολεύεται και στο να πάρει τηλέφωνο!

Andrew

OTE (20€/μήνα) μόνο internet 24mbps μέγιστο θεωρητικό, καθημερινά ~11,5mbps. Ποτέ δεν το έχω πρατηρήσει κάτω απο τα 8, και είναι πολύ σταθερό. Η τεχνική υποστήριξη κάνει ότι μπορεί, αλλα τις λείπει η εξειδίκευση. Όταν έχεις θέματα και ερωτήσεις που ξεπερνάνε τον μέσο χρήστη που απλα σερφάρει, δύσκολα θα σου απαντήσουν, γιατι απλα δεν ξέρουν. Και επίσης τα router του είναι αρκετά τις πλάκας. Ιδίως άμα έχεις κάποιου είδους οικιακό δίκτυο, γονατίζουν εύκολα. Κατα τ αλλα είμαι πλήρως ευχαριστημένος.

Παναγιώτης Μπιλάλης

Τα τελευταία χρόνια έχω συνδεθεί με ΟΤΕ, HOL & WIND. Η “καλύτερη”, για μένα, είναι, με μικρή διαφορά απο όλες τις εταιρείες, η WIND. Το πακέτο που έχω είναι το οικονομικό double play με 20€ το μήνα. Περιέχει, απεριόριστα σταθερά, 300′ σε κινητά & ίντερνετ με ταχύτητα 12,5-16 Mbps πραγματικά. Με επιπλέον 10€ /μήνα έχεις VDSL με ταχύτητα 36-37 Mbps πραγματικά ( ενσύρματα & ασύρματα). Οι παραπάνω εταιρίες που είχα πριν, δεν ξεπερνούσαν τα 9-11 Mbps. Σχετικά καλοί στην εξυπηρέτηση. Σε αντίθεση με τον ΟΤΕ που έχει καβαλήσει? κάποιο καλάμι ( ποιό, δεν ξέρω). Η HOL είναι μικροαπατεώνες και με μέτρια εξυπηρέτηση ( ίδιες τιμές όμως με την WIND). Η cyta με τις παροχές αυτές είναι συνολικά Λίγο ακριβότερη. Για όποιον θέλει με λιγα χρήματα παραπάνω μπορεί να βάλει forthnet με nova μαζί.

kostas

@vasilis να κοιταξω τι?ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη οποτε παρε το σχολιο μου σαν απλη ενημερωση

Mike neraki

HOL 17€ το μήνα απεριόριστα σταθερά Ελλάδα 300 λεπτά κινητά και IInternet 24mbps. Ταχύτητα συγχρονισμού ρουτερ 14mbps περιοχή Πειραιάς. Ευχαριστημενος από εξυπηρέτηση και σταθερό Internet χωρίς προβλήματα. Πιστεύω ότι είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.

Γιώργος Γκ

Δεν μπορω να μιλήσω για την καλύτερη εταιρία διότι όλες είναι στα ίδια χάλια… Είναι αδύνατο να πληρωνεις τοσα λευτα χωρίς να εχεις παροχές σε αντίθεση με το εξωτερικο που έχουν μισές τιμες σε σχέση με την Ελλάδα για ίδιες και γρηγορότερες ταχυτητες!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΖΑΝΙΔΟΥ (ΣΧΙΖΑ )

ote 2play ,24 mbps ,απεριοριστα σταθερά, υπεραστικά και πληρώνω τα άντερά μου……ευχαριστημένη μεν απο ποιότητα κλήσεων και ίντερνετ…αλλα η τιμή …τσουχτερή…πληρώνω σχεδον ένα κατοστάρι το 2μηνο. Σκέφτομαι να αλλάξω σε cyta, γιατί forthnet που έχει η κουμπάρα μου…όταν ”φυσάει” , δεν έχει ιντερνετ και κλέινει η γραμμή. (περιοχή Νίκαια ), Α…ξέχασα να στολίσω τον Οτέ…για το θέμα μόντεμ….δίνουν κάτι μόντεμ της πλάκας…και άμα σου βγεί ελλατωματικο…άντε να βγάλεις άκρη.

Φώτης

Επί σειρά ετών πλήρωνα στον ΟΤΕ τουλάχιστον 90 ευρώ τι δίμηνο. Φοβόμουν να αλλάξω πάροχο γιατί άκουγα διάφορα. Αποφάσισα τελικά το 2013, πήγα στη WIND για ένα χρόνο με 20 ευρώ το μήνα. Η μετάβαση ήταν βελούδινη με το μόντεμ και τους κωδικούς του ΟΤΕ, με την ίδια ταχύτητα που είχα και πριν (10 mbps), χωρίς διακοπή ούτε μια ώρα (περιοχή Άνω Λιοσίων). Εφέτος επειδή η WIND άργησε να μου κάνει αντιπροσφορά (εκ των υστέρων μου πρόσφερε 17 ευρώ το μήνα για 2 χρόνια), γύρισα πάλι ΟΤΕ με 24,5 το μήνα για 1 έτος. Το παράδοξο ήταν ότι στο ίδιο μόντεμ που είχα από την προηγούμενη συνδρομή μου στον ΟΤΕ και δεν είχα πρόβλημα με WIND τώρα έπρεπε να κάνω νέες ρυθμίσεις. Το θέμα είναι ότι ο ΟΤΕ λόγω κανόνων ανταγωνισμού δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να “πέσει” κάτω από τον ανταγωνισμό. Τελικά η ετήσια αλλαγή παρόχου δε συμφέρει και τόσο γιατί πρέπει να υπολογίζουμε και το τέλος μεταφοράς, εκτός αν το διαπραγματευτεί κανείς και το πάρει ως δώρο.

Kabamaru

@nionios4 , @ntinoMD , @vasilis πείτε μου λίγο πως πετύχατε τέτοια τιμη στον ΟΤΕ με ολα αυτά μαζι; 32-45€ για full pack, απεριόριστα σταθερά και 24mbps;; Εγω (στη Θηβα) δίνω τόσα για double play 24. Συγκεκριμένα, 36,90€ Καθε μήνα χωρις ΟΤΕ tv. Απο ταχύτητα και τηλεφωνική εξυπηρετηση, αρκετά καλα. Το μονο προβλημα που εχω ειναι πως κανει επανεκκινήσεις το ρουτερ μονο του (τουλαχιστον 1 φορά την εβδομάδα) και πολλες φορες κόβεται το σημα απο το laptop οταν βλέπω βιντεο απο το κινητο.

Bill

Wind vdsl με 40Ε/μηνα απεριοριστα τηλεφωνηματα +40Mbps σταθερη ταχυτητα. Απολυτα ικανοποιημενος. Γενικα και απο φιλους που εχω ρωτηςει το vdsl στα βορεια προαστια της Αθηνας πεταει, για αλλες περιοχες δεν ξερω.

unlim21

HOL απεριόριστα εσωτερικού με adsl στα 18Mbps (πραγματικά. Παίζει βέβαια ρόλο πόσο κοντά είσαι στο κέντρο της περιοχής σου) με 240 λεπτα προς κινητά. Δίνω 17 ευρώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η παροχή υπηρεσιών (τηλεφωνικό κλπ.) είναι πολύ βελτιωμένη τα τελευταία χρόνια. Αν ήθελα και απεριόριστα Ευρώπη-Αμερική θα πήγαινα στα 22 ευρώ.

Χρήστος

Εγω :

ΟΤΕ Double Play 4 με 4αρα συνδεση την οποια πιανω παντα στο μαξ και 240′ προς σταθερα + 30′ προς κινητα. Βγαινει (αν δεν κανω λαθος) περι τα 50 ευρω το διμηνο.

Γενικα ειμαι ευχαριστημενος με την ποιοτητα. Μονο το τελευταιο εξαμηνο εχω ενα θεμα με το ιντερνετ. Καποιες φορες (αλλοτε συχνα αλλοτε καθολου ) κοβεται το ιντερνετ. Εχω παρει την εξυπηρετηση και κατι κανουν. Περναει κανα διμηνο χωρις προβληματα και μετα παλι τα ιδια. Παλια που ειχα 2αρα δεν ειχα κανενα τετοιο προβλημα.

Παντως τον Μαρτη σκεφτομαι να βαλω HOL ενα πακετο με 24αρα συνδεση και 300′ προς σταθερα ή κινητα με 19 ευρω τον μηνα κυριως λογω τιμης. Αυτο που δεν ξερω αν ισχυει ειναι οτι στην πολη μου (Καρπενησι) η HOL δεν εχει δικο της δικτυο αλλα νοικιαζει απο τον ΟΤΕ. Παντως προς το παρον εχω δυο φιλους που εχουν ηδη βαλει και λενε πως δεν ειχαν προβληματα…

Φιλος :

Εχει 24αρα συνδεση (δεν ξερω τι εχει τηλεφωνια) και ειναι περι τα 3 Km απο τον ΟΤΕ. Εχει μονιμα 18 Mbit. Αλλα δινει ενα σκασμο λεφτα…

kostas

Περιοχή ζωγραφου, cyta εδώ και δυο χρόνια και ειμαι παρα πολύ ευχαριστημένος. Πληρώνω 22€ το μήνα με ταχύτητα 8αρα ( η γραμμή μου έχει μέγιστη ταχύτητα τα 14) απερίσπαστα σταθερά στην Ελλάδα, 90′ κινητά και το Cyta vision + πακέτο ψυχαγωγίας.
Άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

bobo1704

Εγώ έχω HOL 2play Ευέλικτο 300 με 24άρα γραμμή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τη HOL. Και όσον αφορά τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση και την τιμή στα 19 ευρώ. Συγχρονίζω στα 18 – 20 Mbps στην περιοχή του Βελεστίνου (έξω απο το Βόλο). Βέβαια η απόστασή μου απο το ΚΑΦΑΟ είναι ~500 μέτρα μόνο, αλλά προσωπικά συνιστώ τη HOL γιατί πραγματικά κάνει καλή δουλειά…

giannis

To καλύτερο και πιο φθηνό double play το έχει η forthnet που πληρώνεις 25 ευρώ με 12 ώρες ομιλία από σταθερό σε κινητό δωρεάν , 24 mbps internet και η τιμή δεν αλλάζει όταν το συμβόλαιο λήξει

Tom

Εχω το προγραμμα του bobο1704 ακριβως απο πανω και εχω να πω οτι πιανω γυρω στα 14-15 mbps σε καθε περιπτωση και μερικες φορες πιανω 17-18. Απο εξυπηρετηση ειμαι ευχαριστημενος και θεωρω οτι η HOL εχει απο τις καλυτερες. Παντως ειμαι απογοητευμενος απο τις γραμμες μιας και και ειμαι διπλα στον ΟΤΕ και λογω κακης ποιοτητας καλωδιωσεων δεν μπορω να πιανω μονιμα 18 παρα μονο καποιες φορες. Η HOL κανει οτι μπορει αλλα το δικτυο δεν ειναι καλης ποιοτητας. Περιοχη Ν. Κοσμου.

Σακης

Ειχα 2 χρόνια forthnet και εφτασε να πιανει μεχρι 6 Μbps. Μια ωραια πρωια κλειδωσε ξαφνικα στα 3,8 και απο τοτε εμεινε εκει (δεν μπηκα καν στον κοπο να διαμαρτυρηθω (αν επιανα και ποτε γραμμη))

Πριν ενα μηνα μας ειπε ενας φιλος οτι στη γειτονια μου(γυρω στα 60μ αποσταση) θα ενεργοποιηθει το καφαο με τις vdsl συνδεσεις του ΟΤΕ και οτι μαζι μ αυτες θα αναβαθμιστουν και οι 24αρες και ετσι εκανα την αλλαγη μαζι με ΟΤΕtv ,απεριοριστα αστικα , υπεραστικα , 600 λεπτα προς κινητα , στα 42 ευρω. Τωρα κλειδωνει στα 19 Mbps με ping γυρω στα 15 με 20. Το μονο που δεν συνδεσα ηταν το router του ΟΤΕ (zte) το οποιο ειναι χειροτερο απο το thomson που εδινε h forthnet.

H περιοχη μου ειναι η πολη της Ροδου

sannad

Είχα Wind double play στη μανα μου από όταν ήταν Tellas, και μετά στο δικό μου σπίτι πήρα γραμμή Wind με δικό της νούμερο, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος πιάνω 12-16mbps, δε μου έχει πέσει στα τόσα χρόνια ούτε μια φορά! Εξυπηρέτηση αρκετά καλή και πέρυσι που είχαμε ένα πρόβλημα στην περιοχή μου και δεν είχε κανένας τηλέφωνο μέχρι όταν αποκαταστάθηκε το πρόβλημα από τον ΟΤΕ μου πιστώσανε όλο το διάστημα που δεν είχα τηλέφωνο και ιντερνετ χωρίς να φταίνε αυτοί. Έχω και κινητό και ο συνδυασμός φυσάει!

Jim

Εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος στην wind. Έχω wind double play. Αρχικά το Ίντερνετ ήταν
12-15mbps. Αργότερα κατέβηκε στα 5-7 Mbps και πολυ είπα. Επίσης εχώ φέρει πάνω από τρεις φορές ειδικό στο σπίτι μου

geo123

πόσο αστείο μου φαίνεται είμαι στα εργαστήρια πληροφορικής του Π.Αιγαίου στην Σάμο και αυτή την στιγμή έχω internet στο 1gbps

Βασίλης

Έχω το triple play της forthnet με απεριοριστα σταθερά ,12 ώρες σε κινητά ( Δυστυχώς δεν το δίνει τώρα σε νέους συνδρομητές) , internet και nova cinemapack με 39′,90€ το μήνα.

Kostas

Double play της Forthnet με 20/μήνα και απεριόριστα σταθερά έχω εγώ και τρέχει με πολύ καλές ταχύτητες για τα Κ. Πατήσια που γίνεται χαμός. Minimum 12mbps. Tώρα έχει βγάλει και για νέους συνδρομητές με έξτρα 12 ώρες προς κινητά κάθε μήνα που πιστεύω συμφέρει ακόμα περισσότερο αφού είναι με μόλις 25/μήνα

Panagiotis G.

Όχι επειδή δουλεύω στον ΟΤΕ αλλά και το double play παίζει μια χαρά με συγχρονισμό στα 19 στην Καλλιθέα και από την cosmote είμαι απόλυτα ικανοποιημενος και ειδικά στην επαρχία έχει το καλύτερο σήμα

Θοδωρής Χ.

OTE Double play, με 240′ προς σταθερά και 30′ προς κινητή. Θεωρητικά 24mbps internet, αλλά η ταχύτητα παίζει από 9.80 έως 10.35 Περιοχή Γιαννιτσά, Πέλλα.
Πριν ήμουν στη Cyta, η οποία με διαβεβαίωσε ότι υπάρχει VDSL στην περιοχή μου αλλά έπιανα με το ζόρι 3 mbps. Στο χρόνο επάνω έκανα φορητότητα στον ΟΤΕ.

Θοδωρής Χ.

Υ.Γ. : 58.50 ευρώ το δίμηνο.

gt77

Εγώ από ένα χωριό κοντά στη Βεργίνα Ημαθία με ΟΤΕ 24αρα κλειδώνει έως 19 mbs,απεριόριστα σταθερά ο OTETV full pack στα 42€ με αναγνώριση τελικη τιμη περυσινή…Σε ένα μήνα τελιωνει το συμβόλαιο αν δεν το πανε το πολύ έως 35ευρώ για όλα…μια αίτηση στη cyta κ μετα μπορει Ο ΟΤΕ να μου πει κάνα 30αρι ευρώ.
ΥΓ.Θεματάκια λίγο στην αρχή μετα άλλαξα ρούτερ κ όλα κομπλέ..

BeyondWonderland

Προς αυτους που εχουν ΟΤΕ24+ομιλια + full pack,πως πετυχατε τετοια τιμη ? Εγω πληρωνω τετοιο ποσο μονο για ιντερνετ+τηλεφωνο και θελει αλλα 20 ευρω για TV.

gt77

Beyond…Κάνεις αίτηση σε μια άλλη εταιρία χωρίς αυτό να σε δεσμεύει σε κάτι εχεις 14 μερες ημερολογιακες να επιλεξεις εταιρια της αρεσκειας σου,με τα βλέπει ο ΟΤΕ ότι κάνεις αίτηση φορητοτητας και σου κάνει μια πρόταση πολλή καλυτερη και οικονομικό για να σε κρατήσει. Απλά πράγματα. Πιστεύω να σε κάλυψα για οτιδήποτε ρώτα ξανά.

Drinos

Εχω Hol Απερ.αστικα-υπραστικα,net24mbps (δηλ 10mbps με το ζορι), 5ωρες σε κινητα και holTV με 18€. Αψοξη εξυπηρετηση..και μπορεις να διαπραγματευτεις ευκολα αντιπροσφορα.

thor

Εγω είμαι με triple play (nova-forthnet) στη Λαμία κ μέχρι στιγμής αρκετα ευχαριστημενος στη σχέση τιμης-αποδοσης.Με ταχύτητα γύρω στα 12 mbs, με απεριόριστα σταθερά και το novasports 1 νομιζω οτι είμαι μια χαρά με 29,90 το μήνα.Μου τελειώνει κ το συμβολαιο οποτε όλο κ κάτι ακόμα θα προσθέσω.

Γιώργος Σκ.

ΟΤΕ Double Play θεωρητικά 24mbps στην πράξη σχεδόν 4mbps με 30€ το μήνα, απαράδεκτο.
Το κορυφαίο είναι πως όταν το άλλαξα σε 4mbps (για τον προφανή λογο) έπιανε μέχρι 1,6mbps…
Πάτρα Περιοχή Αρόη…
Γι αυτό και απο βδομάδα τον χαιρετάω…

nikolas

Τα τελευταια χρόνια είχα on,cyta,wind και forthnet.Ολες μα ολες παρολο που ειμαι 700 μετρα απο το κεντρικο κομβο (Ανατολικη Θεσσαλονικη) είχα 6,5Mbps και ειχα σταθερη συνδεση αλλα και αποσυνδεσεις(κυριως στην Wind). Απο τοτε που εβαλα forthnet 3play μαζι με τα novacinema στα 40 ευρω ολα καλα.Εχω γυρω στα 10Mbps internet download και 1 upload. Σταθερη συνδεση,χωρις διακοπες,το ρουτερ παει σφαιρα και με καλο σημα στο σπιτι.

sakis

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΤΕ 24Mbps πιανω δωδεκα καλα πιστευω ειναι.Εχω μια ερωτηση ομως ο Οτε δεν εχει dual band router πρεπει να αγορασω απο εξω.

Συμεών

Θα μιλήσω μόνο για το μονοπολιο που λέγετε ΟΤΕ γιατί μόνο αυτο έχω στην περιοχή μου. Θα το χωρίσω σε δυο τμήματα ένα την τοπική εξυπηρέτηση και ένα το μάρκετινγκ – τηλ εξυπηρέτηση. 1. Η τοπική εξυπηρέτηση ειναι άψογη απο όλες τις πλευρές γιατί οι εργαζόμενοι στην Επαρχία μας βλέπουν σαν γείτονες και δεν μας αποπαιρνουν ότι παράλογα και αν ζητάμε πχ άλλαξα την ταχύτητα μου σε 24 και έπιανα μόνο 5 στα 3 χιλιόμετρα απο το κέντρο (διπλανό χωριό ) ήρθαν τα παιδιά οι τεχνικοί και μετά απο τρεις ώρες το έκαναν εμένα και άλλους 3 στην γειτονιά μου 14 με 15 ανάλογα τις ημέρες. Δεν έχω κανένα παράπονο άμεσος σε μια μέρα απο το τηλεφώνημα μου. 2. Το μάρκετινγκ Χάλια και για τα κοροϊδία που δεν έχουν άλλη επιλογή όπως εμάς τα προνομιακά πακέτα του τύπου θα πάω forrthnet όχι μην πας πάρε με 40 ευρώ φουλπακ και 24 δεν ισχύουν. Γιατί εμείς που για 30 χρόνια είμαστε στον ΟΤΕ και θα μείνουμε αναγκαστικά δεν αξίζουμε τέτοια μεταχείριση ακόμη και οι παππούδες που έμειναν στα χωριά με τα τηλέφωνα μόνο που κάνουν που δεν ξεπερνούν τις τέσσερις ώρες πληρώνουν 50 ευρώ το δίμηνο γιατί δεν ξέρουν να ενεργοποιήσουν… Συνέχεια »

Χρήστος

Περιοχή: Ζωγράφου
Έχω δοκιμάσει Wind με 24Mbps (πραγματικό 8Mbps) εξυπηρέτηση κάκιστη.
HOL 24Mbps (πραγματικό 14Mbps) Εξυπηρέτηση αρκετά καλή
HOL VDSL 50/5 (πραγματικό 49/5)
Και τώρα έχω Forthnet-Nova 3play με 24Mbps (πραγματικό 19Mbps) και εξυπηρέτηση άριστη.
Στο σύνολο θεωρώ ότι η καλύτερη είναι η Forthnet γιατί έχει πολύ ελκυστικό πακέτο €29,90 με απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά και Nova.

Λευτερης

Στο ενα σπίτι 2play hol 2 χρονια απόλυτα ευχαριστημένος.

Στο άλλο σπιτι 3play Forthnet 4 χρόνια ποτε κανένα πρόβλημα.
Προσωπική μου γνώμη Hol Forthnet οι πιο αξιόπιστες .

Στην hol συγχρονίζει 15 και στην forthnet 17

Τέλος ο αδελφός μου έχει cyta γενικά είναι σταθερή αλλά που και που πέφτει το δίκτυο . Στο 2014 έπεσε 2 φορες μια 3 με 4 μέρες και μια τώρα προσφατα 2 μέρες.
Εγώ δεν εμπιστευομαι την voip τηλεφωνία.

stelios

Η forthnet πιάνει γρήγορες ταχύτητες και έχει χαμηλά pings που είναι σημαντικό για κάποιον που παίζει παιχνίδια . Η εξυπηρέτηση πελατών στην forthnet είναι μια χαρά

Leonidas

1. OTE 24mpbs, 300 λεπτά σε όλα τα σταθερά + 30 λεπτά σε κινητά + FULL OTE TV δορυφορικό.
2, Forthnet3Play απεριόριστα σταθερά + Nova Start Pack.

Μέσος όρος ταχύτητας (ΟΤΕ 16) κοντά στο κέντρο, (Forthnet 18) περιφερειακά του κέντρου, στο Αίγιο….

Leonidas

1. OTE 24mpbs, 300 λεπτά σε όλα τα σταθερά + 30 λεπτά σε κινητά + FULL OTE TV δορυφορικό.
2, Forthnet3Play απεριόριστα σταθερά + Nova Start Pack.

Μέσος όρος ταχύτητας (ΟΤΕ 16) κοντά στο κέντρο, (Forthnet 18) περιφερειακά του κέντρου, στο Αίγιο….

Ξέχασα τιμές:
ΟΤΕ 35/μήνα
Forthnet 29,90/μήνα

Thodoris

Στο χωριό μου, λιγο έξω απο τον Βόλο, πληρώνω 24αρα και πιάνω 19+κάτι οταν ειναι στα καλα του και σταθερα πανω απο 17Mbps.
Από τιμές είναι όλοι ακριβοί. Οταν ήμουν Λάρισα μια περίοδο, με forthnet έπιανα πανω απο 20! αλλα ημουν κοντά στον κόμβο

Κωστας

Cyta με 17 ευρω 24 ερχετε μεχρι 16(max) +σταθερα απεριόριστα

Μάκης

έως 24mbps (ανάλογα την χιλιομετρική απόστατη Α/Κ με σπίτι)
Απεριόριστα σταθερά Ελλάδος
160′ λεπτά σε κινητά
18€ τελική απο Cyta
Για tv δεν λέω κάτι γιατί δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο

Dimitris

Η Forthnet έχει αρκετά γρήγορο ίντερνετ πάνω από 17Mbps και χαμηλά pings

Παυλοσ

Εγω εχω Cyta double play 35mbps και πιανω 32mbps στα 22€ χωρις προγραμμα για χρονο ομιλιας.

kostas

Εγω ειχα hol δεν ειχα παραπονο με ιντερνετ η τηλεφωνο αλλα ειχα παραπονο με εξυπηρετηση πελατων γιατι μου ειχαν δωσει με δοκιμη το hol my tv δοκιμαστικα για δυο μηνες και μετα με χρεωναν 35 ευρω τελη διακοπης τωρα ειμαι στην wind με εικοσι ευρω το μηνα παρα πολυ ευχαριστημενος με ταχυτητα στο 13 σταθερα εδω και τοσους μηνες αυτο ομως που ακουω τωρα τελευταια ειναι οτι η hol σερνεται τελειως στην πολη της Κορινθου.

mixalis

Με forthnet είμαστε μια χαρά . Έχει σταθερή τιμή για πάντα 25 ευρώ το μήνα και μετά τη λήξη του συμβολαίου και δίνει 12 ώρες δωρεάν για κάθε μήνα από σταθερό προς κινητό . Είναι το πιο οικονομικό double play

Παναγιώτης

έχω forthnet 3play στα 50 ευρώ το μήνα με Nova fulla pack και hd.Ταχύτητα 22mbps συνήθως.Μια χαρά εξυπηρέτηση,θα μπορούσε να είναι και καλύτερη.

Mastermind

Ηλιούπολη, αρχικά ΟΤΕ , 24 mbps,απεριόριστα αστικά – υπεραστικά.Ταχύτητες max 11 mbps.Τιμή 39 € το μήνα. 🙁

Τώρα HOL 24 mbps, απεριόριστα αστικά – υπεραστικά, ταχύτητες max 12,6 mbps + HOL mytv. Όλα 24 € το μήνα. Πολύ ευχαριστημένος.

admin11

Σύνδεση ote 24mbps με otetv μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης στον παρακάτω σύνδεσμο δείχνει την μέτρηση του spedtest που έκανα ενώ ήταν ανοιχτό και το otetv…….

https://prntscr.com/5frsba

Δήμητρα

double play forthnet που έχει χαμηλά Pings για όσους παίζουν παιχνίδια on-line με γρήγορη ταχύτητα 17-20 mbps

Φίλιππος

Wind 22€ το μήνα απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, 300 λεπτά σε κινητά και 24 mpbs εκ των οποίων εφικτά είναι τα 10, περιοχή Αθήνα και είμαι αρκετά ευχαριστημενος!

ΜΑΡΙΟΣ

Οτε απεριόριστα σταθερά,300′ κινητά 24αρα γραμμή(πιάνει 18-20).36,90/μήνα.

Todoras

Αγία Παρασκευή Cyta – 10-12 mbps download 1 mpbs upload. Πληρώνω έως 24….
Για Cyta πάντως αυτό που έχω να πω είναι πως τις λίγες φορές που χρειάστηκε να πάρω τηλέφωνο για τεχνική εξυπηρέτηση η αντιμετώπιση ήταν ακρως επαγγελματική – άμεση και άψογη. Μπράβο τους.

Τώρα άσχετο μεν αλλά συγκριτικά….. Στην Ιρλανδία αυτή τη στιγμή σερβίρονται πακέτα των 50 ευρώ με 200 mbps download, 100 mbps upload…!!!! Και στην καρτοκινητή με 20 euro 4g με απεριόσριστο download για 30 μέρες…. Ναι. Απεριοριστο… όχι 3 gb η 10 που σερβιρουν εδώ.

nx

Αθήνα,
Cyta 24αρα δίνει 7 Mbps download, 0.8Mpbs upload, απεριόριστα σταθερά, 300′ κινητά Ελλάδας, 19€/μήνα.Με άριστα το 10 θα έβαζα 4.

Κωνσταντίνος Αρχ

Καλησπέρα παιδιά! Μήπως ξέρει κανείς από αξιοπιστία της Forthnet στην Πάτρα (κοντά Ψηλαλώνια, 5 δρόμους); Έχω ήδη Cyta στα 4MBps φοιτητικό στα 16€ τον μήνα, αλλά με πήραν χθες τηλέφωνο από Forthnet και μου πρότειναν 24αρα γραμμή, απεριόριστα αστικά και κάποια λεπτά που δεν θυμάμαι πόσα για υπεραστικά και κινητά στα 15€ για πάντα!
Με αγχώνει όμως η ποιότητα της γραμμής, γιατί έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά σχόλια… Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει; Ευχαριστώ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΣ

θα ηθελα να σας πω μια συγκριση:
1.οτε: καλη συνδεση 9,5/10,καλα mpbs 10/10 ,εξυπηρετηση 9/10 ,τιμη (4/10) ,υπηρεσιες και προγραμματα (6/10)),κατασκευει ιστοσελιδας οτε (7/10) εξοπλισμος (modem ,ote tv) (7/10) συντηριση (8/10)και καινουργιες γραμμες συνδεσιμοτητα (5/10)(συνολο(Μεσος όρως) :6,55 καλο!
σχολια:καλη τηλεφωνια ομως χαλια τιμες ,εξυπηρετηση ικανοποιητηκη,πακετα καλα,εξοπλισμος καλος (για καινουργιους πελατες)

2.HOL : καλη συνδεση 10/10,καλα mpbs 9/10,εξυπηρετηση 10/10,τιμες 10/10 ,υπηρεσιες και προγραμματα 10/10 ,κατασκευει ιστοσελιδας Hol 9,5/10 ,εξοπλισμος 9/10 ,συντηρηση 10/10 και καινουργιες γραμμες 9/10.Συνολο:(Μεσος όρως):8,65 τελια τηλεφωνια!
Σχόλια:Μικρω προβλημα με τα Modem τα υπολοιπα (διωρθονεται ευκολα) τα υπολοιπα τελια.(συνιστωμενη τηλεφωνια)

τηλεφωνα:
ΟΤΕ:13888
HOL:13844
SITE:
ΟΤΕ:https://www.ote.gr/web/guest
HOL:https://www.hol.gr/

Ευχαριστω,καλη επιλογη!!

Nikos

Πριν απο 3 μήνες δέχτηκα μια προσφορά 24μηνης παραμονής απο τον ΟΤΕ.

Η προσφορά είχε:
Internet: 24 Mbps
Τηλεφωνία: 250 λεπτά προς σταθερά, 30 λεπτά προς κινητά
Τηλεόραση: Full Pack OTE TV
Κιν. Τηλεφωνία: 5€ πίστωση σε αριθμό Cosmote
Τιμή: 38,80€/μήνα για 2 χρόνια

Όσο αφορά το Ίντερνετ, ζω σε χωριό και κλειδώνω 21-23 Mbps με ελάχιστες φορές να πέφτει στα 18,5 Mbps. Το ΚΑΦΑΟ βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ταχύτητα και ποιότητα της γραμμής.

Όσο αφορά την προσφορά, πιστεύω πως είναι η καλύτερη που έχει γίνει ποτέ αφού η τιμή είναι παρά πολύ ανταγωνιστική σε σχέση με αυτά που προσφέρει το πακέτο.

Τέλος, οτιδιποτε πρόβλημα είχα, ένα call back request ήταν αρκετό για να λυθεί. Δεν χρειάστηκε να έρθει ποτέ τεχνικός αφού οτιδιποτε πρόβλημα που προέκυπτε επιλύοταν την ίδια μέρα.

Μπορεί η δική μου περίπτωση να είναι απο τις ελάχιστες αλλά μπορώ να πω πως ο ΟΤΕ, σε σχέση με την HOL και την Wind που έχω σε αλλά διαμερίσματα, είναι καλύτερος πάροχος.

yodas

@Mastermind Φίλε μου, σε ποιά περιοχή της Ηλιούπολης είσαι γιατί ενδιαφέρομαι να βάλω και εγώ HOL και ήθελα να έχω μια ιδέα πόσο γρήρορο ίντερνετ παρέχει.

Γιώργος

Εγώ ζω σε ένα ορεινό χωριό και ο ΟΤΕ είναι ο μόνος παροχής. Πληρώνω περίπου 70 το δίμηνο. Συγχρονιζω στα 23mbps. Πιστεύω πως εάν έρθει κάποιος άλλος παροχος στην περιοχή μου θα τον προτιμήσω.

ΜΑΡΙΟΣ

Μελίσσια με ΟΤΕ έχω απεριόριστα σταθερά,150′ κινητά και 4 mbps όπου πιάνω 4 στα 34.90.

ΓΙΑΝΝΗΣ

Mενω Νικαια εχω forthnet 3play με σταθερη ταχυτητα internet κοντα στα 12mbps αποσυνδεσεις απειροελαχιστες ,πολυ ικανοποιημενος

Χρυσή

o ote είναι οτι χειρότερο υπάρχει! το ιντερνετ πέφτει 15 φορές την ημέρα σύμφωνα με αυτούς μολισ τους πήρα τηλ…αλλα εγώ εχω μετρήσει κ παραπάνω ενώ πιάνει το πολύ 5 mbps…
στο άλλο σπίτι εχω cyta κ ειναι πολυ σταθερό κ φτάνει τα 8-9 mbps

ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η WIND ΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΛΛΑ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΙΑΝΩ ADSL ΣΤΑ 19ΜΒPS ΑΘΗΝΑ KAI ΧΩΡΙΟ ΣΤΑ 10MBPS ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΕΧΩ ΦΟΥΛ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Θοδωρής Σάσσος

Είμαι στον ΟΤΕ και έχω 250 λεπτά προς σταθερά και προς κινητά 30 λεπτά και 24 mbps ίντερνετ και κλειδώνω στα 12, και για όλα αυτά πληρώνω πενήντα ευρώ το δίμηνο. Το καλοκαίρι καθημερινά και κάθε πέντε λεπτά έπεφτε η γραμμή. Δεινουν και κάτι σάπια Router έχω αλλάξει τέσσερα router και στο τέλος με έδωσαν το SpeedPort Entry 2i και με αυτό βρήκα την ησυχία μου.
Και λογικά με βλέπω να γυρίζω σε Cyta.

Christopher o autos nai

Γιατί όλοι μιλάνε για 24 ..6….8…12 …τι στο διά…λο ..από download και upload ‘δε σκαμπάζετε τπτ …τζάμπα λεφτά …πετάμε με αυτά τα νούμερα .συγνώμη κιόλας αλλά το upload στη Ελλάδα είναι να μην πω τι. . κάνε upload να δούμε τι ωραία είναι με 1 κ μισό mbp/s… max .. καληνύχτα. Ο_ο ..έλεος…… στο διά…λο να πάνε όλοι τους ..θέλουν κ λεφτά…

ΣΤΑΘΗΣ

EIMAI WIND ΠΑΓΙΟ BROADBAND 16.26 MHNAIO MOΒΙΛΕ45 3.66 MHNAIO ΠΑΓΙΟ NATIONAL120 1.63 MHNAIO ΠΑΓΙΟ300 0.80 ΧΡΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΠΑΓΙΟ 5.33 ΠΙΣΤΩΣΗ -0.41 Φ.Π.Α 5.71 =30.54 ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΩΝΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΑ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟ ΙΣΟΣ NA PAOY ΚΑΠΟΥ ΑΛΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑΞΟΥΝΕ ΜΕ ΕΓΓΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Γιαννης

μετακομισα σερρες ..τι το θελα . ΕΚΕΙ τι να πω τα δικτυα ειναι .ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ .. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ Αιτηση για tripleplay απο Μαιο 2016 στην ΝΟΒΑForthnet μου φερανε την ΝΟΒΑtv και απαντησανε τηλεφωνικα 3 μηνες μετα οτι Ακυρωθηκε γιατι ο ΟΤΕ δεν εχει γραμμη ΕΚΕΙ ..δεν ειμαι στο ΒΟΥΝΟ ,, ειμαι στο Κεντρο 500 μετρα απο το δημαρχειο .. και δεν καλυπτει την περιοχη ουτε το SIMPLEfi της Wind ΟΠΟΤΕ κανενα δικτυο για μενα ακομα και ψαχνω για λυση . ..Αφου δεν εχει ο ΟΤΕ γραμμη ποια εταιρια εχει αυτονομες δικες της γραμμες στην περιοχη? .ΟΠΟΙΟΣ εχει να προτεινει κατι…
Τελικα ΠΡΩΤΑ θα κοιταμε το Δικτυο της περιοχης και μετα το σπιτι αν μας κανει ,,

Chris

Εχουμε wind απο τοτε που ηταν τελας..τα πρωτα χρονια ευχαριστημενοι αν και τα 24 μπ μοιαζουν ονειρα αφου το πιο πολυ που εχω δει ειναι 3…λιγο τραγικο αν σκεφτεις οτι ειμαστε στο κεντρο της κοζανης αλλα οκ..το θεμα ειναι οτι απο τοτε που η wind συνεργαστηκε με την vodafone για ταχα καλυτερο δικτυο εεε απο τοτε το ιντερνετ σπιτι μπαινει οποτε γουσταρει αυτο..στην αρχη νομιζα εφταιγε το ρουτερ ζητησα αντικατασταση μου στειλαν κατευθειαν αλλο αλλα δυστυχως τα ιδια…απ οτι φαινεται ηρθε ο καιρος ν αλλαξω εταιρια καθως και λογο δουλειας το ιντερνετ μου ειναι απαραιτητο και χρειαζομαι μια αξιοπιστη εταιρια που δυστυχως η wind δεν ειναι πλεον

TechMafia

Να καταρχάς αναφέρω ότι είμαι τεχνικός σταθερής τηλ και ιντερνετ σε μεγάλη Ελληνική εταιρία.

Καλύτερη εταιρία όσο αναφορά την απόδοση είναι με διαφορά η Forthnet +10% έως +20% καλύτερη ταχύτητα στο ADSL. (η ταχύτητα έχει να κάνει με την ποιότητα του καλωδίου -σε όποιο πάροχο να πας το ίδιο θα έχεις- και την απόσταση από το τηλ. κέντρο – που παραμένει σταθερή , θεωρητικά λοιπόν σε όποια εταιρία πας η ταχύτητα θα είναι η ίδια – εκτός και αν είσαι στην Forthnet)

Όσο αναφορά την τιμή κατά καιρούς αλλάζουν συνήθως ποιο οικονομικές είναι η WIND και η Forthet

Όσο αναφορά το service αν πάθει βλάβη η γραμμή σου με μεγάλη διαφορά καλύτερος είναι ο ΟΤΕ.

Ειρήνη

Δυστυχώς έχω την ατυχία να έχω HOL που μου πρότειναν ως την καλύτερη! Συνδυασα κ τη Vodafone tv που μου έκαναν προσφορά στα 5€/μήνα κ έχω 23€ ( ΉΤΑΝ) πριν 1.5 χρ το πάγιο τώρα πήρε την ανηφόρα με τον ΦΠΑ, οπότε πάει 29.16€
για μια ταχύτητα που ούτε 6 δε πιάνει (είμαι στο όριο λένε σαν περιοχή, ψιλομακριά από το κέντρο του σταθμου) ΠΟΛΛΑ τα λες συν απίστευτα κολλήματα, βλάβες, αντικατασταση εξοπλισμου τουλαχιστον 2 φορες, υπερχρεωσεις, κρυφες χρεώσεις που αν δε πάρω ΕΓΏ τηλ ούτε καν τις βλέπουν ενώ αλλα πράγματα τα παρατηρούν κ σε καλούν ΆΜΕΣΑ, γενικά έχω βαρεθεί να παίρνω τουλάχιστον 2φ το μήνα το κέντρο εξυπηρέτησης τους κ να μαλωνω!!!! Δε τη συστήνω με τιποτα, θα κοιτάξω προσφορές full pack σε ΟΤΕ κ NOVA μετά τη λήξη συμβολαιου.

Bikianos Nikos

Προσοχή στα συμβόλαια. Από ΟΤΕ σε HOL διετίας Συμβόλαιο. Η HOL αγοράστηκε από VODAFONE Στην λήξη πλήρως εξοφλημένα όλα με πάγια εντολή τραπέζης μου χρέωσαν 156 ευρώ. Κόστισε παραπάνω από την παραμονή μου. Σαν το Χατζηχρήστο στο Θέατρο Είσοδος Δωρεάν Έξοδος 20. Προβλεπόταν αόριστα έξοδα διακοπής. Νομικά δικαιώνεσαι γιατί δεν αναγραφόταν ποσό σε ορισμένου χρόνου σύμβαση αλλά άντε πλήρωνε δικηγόρο. Απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου
Έξοδα διακοπής συμβολαίου σε αορίστου γίνετε, σε ορισμένου χρόνου για όσο θα τα κοστολογήσει η εταιρεία στην λήξη είναι καταχρηστικός όρος. Για φαντάσου να μου έλεγε ότι κοστίζει 500 ευρώ η διακοπή.

Θοδωρής

Προσωπικά για εμένα με βολεύει το πακέτο της wind που μου παρέχει έως 24αρι ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά, 300 προς κινητα, 1000 προς wind & Q, και ένα αριθμό f2g που μου δίνει 120′ προς ολους τον μηνα με 25 τον μήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet AI

Claude 3: Η Anthropic λέει ότι το νέο της ΑΙ chatbot ξεπερνά το GPT-4

Ολοένα και περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας παρουσιάζουν τα ΑΙ chatbots τους και ανταγωνίζονται για το ποιο είναι το πιο ισχυρό μοντέλο.