Internet

e-Καταναλωτής: Άνοιξε η πλατφόρμα για το καλάθι νοικοκυριού, δείτε τις τιμές

Με τίτλο “το καλάθι του νοικοκυριού” ή “household basket” (θα προτιμούσαμε “/ to kalathi tou noikokiriou”) κάνει ντεμπούτο σήμερα η προσπάθεια να κρατηθούν σε χαμηλά επίπεδα οι τιμές 51 βασικών ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης.

Στην ιστοσελίδα https://e-katanalotis.gov.gr/householdBasket μπορείτε να δείτε από σήμερα τα προϊόντα που έχει συμπεριλάβει στο Καλάθι του Νοικοκυριού η κάθε μια από τις μεγάλες αλυσίδες Super Market και που θα αλλάζουν κάθε Τετάρτη. Υπάρχει και η σχετική εφαρμογή e-katanalotis για Android (Google Play) και iOS (App Store).

Update: Ενημερώθηκε η εφαρμογή e-Καταναλωτής με το Καλάθι του Νοικοκυριού

Η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στο AppGallery που εξυπηρετεί τους κάτοχους νέων μοντέλων Huawei smartphones, όπως Nova 9 και Mate50 Pro.

Site τεχνολογίας είμαστε αλλά και καταναλωτές και αυτό που παρατηρήσαμε αρχικά είναι ότι οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες έχουν ίδια τιμή – για παράδειγμα – στο φρέσκο γάλα, με 1.12 ευρώ/ λίτρο. Οπότε μένει να δούμε αν το καλάθι θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά ή οι περισσότεροι θα έχουν ακριβώς τις ίδιες τιμές.

Στο efood, το κατάστημα του Super Market Σκλαβενίτης (σε όποιες περιοχές εξυπηρετεί) δεν έχει αλλάξει ακόμα τις τιμές…

Επεξεργάστηκε την 3 Νοεμβρίου 2022 15:41

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.