www.e-mailit.gr, Το ελληνικό social bookmarking

Η δωρεάν υπηρεσία E-mailit προσφέρει την δυνατότητα σε σχεδιαστές ιστοσελίδων και σε όσους έχουν άμεση σχέση με το online marketing, μέσα από 3 απλά βήματα να εξασφαλίζουν ένα κώδικα ο οποίος να συνδέει αυτόματα την ιστοσελίδα που έχει ενσωματώσει την εν λόγω υπηρεσία, με 80 συνολικά υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, MySpace, Delicious, κα), καθώς επίσης να μπορούν οι επισκέπτες να στείλουν την σελίδα που επισκέφτηκαν σε ένα φίλο, μέσα από μία πλήρως αυτοματοποιημένη φόρμα.

, www.e-mailit.gr, Το ελληνικό social bookmarking

Όταν ο κώδικας επικολληθεί μέσα στην ιστοσελίδα εμφανίζεται το αντίστοιχο κουμπί το οποίο είναι έτοιμο για χρήση και να αυξήσει την επισκεψιμότητα. Φυσικά, το έτοιμο κουμπί μπορεί να αντικατασταθεί από ένα άλλο της επιλογής του σχεδιαστή ή ακόμη και να χρησιμοπoιήσει text link. Όταν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας κάνουν κλικ πάνω στο button τότε θα αναδυθεί ένα popup το οποίο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε οι επισκέπτες να αντικρύζουν ένα επαγγελματικό εργαλείο το οποίο μοιάζει ουσιαστικά να ανήκει στην ίδια την ιστοσελίδα, ειδικά με τη δυνατότητα χρήσης του logo μέσα στην εφαρμογή και όχι να περνά το μήνυμα ότι είναι ένα free tool μέσα από τα τόσα πολλά που κυκλοφορούν στο internet. Η υπηρεσία E-mail*it “Tell & Share” χρησιμοποιεί σύστημα antispam και ασφάλεια SSL, προσφέρει πλήρη συμβατότητα με όλες τις ιστοσελίδες και blogs, δεν χρειάζεται ο ιδιοκτήτης ιστοσελίδας να κάνει εγγραφή, επομένως δεν ζητείται το e-mail του και γίνεται παρακολούθηση επισκεψιμότητας μέσω google analytics.

, www.e-mailit.gr, Το ελληνικό social bookmarking

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sotos

Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ελληνικό χωρίς ελληνική περιγραφή στο site δεν πάει, εκτός και ένα είναι ελληνικής κατασκευής (που σνομπάρει τους έλληνες 🙂 ). Αλλά και πάλι προϋπάρχει το addthis. Αρά μάλλον ελληνική αντιγραφή, χωρίς να θεωρήσω ότι είναι κακό. Πάντως 3-4 link που δοκίμασα δεν δούλευαν.

e-mailit

Αγαπητέ soto όταν σχεδιαζόταν το site και γενικά η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν υπήρχε στο πρόγραμμα να δωθεί οποιοδήποτε ελληνικό στοιχείο που να παραπέμπει Ελλάδα. Στο εξωτερικό είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός σε τέτοιου είδους υπηρεσίες, από διάφορες χώρες, και κανένας δεν ενσωμάτωσε κάποιο στοιχείο από τον τόπο καταγωγής τους. Στόχος του social bookmarking είναι να χρησιμοποιείται από όλο τον κόσμο και όχι από τους χρήστες μίας χώρας και μόνο. Και ούτε να υπήρχε περίπτωση μέσα από την ιστοσελίδα να καυχιόμασταν ότι π.χ. είμαστε από την Ελλάδα, η πρώτη ελληνική προσπάθεια auto bookmarking. Αυτό καλό θα ήταν να το διέδιδαν οι ίδιοι οι χρήστες της υπηρεσίας μας. Το ότι 3-4 links δεν δούλευαν, κατά καιρούς οι social υπηρεσίες κάνουν διάφορες αλλαγές στην αναβάθμιση των συστημάτων τους με αποτέλεσμα να παρατηρούνται ασυμβατότητες. Παλαιότερα το addthis είχε για τουλάχιστον 2 χρόνια το tailrank.com στο μενού του και δεν λειτουργούσε. Κάνε μια επίσκεψη tailrank.com και θα καταλάβεις γιατί υπήρχε πρόβλημα. Θα εκτίμουσαμε για feedback για να γινόμαστε καλύτεροι. Ελληνική αντιγραφή δεν υπάρχει. Αν μπεις socialtwist.com, sharethis.com, freetellafriend.com, addtoany.com θα δούμε διεθνείς αντιγραφές. Από όλους, ακόμα και από addthis, το e-mailit έχει κάποια ανταγωνιστικά στοιχεία. Ευχαριστώ.

e-mailit

Σε ενημέρωση των χρηστών Techblog μετά από αναζήτηση τα sites:wirefan.com,plugim.com,bookmarkus.com δεν λειτουργούν. Αυτό δεν είναι λάθος του e-mailit. Συμβαίνει και σε άλλες παρόμοιες υπηρεσίες σαν το e-mailit. Οι εν λόγω υπηρεσίες θα απομακρυνθούν από το μενού. Το e-mailit έχει ενσωματωμένες και τις ελληνικές social υπηρεσίες bobit.gr,cull.gr,buzz.reality-tape.com

Σωτήρης

Πολύ ενδιαφέρουσα Ελληνική προσπάθεια.
Ο καθένας με τον πόνο του, εφόσον έχω Blogger blog θα προτιμούσα να υπάρχουν οδηγίες(αν όχι να προστίθεται αυτόματα ο κώδικας στο μπλογκ) για το που τοποθετείται συγκεκριμένα ο κώδικας στο μπλογκ

e-mailit

Αγαπητέ Σωτήρη μπες στην σελίδα https://www.e-mailit.com/install.php και σύμφωνα με τις οδηγίες εγκατέστησε το button.

nikitas georgopoulos

Το παρόν post δεν θα ήθελα να χαρακτηριστεί spam αλλά ως update των παραπάνω παλαιότερων posts. Πλέον, το E-MAILIT.COM είναι πιο αναβαθμισμένο, σε όλους τους τομείς, από ποτέ. Επισκευθείτε την 1η και μοναδική ελληνική πλατφόρμα διαμοιρασμού ιστοσυνδέσμων.

Nikitas Georgopoulos

*update 27-12-2010. Επισκευθείτε την ιστοσελίδα μας με το ανανεωμένο μας sharing button.

Kostas Meletis

Η τρέχουσα έκδοση είναι απλά εκπληκτική.
Ταχύτατη και με τη δυνατότητα να προβάλλω ads στο site μου, όταν κάποιος κάνει share.
(Όποιος θέλει το χρησιμοποιεί, δεν είναι forced feature)
Γενικά πολύ καλό και χαίρομαι που είναι κι ελληνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.